Kengät

Suositut filtterit
2 562 tuotetta

adidas-kengät käyvät ihan joka tilaisuuteen. Suositko sporttisuutta toimistovaatteiden seurana? adidaksen popot asettuvat luontevasti toimistotyyliin, vaikka asussa olisi askeettisen asiatyylinen yleisilme. Oletko ehkä sittenkin enemmän sunnuntailenkkeilijä tai intohimoinen maratoonari? adidas tekee myös sinulle sopivia kenkiä! Naisten, miesten ja lasten urheilumuoti kietoutuu muuhun huippumuotiin nykypäivänä yhä tiukemmin. Älä arastele ylittää erilaisten tyylien rajoja!

adidas-kengät tekevät arjesta menevämmän

Tiedät varmaan, että miellyttävät värit antavat energiaa elämään. Naisten, miesten ja lasten adidas-kengät on väritetty osin villisti ja riemukkaasti. Nappulakengissä ja hallikengissä on suorastaan huikeita väriyhdistelmiä. Tarvitsetko tällä kertaa juoksukengät, jotka hehkuvat viimeisissä trendiväreissä? Ehkä pidätkin vain jalkineiden hillityistä sävyistä: tokihan voit stailata tummalla sävymaailmalla vaikka koko asusi!

adidaksen kenkämuoti villitsee kaikki

Naisen urbaani asukokonaisuus sisältää tyylikkäät adidas-kengät. Liitätkö niihin Kendall Jennerin tavoin tiukat housut ja pitkän päällystakin? Hänen asuaan tehostavat tietenkin myös upeat aurinkolasit. Miesten vaelluskengät käyvät rentoihin reisitaskuhousuihin, asun yläosaan voit sovitella kivasti kuvioitua kauluspaitaa. Jos silti kaipaat räväkämpää tyyliä, kävisikö näyttäväksi piirretty printtipaita? Lasten denim-tyyliin urheilukengät istuvat aina, sillä pirteä ulkoasu on pienten ikiliikkujien mieleen.

Naisten adidas-kengät ovat muuntautuneet huippumuodin mukaan. Kivat kuntoilukengät on taiteiltu esimerkiksi täyteläisin kukkakuosein. Totta kai saat ne myös tutun klassisena ja pelkistetyillä tehokeinoilla! Jalkaan sopivat muotoilut antavat oman lisänsä urheilutossujen ulkoasuille. Myös miesten jalkineissa on matala- ja korkeavartisia malleja näyttäviin city-tyyleihin. Tarvitset niitä tietenkin myös urheiluhalleihin ja pelikentille. Lasten adidas-kengät sisältävät hyvännäköisiä malleja söpöistä ensiaskelkengistä vauhdikkaaseen vesiurheiluun. Jalkaa tukevat elementit ovat samalla eloisia yksityiskohtia eri ikäisten lasten vaatetuksessa.

Arkityylin suosikkeja voivat olla vaikka muodikkaat matalavartiset tennarit. Jos adidas-kengät kaipaavat katutyyliin kassikaveria, olisiko naisellinen shopping bag sinulle se kaikkein sopivin? Miehekkään ja simppelin asun täydentäjänä toimivat urheilulliset jalkineet ja vaikkapa soljin somistettu reppu. Lasten urheiluvaatetusta täydennät tyyliin sopivilla lippiksillä ja huiveilla.

Yhdistele ja sekoita