accountaccountbagbagzalando logomenu

KAIKKI SUOMEN SUOSIKKIMERKIT

AINA ILMAINEN TOIMITUS JA PALAUTUS

100 PÄIVÄN PALAUTUSOIKEUS

Kengät 32335 tuotetta

Brändejä seuraamalla saat tietoa valmistajien uutuuksista omassa feedissäsi.
+ Brändi on tallennettu suosikkeihisi. Voit seurata valmistajan uutuuksia feedissäsi.
Merkki
m
32335 tuotetta
32335 tuotetta

Zalando on kenkien aarreaitta

Kengät luovat asulle kuin asulle viimeistellyn ilmeen

Kengät voivat olla pukeutumisesi lähtökohta, jolloin ostoskoriisi päätyvät korkokengät, jotka ovat kuin karamellit, tai huomiota herättävän väriset jalkineet. Silloin kengät sanelevat asusi ilmeen. Ne voivat olla myös asun hillitty loppusilaus, kuin silmänisku muille laatua ja huoliteltuja asukokonaisuuksia arvostaville.

Tietysti jalkineita valitaan myös käyttötarkoitusta ajatellen. Se ei tarkoita sitä, että kenkien ulkonäöllä ei olisi merkitystä. Kumisaappaat voivat olla harmaan sadepäiväsi väripilkku, juoksukengät voivat kannustaa lähtemään lenkkipolulle ja kesäiset rantasandaalit tuovat mieleen rennot ja aurinkoiset päivät. Huolellisesti valittujen kenkien laittaminen jalkaan on jo itsessään nautinnollinen hetki. Zalando on kuin karkkipuoti kenkiä rakastavalle ja arvostavalle shoppailijalle!

Kengät myös kertovat paljon käyttäjästään. Monet tyylistä ja muodista kiinnostuneet kiinnittävät muiden tyylissä ensimmäisenä huomion jalkoihin. Kengät kertovat käyttäjästään enemmän kuin monet muut asun osat. Oikein valitut kengät oikeassa tilanteessa antavat olemuksellesi oleellisen lisäsäväyksen.Urheilulliset tennarit viestivät rennosta ja sporttisesta puolestasi, hyvin hoidetut ja laadukkaat miesten kengät saattavat tärkeässä tilanteessa hyvinkin luoda juuri oikeanlaisen ensivaikutelman. Viekoittelevat korkokengät luovat tunnelmaa illanviettoon, kun taas työpaikalla ne kielivät uskottavuudesta ja antavat olemukseesi ryhtiä. Ei ole liioiteltua sanoa, että tyylikkäät kengät antavat käyttäjälleen itsevarmuutta. Oikeanlaiset yhdistelmät ilmentävät persoonallisuuttasi jokaisessa tilanteessa. Sanoihan Marilyn Monroekin, että jos tytölle annetaan oikeanlaiset kengät, hän voi valloittaa maailman!