Naisten tennarit

Suositut filtterit
sizes
brands
Väri
Hinta
Pintamateriaali
Kestävä kehitys
Mallisto
7 568 tuotetta

Laaja ja monipuolinen naisten tennarivalikoima inspiroi trendikkäiden asukokonaisuuksien luomiseen. Joukossa on niin sporttisia, siroja, klassisia kuin katu-uskottaviakin tennareita. Ja kun värimaailmakin on runsas, on helppo löytää juuri ne oikeat popot asukokonaisuuden viimeistelyyn. Tennarit nimittäin sopivat niin farkkujen, hameiden kuin mekkojenkin seuraksi. Testaa hempeitä pastellinvärisiä tennareita tyttömäiseen tyyliin tai retrotyylin rakastajalle trendikkäitä Nike Cortez -tennareita.

Yhdistä tennarisi skandinaavisen minimalistiseen tyyliin

Klassinen tennarityyli on minimalistinen, eleetön ja ajaton: matalat tennarit yhdistetään tyylikkäisiin farkkuihin ja hillittyyn toppiin, t-paitaan tai neuleeseen. Asu edustaa urbaanin pukeutumisen klassista ydintä. Mutta kuten tennarifanit tietävät, lempikenkiä kannattaa yhdistellä mielikuvituksellisesti mitä erilaisimpiin asukokonaisuuksiin!

Kiehtovia kontrasteja syntyy tennareiden ja naisellisten vaatteiden yhdistelmästä. Tennareita voi käyttää tietenkin maxi-, mini- ja kynähameiden sekä naisellisen topin seurana, mutta kokeile niiden yhdistämistä myös alimittaisten housujen, paitapuseron ja bleiserin kanssa. Erityisen hyvin näihin yhdistelmiin sopivat hillityt ja sirot tennarit. Ne sopivat myös loistavasti kepeiden kesämekkojen kanssa!

Tennareilla saat asuusi urbaania särmää

Urbaanimpi ilme puolestaan luodaan tennariklassikoiden ympärille. Lennokkaan comebackin tehneet adidaksen Gazelle-kulttitennarit tai Kalifornialaisen punk rock -tyylin klassikkopopot Vansin sk8-Hi-tossut ovat fashionistan valinta. Legendaaristen merkkien vuosikausia mainetta keränneet kulttitennarit yhdistetään esimerkiksi farkkuihin tai legginseihin – mutta miksei myös rentoon mekkoonkin. Näyttävät tennarit sopivat myös linjakkaan ja minimalistisen asukokonaisuuden väriläiskäksi. Tennareita valmistetaan mitä erilaisimmissa herkullisissa väreissä ja makeissa kuoseissa!

Tennarit sopivat naisten asukokonaisuuksiin myös ympäri vuoden. Valkoiset, kevyet kangastennarit ovat taattu kesän merkki, kun taas viileämmällä säällä jalkaan vedetään korkeavartiset talvitennarit. Sporttisen mutta urbaanin asukokonaisuuden viimeistelyyn sopivat puolestaan huippumuodikkaat, virtaviivaiset juoksukengät. Tsekkaa myös trendikkäiden paksupohjaisten tennareiden ja slip on -tennareiden valikoima!

Yhdistele ja sekoita

Naisten tennarimuoti

Tennareista on kuoriutunut nykypäivän monikäyttöisin jalkine

Erilaiset mallit, materiaalit, värit ja kuviot tarjoavat loputtomasti mahdollisuuksia tyylin kuin tyylin luomiseen.

Etsitpä sitten simppeliä yksiväristä mallia tai jotain erikoisempaa, löydät varmasti etsimäsi. Moderni, hullutteleva muoti sallii naisten tennareiden yhdistämisen melkeinpä minkä tahansa asukokonaisuuden kanssa. Korollisten tennareiden ilmestyminen on tuonut tähän jalkinetyyppiin uudenlaisen huolitellun vaihtoehdon, joka on saanut ihailijoita myös heidän joukosta, jotka eivät juurikaan ole aikaisemmin naisten tennareissa viihtyneet.

Korkeavartiset tai korolliset tennarit sopivat täydellisesti yhteen hameen tai mekon kanssa. Lenkkeillessäkään ei tarvitse tyytyä enää valkoisiin jalkineisiin, vaan värit ja kuviot ovat hypänneet myös lenkkikenkiin. Lenkille lähtö tuntuu aina paljon hauskemmalta, kun voit pukea jalkaasi kirkkaan väriset ja tai näyttävästi kuvioidut tennarit. Näillä kaikkien aikojen suosikkikengillä on helppoa saada asu näyttämään tuoreelta. Suunnittelijat ovat antaneet mielikuvituksensa lentää, sillä kengistä löytyy niittejä, metallivärejä, vaikuttavia väriyhdistelmiä. Hillitymmästä tyylistä pitävälle tennarivalikoima tarjoaa retromalleja, murrettuja värejä ja klassikkomerkkejä.

Kaipaatko tyyliisi asennetta? Ota mallia huippumalleilta ja yhdistä tennarit ennakkoluulottomasti mekon tai hameen kanssa. Pidätkö rokkihenkisistä asukokonaisuuksista? Lisää asuusi ripaus glamouria valitsemalla jalkaan metallinhohtoiset tai niittikoristeiset naisten tennarit. Pukemalla jalkaan upeat jalkineet on helppo tuoda tyyliin ripaus hulluttelua. Tennarit tarjoavat rajattomasti mahdollisuuksia ilmaista itseäsi juuri sinulle sopivalla tavalla. Klassinen vapaa-ajan ilme on helppo luoda yhdistämällä farkut yksivärisen mallin kanssa. Nahkaiset naisten tennarit tuovat tyyliä astetta huolitellummaksi, kun taas valitsemalla hulluttelevan printin kenkiisi, saat aivan uudenlaisen särmän päivän tyyliisi. Tennareilla on myös mahdollista luoda rento, mutta tyylikäs toimistoasu. Valitse sirot ja tummat, yksiväriset tennarit, pue päällesi vajaamittaiset mustat farkut, printtikuvioinen paita ja musta jakku, ja uniikki toimistotyyli on valmis! Tennareiden avulla onnistut helposti toteuttamaan lempityylisi, oli se sitten millainen tahansa!