Suodatin

Naisten sandaalit

7,848 tuotetta

Sandaalit ovat naisten kenkämuodin aurinkoisin elementti. Niiden laaja valikoima inspiroi hurmaavien kesäasujen luomiseen. Etsitkö varvassandaaleita rantarientoihin, urbaaneja sandaaleja kaupunkilomalle vai korollisia juhlasandaaleja kesän juhliin?

Sandaalien ympärille on helppo luoda erilaisia kesäasuja. Ilme muuttuu sen mukaan, yhdistätkö mekkoosi matalat ja minimalistiset nahkasandaalit, varvassandaalit vai korkeakorkoiset sandaalit. Tyylikkäitä kontrasteja on helppo luoda naisellisten sandaalien ja rentojen kesäasujen yhdistelmällä. Yhdistä esimerkiksi rentoihin shortsihaalareihisi korolliset, sirot sandaalit. Trendikkäät, matalat sandaalit puolestaan sopivat muodollisempienkin kesäasujen, kuten klassisten, yksiväristen mekkojen seuraksi.

Sandaalit kuuluvat kesämuotiin

Muodikkaan minimalistiset, matalapohjaiset ja remmein varustellut sandaalit sopivat näyttävien asukokonaisuuksien viimeistelyyn. Yhdistä ne selkeälinjaiseen mekkoon ja viimeistele asu näyttävin ja runsain etnohenkisin rannekoruin. Rennon huoliteltu asukokonaisuus puolestaan syntyy vajaamittaisten farkkujen ja väljän paitapuseron sekä tyylikkäiden matalien sandaalien yhdistelmästä.

Korollisten sandaalien valikoimaan kuuluu juhlavia kapeakorkoisia malleja sekä huolettoman naisellisia kiilakorkokenkiä. Sirot korkosandaalit sopivat tietenkin juhlamekkojen seuraksi, mutta ne kannattaa ottaa myös arkikäyttöön. Korolliset sandaalit nimittäin sopivat loistavasti niin slim fit -farkkujen, boyfriend-farkkujen kuin farkkushortsienkin seuraksi! Yläosaksi riittää kauniisti laskeutuva, minimalistinen toppi. Kontrasti on kiehtova, ja rennossa kokonaisuudessa on aimo annos naisellisuutta! Kiilakorkosandaalit puolestaan sopivat erinomaisesti rennon kietaisumekon seurana kesäisiin tunnelmiin. Viimeistele tyylikäs asukokonaisuus esimerkiksi huippumuodikkaalla olkihatulla!

Näyttävimmissä sandaaleissa leikitellään esimerkiksi nilkan ympäri sidottavilla nyöreillä. Myös erilaiset kiehtovat väriyhdistelmät, etnokuviot sekä kimaltelevat soljet kiinnittävät huomion sandaaleihin. Trendikkäät metallisävytkin sopivat sandaaleihin! Näyttävät sandaalit eivät kaipaa seurakseen muuta kuin yksivärisen mekon ja hillityt asusteet.

Yhdistele ja sekoita

Tyylikkäät sandaalit kesäkaduille

Kesä! Vietit sitä sitten kotimaassa, ulkomailla tai vaikka keskellä talvea, siihen kuuluvat aina ja kaikkialla sandaalit. Nostata juhlatunnelmaa upeilla yksityiskohdilla koristelluilla korkosandaaleilla, jotka houkuttelevat jalkasi ottamaan tanssiaskeleita, tai nautiskele kuuman kesäpäivän leppoisasta tunnelmasta rantakaduilla ja kahviloissa mukavissa matalapohjaisissa kesäkengissä, jotka jalassa jaksat kiertää kaikki kaupungin shoppailupaikat, museot ja nähtävyydet. Zalandolta löydät tuhansia upeita pareja kaikissa sateenkaaren väreissä. Tule ihastumaan ja anna jalkojesi nauttia kesästä! Meillä on hyviä uutisia käytännöllisten kenkien ystäville: maailman mukavimmat remmisandaalit ovat palanneet muodin huipulle. Valitse villin väriset remmisandaalit asusi piristykseksi tai seuraa trendsettereitä mahtavissa metallinhohtoisissa sandaaleissa. Yhdistä midi- tai maksimekkoon ja farkkuliivi, ja olet takuulla rennosti muodikas. Myös klassisempien sandaalien ystäville löytyy sadoittain vaihtoehtoja. Vuosikymmen toisensa jälkeen pintansa pitävät nahkaiset matalapohjaiset sandaalit ovat mukavat ja monikäyttöiset, ja tärkeä osa jokaisen naisen kesägarderobia. Klassiset ruskean eri sävyt sopivat kaikkiin asukokonaisuuksiin ja korostavat auringon suutelemia sääriäsi. Kokeile myös lämpimiä keltaisen tai raikkaita turkoosin sävyjä, ja yhdistele niitä ennakkoluulottomasti asuihisi. Merellinen tricolor on aina muodissa niin kengissä kuin vaatteissakin. Yhdistä lempisandaalisi valkoisiin chino-housuihin ja sinivalkoiseen raitaneuleeseen, lisää punaisen kosketus vaikka huulipunalla tai lakatuilla varpaankynsillä, ja rennon merihenkinen kokonaisuus on valmis.

Kengistä se lähtee!

Zalandon runsaasta valikoimasta löydät juhlatunnelmaa nostattavat korkosandaalit jokaiseen tilaisuuteen. Tutustu malleihin, materiaaleihin ja kekseliäisiin yksityiskohtiin ja inspiroidu mahdollisuuksista näyttää parhaat puolesi huippumerkkien seksikkäissä sandaaleissa. Todellinen kenkäfriikki aloittaa juhla-asunsa suunnittelemisen kengistä. Yksinkertainen puku antaa kengille paljon tilaa loistaa. Klassisen elegantti pikkumusta on oiva esimerkki asusta, joka palvelee juhlassa kuin juhlassa aina yhtä varmasti. Pikkumustan ilmettä on helppo muutella upeilla kengillä. Hopean hohto ja ylellisen vaaleat norsunluun ja kerman sävyt ovat hillityn kauniita ja sopivat arvokkaisiin juhliin takuuvarmasti. Kauden muotiväreissä hehkuva mokka tai leikkisän futuristiset muodot viimeistelevät asusi trendikkäällä tavalla. Yhdistä kokonaisuuteen näyttävä kirjekuorilaukku ja istuva bleiseri, ja olet valmis treffeille tai vaikka cocktail-hippoihin. Antaudu lukemattomien vaihtoehtojen vietäväksi Zalandolla!