Reput

Suositut filtterit
3 969 tuotetta

Reput

Rennot reput kuuluvat ehdottomasti urbaanin ilmeen viimeistelyyn. Ne ovat katumuodin itsestään selvä elementti, mutta heitä reppu selkääsi silloinkin, kun asukokonaisuutesi on astetta muodollisempi. Kontrasti luo asuusi mukavan jujun!

Juuri nyt trendikkäimmissä repuissa on ripaus retroa. Paksusta kankaasta valmistetut, perinteisin nyörein ja soljin viimeistellyt reput ovat haluttuja asusteita! Skeittirepuista on puolestaan muodostunut ajaton klassikko. Sporttisten ja katu-uskottavien reppujen rinnalla nähdään myös hillittyä luksusta huokuvia minimalistisia nahkareppuja. Ne sopivat niin muodolliseen toimistotyyliin kuin muodikkaaseen vapaa-ajan tyyliin!

Reput ovat urbaanin tyylin salkku

Tyylikkään hillityt kangasreput nahkayksityiskohdin kuuluvat nyt kaikkien reppuvalikoimaan. Klassinen muotoilu ja viimeistelty ilme takaavat sen, että reppu sopii paitsi tyylitietoisten koululaisten myös aikuisten asukokonaisuuksia täydentämään. Naisten raikas tyyli muodostuu esimerkiksi makeaan reppuun yhdistetyistä kevyistä tennareista, maksimekosta ja farkkutakista. Miehet yhdistävät kangasrepun vaikkapa chinoihin, virtaviivaisiin tennareihin ja huolellisesti napitettuun ruutupaitaan, ja rennon huoliteltu kaupunkityyli on valmis!

Sporttisten reppujen valikoimaan kuuluu sekä minimalistisia klassikoita että monipuolisia skeittireppuja. Selkeälinjaiset, konstailemattomat reput muistuttavat trendikkäästi 90-luvusta. Harmaasta collegepaidasta, chinoista ja tennareista loihdittu normcore-tyylinen asu suorastaan vaatii seurakseen retrorepun! Reppujen aateliin kuuluvat tietenkin myös skeittausta ajatellen suunnitellut reput. Niiden muotokieli on syntynyt lajin tarpeita ajatellen, mutta nyt skeittireppuja pitävät kaikki. Miksi? Koska taskuista ja lenkeistä muodostuvat yksityiskohdat ovat paitsi käytännöllisiä myös tyrmäävän tyylikkäitä!

Häivähdys luksusta on puolestaan hurmaavissa nahkarepuissa. Minimalistinen muotoilu ja erinomainen laatu takaavat pitkän iän. Nahkareput sopivat rentoihin, mutta huoliteltuihin kokonaisuuksiin – vuosikymmenestä toiseen!

Saatat pitää myös seuraavista tuotteista