Suodatin1

Teva
Mallisto

103 tuotetta

Tartu hetkeen ja hyppää Tevan mukaviin vaellussandaaleihin, jotka kuljettavat sinut uskomattomiin seikkailuihin kevyesti – ja trendikkäästi! Tevan sandaalit ovat koko perheen kengät, jotka sopivat parhaiten hetkiin, jolloin spontaani minne-tahansa-mitä-tahansa-mentaliteetti potkaisee käyntiin odottamattoman seikkailun ja kengät on saatava jalkaan ja äkkiä – strap in and go!

Grand Canyonissa 1984 perustettu Teva syntyi, kun eräs jokiopas halusi levittää aktiivisen elämäntapansa ilosanomaa ja kannustaa kaikkia muitakin seikkailua janoavia ihmisiä tarttumaan hetkeen – syntyi vaellussandaalit, joissa velkrosta valmistettu kellonranneke oli sidottu flip flop -sandaaleihin. Original-mallista on sittemmin muodostunut elämäntapamatkaajien, aktiiviliikkujien ja vesiurheilijoiden luottosandaali.

Teva on yhtä kuin vapaus ja itseilmaisu

Tevaa ei ole luotu vain sporttiseen tyyliin, vaan siinä on aimo annos streetwearille ominaista persoonallisuutta. Upeat värit ja kuvioinnit sekä tyylikkäät yksiväriset mallit takaavat, että jokainen urbaani pukeutuja löytää oman suosikkinsa. Rohkeasta suunnitteluotteesta kertoo myös yhteistyö massasta erottuvien suunnittelijoiden ja muotivaikuttajien kanssa, esimerkkinä japanilainen muotiliike Beauty & Youth ja tanskalaisen kokeilevaa designia edustava Han Kjøbenhavn.

Onko 90-luvun muoti purrut sinunkin varpaisiisi? Tevan tasapohjainen vaellussandaalimalli Universal on trendikäs valinta ja henkii ysärin käytännöllisen huoletonta ja riisuttua tyyliä. Ja kaikille urbaanista ysärifiiliksestä tai ysärimuistoista ammentaville tiedoksi – onpa brändi tehnyt yhteistyötä myös kulttimaineeseen lyhyesti 90-luvulla nousseen newyorkilaisen X-girl-vaatemerkinkin kanssa. Luo rento tyyli vaellussandaaleista, vajaamittaisista tai miesten tapauksessa käärityistä housuista ja valkoisesta t-paidasta.

Upeat, värikkäät varvassandaalit ovat sporttisen pirteät ja nappivalinta miesten shortsien tai naisten farkkuhameen kanssa. Naiset voivat yhdistää kesätyyliinsä trendikkään halterneck-topin tai vetää ylleen halterneck-mekon. Teva valmistaa sandaalien lisäksi muitakin vaellukseen ja aktiiviseen vapaa-aikaan sopivia jalkineita. Vaellusbootsit istuvat vaikka kaduilla vaeltamiseen viileässä farkkutyylissä.

Yhdistät helposti