Kengät

Suositut filtterit
264 tuotetta

Tahdotko jalkineet, joissa laatu ja tyylikkyys kohtaavat? Vagabond-kengät on tehty juuri tuolla periaatteella. Saat brändiltä kuumimpia trendejä naisten ja miesten meneviin katutyyleihin.

Jos olet toimiston tytöistä kaikkein rohkein pukeutuja, vahvan naisen Vagabond-kengät sopivat tyyliisi. Voit yhdistellä esimerkiksi leveäkorkoiset sandaalit vetäviin keinonahkahousuihin. Pitäisitkö yläosan minimalistisena simppelillä topilla ja täydentäisit kokonaisuuden bomber-takilla? Joskus varmaan tahdot asuun vähän feminiinisyyttä. Jos bohemian style sykähdyttää sydäntäsi, laita jalkaan umpinaiset korolliset pistokkaat. Yhdistä niihin upeasti kirjailtu tunika ja tarpeeksi leveälahkeiset housut. Miehen Vagabond-kengät taipuvat suosiollisesti tyylistä toiseen. Harrasta siis virkistävää vaihtelua vaatetuksessa! Esimerkiksi tummat kengät käyvät yhteen vaalean miesten puvun kanssa. Ryan Gosling lisää tämän kaltaiseen asuun vain valkoisen paidan. Liittäisitkö omaan asuusi myös upeasti kuvioidun solmion?

Vagabond-kengät matkaavat kanssasi arjesta illanviettoon

Muotitietoisen naisen Vagabond-kengät ovat täynnä klassisia vivahteita, jotka sulautuvat kauniisti trendikkäisiin kuoseihin. Rohkeat remmit tekevät sandaaleista erottuvia, ne kietoutuvat huipputrendikkäästi myös nilkkojen ympärille! Korot ovat näyttävän leveitä, uskaliaat korokepohjat taikovat tennareistakin entistä räväkämpiä. Jos kaipaat enemmän siroutta, saat sitä kiilakorkoisista avokkaista. Miesten jalkineissa on häivähdys retroa, itsetietoisen kenkävalikoiman yllä leijailee varmuus hyvästä mausta.

Väritätpä asusi hillitysti tai räväkästi, Vagabond-kengät sopivat sen kanssa yhteen. Niiden värimaailma on osittain maanläheinen, mutta sen tyyni klassisuus uhmaa päättäväisesti aikaa ja myötäilee muotivirtauksia omalla tavallaan.

Vagabond-kengät löytävät aina samanhenkistä seuraa naisten muodikkaista laukuista. Haluatko vahvistaa arkailematonta rokkityyliä kenkien ja laukkujen metallisilla tehosteilla? Ellei sekään vielä riitä, kiedo vyötärölle leveä vyö, jossa on asianmukaisia yksityiskohtia. Miesten Vagabond-kengät voivat mainiosti olla osa kaupungilla sukkuloivan herrasmiehen asiatyyliä. Voit rakentaa myös hurmurin farkkutyylin tennareilla, olkalaukulla ja punotulla hatulla!

Saatat pitää myös seuraavista tuotteista