Kengät

48 689 tuotetta

Kaikkihan sen tietävät, kengät tekevät tyylin! Kengät voivat yhtä hyvin olla koko asukokonaisuuden lähtökohta kuin tyylille sen viimeisen ja tärkeän silauksen antava kirsikka kakun päällä. Yhtä kaikki, kengät ovat olennainen osa trendikästä pukeutumista, sillä niiden avulla tuot asuun kuin asuun ripauksen ominta itseäsi! Olitpa sitten etsimässä uuden uutukaisia tennareita, supermukavia kävelykenkiä, klassisia nilkkureita tai huomiota herättäviä juhlakenkiä, löydät ne kaikki laajasta ja inspiroivasta kenkävalikoimastamme.

Good shoes take you to good places

Kengillä on yllättävänkin suuri rooli onnistuneen asukokonaisuuden luomisessa. Moni uskookin, että jo vilkaisemalla kenkiä voi niiden kantajasta tehdä monenlaisia johtopäätöksiä aina luonteesta ja harrastuksista tyylitietouteen. Ei siis ole lainkaan yhdentekevää millaiset kengät valitset aamulla jalkaasi kiirehtiessäsi päivän ensimmäisille asioille! Hetkinä, jolloin asu kuin asu tuntuu hieman laimealta, aivan kuin jokin olennainen loistaisi poissaolollaan, ovat tyylikkäät ja klassiset kengät pelastuksesi, sillä ne viimeistelevät ja huolittelevat asusi kauniiksi kokonaisuudeksi. Valikoimalla kenkäkokoelmaasi kenkäpareja, jotka klassisuudessaan sekä muuntuvat tyylistä toiseen että näyttävyydessään ilmentävät omaa persoonallista tyyliäsi, voit olla varma, että kengilläsi on sinusta vain hyvää kerrottavaa!

Kengät jokaiselle kulkijalle

Naisten kenkävalikoima suorastaan pursuaa valinnanvaraa etsitpä sitten kenkiä sporttiseen katutyyliisi, pariksi hulmuavahelmaiselle kevätmekollesi tai kaiken kanssa sopivia klassisia nahkanilkkureita. Yhdistelemällä rohkeasti kuumimpia kenkätrendejä sekä klassisia tyylivalintoja luot mielenkiintoisia ja hurmaavia asukokonaisuuksia. Naisten monipuolinen kenkävalikoima auttaa sinua päästämään sisäisen fashionistasi ja kenkäfriikkisi valloilleen ja inspiroi kokeilemaan jotain uutta! Vaan eipä kalpene miesten kenkävalikoima naisten rinnalla. Miesten kenkävalikoimasta löydät nimittäin popot rockkaavista maihareista loisteliaisiin puvunkenkiin, sporttijätkien huimaa tennarivalikoimaa unohtamatta. Lasten kenkäpukeutumisessa tärkeintä on, että kengät ovat istuvat ja takaavat helpon liikkumisen vauhdikkaassakin menossa. Valitessasi lapsellesi laadukkaita kenkiä sinun ei kuitenkaan tarvitse tinkiä tyylistä, sillä lasten kenkien huikeasta ja väreillä iloittelevasta valikoimasta löydät näyttävät jalkineet niin perheen pienimmille taaperoille kuin jo teini-ikää kolkutteleville hurjapäillekin.

Tutustu myös

Kengät paljastavat tyylitaiturin

Kenkiä rakastavat pukeutujat sen jo tietävätkin: kengät voivat hyvin olla koko asukokonaisuuden lähtökohta. Inspiroidu siis suurenmoisesta kenkävalikoimasta, kokeile uudenlaisia yhdistelmiä tai päivitä kenkähyllysi sisältö! Valinnanvaraa on nautinnollisen runsaasti. Etsit sitten trendikkäitä tennareita, tyylikkäitä nilkkureita tai hurmaavia juhlakenkiä, ei syytä huoleen. Myös lastenkenkävalikoima on ajankohtainen, laadukas ja visuaalisesti kiehtova!

Löydä täydellinen kenkäpari jokaiseen jalkaan

Miesten kenkävalikoimaan kuuluu niin kävelykenkiä, tennareita, nilkkureita kuin maihareitakin. Klassiset nauhalliset kävelykengät kuuluvat nyt paitsi juhlapukeutumiseen myös vapaa-ajalle. Huolitellut trendikengät yhdistetään siis sulavalinjaisiin pukuihin sekä chinoista ja neulepaidasta koottuun asukokonaisuuteen. Kokeilevasta tyylistä pitävät pukeutujat puolestaan rikkovat rajoja yhdistämällä huoliteltuun asukokonaisuuteen virtaviivaiset tennarit! Tennarivalikoimaan kuuluu niin katumuodin klassikoita, huippumuodikkaita koriskenkiä kuin katu-uskottavia skeittitennareita. Ja tietenkin eri lajien vaatimuksiin vastaavia urheilukenkiä. Muista myös miesten kesätyylin klassikot: espadrillot ja loaferit!

Naiset puolestaan löytävät lempikenkänsä valikoimasta, jossa on runsaasti kauniita korkokenkiä, ajattomia nilkkureita sekä makeita tennareita. Juhlapukeutumiseen kuuluvat esimerkiksi trendikkäät, kapeakorkoiset sandaalit. Klassisille korkoavokkaille on myös aina käyttöä, kun taas kiilakorot sopivat niin juhliin kuin aurinkoiseen kesäpukeutumiseenkin. Urbaaniin ilmeeseen puolestaan kuuluvat ehdottomasti erilaiset nilkkurit – koroilla tai ilman. Paikkansa on tietysti korkeavartisilla saappaillakin. Ne luovat kokonaisuuteen tyylikkään ja ajattoman tunnelman. Tennarit ja somat kangastossut kuuluvat myös naisten kenkävalikoimaan, ja niitä voi yhdistellä niin rouheisiin farkkuihin kuin liehuviin helmoihin!

Lasten kengät valitaan tietenkin aivan yhtä huolellisesti kuin aikuistenkin kengät. Lasten ykköskenkiä ovat erilaiset tennarit – olivat ne sitten katu-uskottavat varrelliset tennarit tai suloisen trendikkäät tarralenkkarit! Kenkävalikoimissa on myös klassisia lasten kävelykenkiä, vintage-tunnelmaisia sandaaleja sekä trendikkäitä loafereita!