Kengät

Suositut filtterit
72 599 tuotetta

Kengät paljastavat tyylitaiturin

Kenkiä rakastavat pukeutujat sen jo tietävätkin: kengät voivat hyvin olla koko asukokonaisuuden lähtökohta. Inspiroidu siis suurenmoisesta kenkävalikoimasta, kokeile uudenlaisia yhdistelmiä tai päivitä kenkähyllysi sisältö! Valinnanvaraa on nautinnollisen runsaasti. Etsit sitten trendikkäitä tennareita, tyylikkäitä nilkkureita tai hurmaavia juhlakenkiä, ei syytä huoleen. Myös lastenkenkävalikoima on ajankohtainen, laadukas ja visuaalisesti kiehtova!

Löydä täydellinen kenkäpari jokaiseen jalkaan

Miesten kenkävalikoimaan kuuluu niin kävelykenkiä, tennareita, nilkkureita kuin maihareitakin. Klassiset nauhalliset kävelykengät kuuluvat nyt paitsi juhlapukeutumiseen myös vapaa-ajalle. Huolitellut trendikengät yhdistetään siis sulavalinjaisiin pukuihin sekä chinoista ja neulepaidasta koottuun asukokonaisuuteen. Kokeilevasta tyylistä pitävät pukeutujat puolestaan rikkovat rajoja yhdistämällä huoliteltuun asukokonaisuuteen virtaviivaiset tennarit! Tennarivalikoimaan kuuluu niin katumuodin klassikoita, huippumuodikkaita koriskenkiä kuin katu-uskottavia skeittitennareita. Ja tietenkin eri lajien vaatimuksiin vastaavia urheilukenkiä. Muista myös miesten kesätyylin klassikot: espadrillot ja loaferit!

Naiset puolestaan löytävät lempikenkänsä valikoimasta, jossa on runsaasti kauniita korkokenkiä, ajattomia nilkkureita sekä makeita tennareita. Juhlapukeutumiseen kuuluvat esimerkiksi trendikkäät, kapeakorkoiset sandaalit. Klassisille korkoavokkaille on myös aina käyttöä, kun taas kiilakorot sopivat niin juhliin kuin aurinkoiseen kesäpukeutumiseenkin. Urbaaniin ilmeeseen puolestaan kuuluvat ehdottomasti erilaiset nilkkurit – koroilla tai ilman. Paikkansa on tietysti korkeavartisilla saappaillakin. Ne luovat kokonaisuuteen tyylikkään ja ajattoman tunnelman. Tennarit ja somat kangastossut kuuluvat myös naisten kenkävalikoimaan, ja niitä voi yhdistellä niin rouheisiin farkkuihin kuin liehuviin helmoihin!

Lasten kengät valitaan tietenkin aivan yhtä huolellisesti kuin aikuistenkin kengät. Lasten ykköskenkiä ovat erilaiset tennarit – olivat ne sitten katu-uskottavat varrelliset tennarit tai suloisen trendikkäät tarralenkkarit! Kenkävalikoimissa on myös klassisia lasten kävelykenkiä, vintage-tunnelmaisia sandaaleja sekä trendikkäitä loafereita!