Mallisto

Suositut filtterit
1 456 tuotetta
Seuraa suosikkimerkkejäsi
Näe enemmän suosikeiltasi ja bongaa uutuudet ensimmäisenä.

FILA luo premium-urheilumuotia italialaisittain taidokkaalla otteella ja huippulaadukkaista materiaaleista. Se on ennen kaikkea urheilumaailmassa arvostettu urheilumerkki mutta sillä on oma paikkansa myös katumuodissa ja high-end-trendeissä. FILA yhdistää designissaan perinteet rohkeaan ja provokatiiviseenkin suunnitteluun, joka suuntaa katseensa tulevaisuuteen. Brändin valikoiman parhaita paloja ovat sen vintage-henkiset collegevaatteet sekä hienostuneet pikeepaidat ja verkkatakit.

FILA luo hienostunutta premium-urheilumuotia

FILAn juuret ovat Biellassa, Italian Alppien kupeessa. 1911 perustettu merkki valmisti alun perin laadukkaita vaatteita kyläläisille, mutta jo 1923 merkin maine oli kiirinyt koko Italiaan. Jo alusta alkaen suunnittelun perustana oli luoda vaatteita, joissa yhdistyisivät luksus, luovuus ja käytännöllisyys. Edelleen designissa kaikuu vahvasti merkin italialaiset juuret. Brändi on ollut vaikuttamassa monen huippu-urheilijan menestykseen, ja erityisesti se osaa tennismuodin salat. Mallistoissa näkyvätkin vahvasti tennisvaatteet, kuten pikeepaidat, urheiluhameet ja -shortsit. Sen poikkeuksellisia urheiluvaatteita voi bongata huippu-urheilijoiden yltä aina rosoisilta Alpeilta Wimbledonin viheriöille. Merkin urheiluvaatteiden keskiössä näkyvät toiminnallisuus ja tehokkuus. Se luo high-end-urheilumuotia, joka on räätälöity aktiiviseen elämäntyyliin, joka vaatii vaatteilta hienostuneen ilmeen lisäksi joustavuutta ja mukavuutta. Olit sitten seikkailemassa luonnossa, tiukassa ottelussa tai viettämässä rentoa vapaa-aikaa, FILA pysyy matkassasi.

FILA on katumuodin suosikki

Kansainvälisten ammattiurheilijoiden lisäksi FILA on vakuuttanut uniikilla tyylikkyydellään myös muotitietoiset pukeutujat. Se on tehnyt vahvan comebackin monen muun ysärisuosikin tavoin trendien kärkeen urheilukenttien ulkopuolella. Merkin ysärimuodin nostalgiaa henkivä vintage-mallisto on malliesimerkki klassikoista, jotka toimivat vuosikymmentenkin jälkeen. Vanhan koulukunnan isot logot, klassiset peruscollegevaatteet ja väljät siluetit ovat näkyneet ysäritakautumina trendeissä. Erityisesti 90-luvun muotia osaavat arvostaa sitä aikoinaan eläneet, mutta myös uusi, nuorempi sukupolvi on ottanut FILA-brändin avosylin vastaan. Katumuodin ja high-end-muodin rajat ovat hämärtyneet ja nyt rennon collegepuseron tai t-paidan voi yhdistää yhtä hyvin räätälöityihin housuihin tai hienostuneeseen hameeseen kuin relaxed fit -farkkuihin tai verkkareihin. FILA-valikoima on täynnä myös näyttäviä tennareita, jotka istuvat täydellisesti persoonalliseen katumuotiin.

Tutustu myös