Naisten tennarit

Suositut filtterit
10 791 tuotetta

Naisten tennarimuoti

Tennareista on kuoriutunut nykypäivän monikäyttöisin jalkine

Erilaiset mallit, materiaalit, värit ja kuviot tarjoavat loputtomasti mahdollisuuksia tyylin kuin tyylin luomiseen.

Etsitpä sitten simppeliä yksiväristä mallia tai jotain erikoisempaa, löydät varmasti etsimäsi. Moderni, hullutteleva muoti sallii naisten tennareiden yhdistämisen melkeinpä minkä tahansa asukokonaisuuden kanssa. Korollisten tennareiden ilmestyminen on tuonut tähän jalkinetyyppiin uudenlaisen huolitellun vaihtoehdon, joka on saanut ihailijoita myös heidän joukosta, jotka eivät juurikaan ole aikaisemmin naisten tennareissa viihtyneet.

Korkeavartiset tai korolliset tennarit sopivat täydellisesti yhteen hameen tai mekon kanssa. Lenkkeillessäkään ei tarvitse tyytyä enää valkoisiin jalkineisiin, vaan värit ja kuviot ovat hypänneet myös lenkkikenkiin. Lenkille lähtö tuntuu aina paljon hauskemmalta, kun voit pukea jalkaasi kirkkaan väriset ja tai näyttävästi kuvioidut tennarit. Näillä kaikkien aikojen suosikkikengillä on helppoa saada asu näyttämään tuoreelta. Suunnittelijat ovat antaneet mielikuvituksensa lentää, sillä kengistä löytyy niittejä, metallivärejä, vaikuttavia väriyhdistelmiä. Hillitymmästä tyylistä pitävälle tennarivalikoima tarjoaa retromalleja, murrettuja värejä ja klassikkomerkkejä.

Kaipaatko tyyliisi asennetta? Ota mallia huippumalleilta ja yhdistä tennarit ennakkoluulottomasti mekon tai hameen kanssa. Pidätkö rokkihenkisistä asukokonaisuuksista? Lisää asuusi ripaus glamouria valitsemalla jalkaan metallinhohtoiset tai niittikoristeiset naisten tennarit. Pukemalla jalkaan upeat jalkineet on helppo tuoda tyyliin ripaus hulluttelua. Tennarit tarjoavat rajattomasti mahdollisuuksia ilmaista itseäsi juuri sinulle sopivalla tavalla. Klassinen vapaa-ajan ilme on helppo luoda yhdistämällä farkut yksivärisen mallin kanssa. Nahkaiset naisten tennarit tuovat tyyliä astetta huolitellummaksi, kun taas valitsemalla hulluttelevan printin kenkiisi, saat aivan uudenlaisen särmän päivän tyyliisi. Tennareilla on myös mahdollista luoda rento, mutta tyylikäs toimistoasu. Valitse sirot ja tummat, yksiväriset tennarit, pue päällesi vajaamittaiset mustat farkut, printtikuvioinen paita ja musta jakku, ja uniikki toimistotyyli on valmis! Tennareiden avulla onnistut helposti toteuttamaan lempityylisi, oli se sitten millainen tahansa!