Valitse kategoria

Kengät 18010 tuotetta

Merkkiv
m

Hyvät kengät kestävät käyttöä

Nike Roshe Run -kengät

Kenkien hoito kannattaa, sillä oikeanlainen hoito voi jopa tuplata kenkien käyttöiän. Lisäksi kengät pysyvät hyvännäköisinä pidempään. Kaikki kengät kaipaavat hoitoa. Kenkiä kannattaa puhdistaa päivittäin harjalla, pyyhkimällä kostealla rievulla tai saippuavedellä. Myös pohjat on syytä puhdistaa. Jokaiselle materiaalille on saatavilla myös omia puhdistus-, kiillotus- tai hoitoaineitaan. Sopiva hoitoaine estää mm. kosteuden ja lian imeytymisen kenkiin ja lisää siten käyttömukavuutta ja - ikää. Hoitoainetta kannattaa käyttää säännöllisin väliajoin, toki myös keleistä riippuen. Hoitoaineet tulee aina suihkuttaa vain täysin puhtaisiin ja kuiviin kenkiin. Ilmanvaihdosta kannattaa myös huolehtia, tai sitten suihkuttaa aine ulkona. Jo kenkien oston yhteydessä on hyvä harkita, millä tavalla on kenkiä tulee hoitaa ja mitä tuotteita kannattaa käyttää.


Hoida jalkineitasi niin kävelet niillä pidempään

Timberland-kengät

Myös oikeanlaisella kenkien käytöllä kenkien käyttöikää voi pidentää. Lempikenkiäkin on hyvä käyttää vain joka toinen päivä, koska jalat hikoavat noin puolen tuopillisen verran päivässä. Kenkiä on hyvä kuivattaa käytön jälkeen huoneenlämmössä tai ilmastoidussa tilassa kunnes ne ovat täysin kuivat. Irtopohjalliset tulee kuivattaa erikseen ja ne on hyvä poistaa kengistä käytön jälkeen, jotta kengät tuulettuvat. Pohjallisia on myös hyvä pestä ja vaihtaa säännöllisin väliajoin. Kenkiä ei kannata kuivattaa patterilla, koska lämpö voi haurastuttaa pohjia. Kostuneen kengän sisään voi laittaa kenkälestin tai sanomalehtipaperia, jotta se kuivuu nopeammin. Lesti tai sanomalehtipaperi auttavat myös nahkakenkiä säilyttämään muotonsa. Kenkälusikan käyttö helpottaa kengän saamista jalkaan ja estää kantaosan painumisen lyttyyn.


Kengille sopivat hoitotuotteet riippuvat kenkien materiaalista, väristä (myös ompeleiden väri vaikuttaa) ja siitä missä tilanteissa useimmiten käytät kyseisiä kenkiä. Jos käytät kenkiä harvemmin, ne on hyvä säilyttää laatikossa kenkälestin kanssa, jotta ne säilyttävät muotonsa. Erikokoisia kenkäharjoja on hyvä olla useita, sillä erivärisille kengille tarvitaan eri harjat. Vaikka jotkut hoitotuotteet sopivatkin useille eri materiaaleille, parhaan tuloksen saat kun käytät juuri sinun kenkiesi materiaalille suunniteltua tuotetta.


Kengät kohottavat jokaisen asun ilmettä haluttuun suuntaan!


Swedish Hasbeens -puukengät

Kukaan ei varmuudella tiedä milloin ensimmäiset kengät oikein keksittiin. Nykyihminen on vain tyytyväinen siitä että ne on yleensä keksitty. Onhan luonnollista, että jokainen elävä olento pyrkii suojautumaan kylmältä ja kivulta kaikin mahdollisin tavoin. Nuo jalkoja suojaavat näppärät varusteet ovat saavuttaneet merkityksellisen aseman osana jokapäiväistä pukeutumista. Kenkämuoti on ollut vaihtelevaa kautta aikojen, eikä aina ole huomattu kiinnittää huomiota jalkojen hyvinvointiin. Tänä päivänä se on eräs jalkinesuunnittelun tärkeimmistä lähtökohdista. Nämä huippuunsa kehitellyt muotituotteet koostuvat yllättävän monista materiaalikerroksista ja työvaiheista. Nykyaikaisen käyttöjalkineen valmistamisessa tarvitaan monia tarkkoja työvaiheita, jotta tuotteista saadaan tarpeeksi laadukkaita. Nahka on säilyttänyt suosikin asemansa tärkeänä valmistusmateriaalina. Sen käyttöominaisuudet ja muotoiltavuus ovat edelleen huippuluokkaa. Nahan rinnalle on kuitenkin kehitetty monia käyttökelpoisia materiaaleja.Kengät ovat välttämätön varuste vaatekaapissa, mutta yhdellä parilla ei kukaan enää pärjää. Elämä muuttuu koko ajan entistä monisyisemmäksi. Nykyaikaisella ihmisellä on paljon erityyppisiä harrastuksia ja arkisia menoja. Harrastus- opiskelu- ja työmatkoja täytyy taittaa säästä riippumatta ympäri vuoden. Vaihtelevat vuodenajat ovat rikkaus, mutta ne vaativat erityisen paljon jalkineilta ja niiden käyttäjiltä. Jalkojen terveys vaikuttaa koko kehoon, joten kenkävalinnat kannattaa tehdä huolella kaiken ikäisille. Oikein valitut kengät helpottavat elämää monin tavoin. Ne saavat nauttimaan liikkumisesta enemmän ja ovat myös näkyvä osa pukeutumista. Jokaisella kengänkuluttajalla on hyvä olla käytössään ainakin laadukkaat urheilutossut, arjen käyttöjalkineet ja tyylikkäät juhlakengät. Käyttäjän tarpeista riippuen, hän tarvitsee tässä maassa usein myös vedenpitäviä kumisaappaita, sekä lämpimiä talvisaappaita.