accountCreated with Sketch.accountCreated with Sketch.bagCreated with Sketch.bagCreated with Sketch.zalando logoCreated with Sketch.menuCreated with Sketch.starCreated with Sketch.starCreated with Sketch.

MAKSUTON ASIAKASPALVELU 0800 944 51

ILMAINEN TOIMITUS JA PALAUTUS

100 PÄIVÄN PALAUTUSOIKEUS

Valitse kategoria

Kengät 23460 tuotetta

Merkkiv
m

Kengät luovat asulle kuin asulle viimeistellyn ilmeen

Zalando on kenkien aarreaitta

Kengät voivat olla pukeutumisesi lähtökohta, jolloin ostoskoriisi päätyvät korkokengät, jotka ovat kuin karamellit, tai huomiota herättävän väriset jalkineet. Silloin kengät sanelevat asusi ilmeen. Ne voivat olla myös asun hillitty loppusilaus, kuin silmänisku muille laatua ja huoliteltuja asukokonaisuuksia arvostaville.

Tietysti jalkineita valitaan myös käyttötarkoitusta ajatellen. Se ei tarkoita sitä, että kenkien ulkonäöllä ei olisi merkitystä. Kumisaappaat voivat olla harmaan sadepäiväsi väripilkku, juoksukengät voivat kannustaa lähtemään lenkkipolulle ja kesäiset rantasandaalit tuovat mieleen rennot ja aurinkoiset päivät. Huolellisesti valittujen kenkien laittaminen jalkaan on jo itsessään nautinnollinen hetki. Zalando on kuin karkkipuoti kenkiä rakastavalle ja arvostavalle shoppailijalle!

Kengät Zalandolla
@zalando Kengät Zalandolla

Katseet jalkoihin

Kengät kertovat paljon käyttäjästään

Monet tyylistä ja muodista kiinnostuneet kiinnittävät muiden tyylissä ensimmäisenä huomion jalkoihin. Kengät kertovat käyttäjästään enemmän kuin monet muut asun osat. Oikein valitut kengät oikeassa tilanteessa antavat olemuksellesi oleellisen lisäsäväyksen.

Urheilulliset tennarit viestivät rennosta ja sporttisesta puolestasi, hyvin hoidetut ja laadukkaat miesten kengät saattavat tärkeässä tilanteessa hyvinkin luoda juuri oikeanlaisen ensivaikutelman. Viekoittelevat korkokengät luovat tunnelmaa illanviettoon, kun taas työpaikalla ne kielivät uskottavuudesta ja antavat olemukseesi ryhtiä. Ei ole liioiteltua sanoa, että tyylikkäät kengät antavat käyttäjälleen itsevarmuutta. Oikeanlaiset yhdistelmät ilmentävät persoonallisuuttasi jokaisessa tilanteessa. Sanoihan Marilyn Monroekin, että jos tytölle annetaan oikeanlaiset kengät, hän voi valloittaa maailman!

Kengät naisille, miehille ja lapsille Zalandolla
@zalando Uusimmat kenkätrendit Zalandolla