Katalogi

Suositut filtterit
2 256 tuotetta
Seuraa suosikkimerkkejäsi
Näe enemmän suosikeiltasi ja bongaa uutuudet ensimmäisenä.

Stradivarius ‒ tyylikästä katumuotia joka makuun

Espanjalainen vaateketju Stradivarius on yksi katumuodin ykkösnimiä kotimaassaan ja monissa muissa maissa eri puolilla maailmaa. Brändi seuraa muodin tuulia eri puolilta maailmaa ja luo niistä katumuotia omaa tyyliiänsä kunnioittaen. Merkin vaatteet ovat täydellinen valinta rentoon arkilookiin. Valikoiman vaatteissa viihdyt koulussa, yliopistolla, töissä ja vapaa-ajan menoissa. Täydennä asusi Stradivariuksen koruilla, hiuskoristeilla, laukuilla ja muilla asusteilla. Freesi, tyylikäs ja katu-uskottava look on taattu. Saat kattavan valikoiman espanjalaismerkin tuotteista kätevästi Zalandolta, joten suuntaa sivustollemme ja valitse suosikkisi.

Vaikka Stradivarius tarkkailee maailman suurimpien muotitalojen tendenssejä, satsaa brändi ensisijaisesti kestävään ja ajattomaan katumuotiin. Mikäli suosit ajatonta tyyliä, kiinnitä huomiosi espanjalaismerkin monikäyttöisiin perusvaatteisiin. Esimerkiksi hyvin istuvat farkut, raikkaat valkoiset kauluspaidat, siistit bleiserit sekä ryhdikkäät villakangastakit säilyttävät suosionsa vuodesta toiseen. Näitä haluttuja perusvaatteita Stradivarius varioi ja innovoi omaan tyyliinsä sopivaksi.

Stradivarius osoittaa, että katumuoti voi olla ‒ ja on ‒ ekologista. Monissa merkin vaatteissa on käytetty ympäristöystävällisiä materiaaleja. Valikoimaan kuuluu esimerkiksi luomupuuvillasta valmistettuja collegepaitoja ja neuletakkeja sekä kierrätyspolyesterista valmistettuja verryttelyhousuja ja bleisereitä. Ympäristöystävällisten tuotteiden valikoima on kattava. Mikäli ekologisuus on sinulle tärkeää, tutustu vaatteiden tuotetietoihin. Valitse vaatekaappiisi suosikkimallisi niistä vaatteista, jotka noudattavat kestävän kehityksen periaatteita.

Tutustu Stradivariuksen maanläheiseen minimalismiin

Valkoista, luonnonvalkoista, beigeä ja vaaleanharmaata – tällainen on Stradivariuksen minimalistisiin ja ajattomiin lookeihin valitsema väripaletti. Espanjalaismerkin valikoimasta löytyy lukuisia vähäeleisiä tuotteita, joita yhdistelemällä voit luoda kauniita ja yksinkertaistettuja asuja. Etsitkö skarppia lookia esimerkiksi työhaastatteluun tai muuhun tärkeään hetkeen? Yhdistä esimerkiksi beige kierrätyspolyesterista valmistettu vekkihame ja neutraali beige palmikkoneule tai neuletakki. Lisää asuun vielä beige tai valkoinen villakangastakki. Jopa villakangastakeissa on ekologisia vaihtoehtoja: joidenkin takkimallien valmistuksessa on käytetty vähintään viidesosa kierrätettyä villaa.

Kokoa pehmeä, sävyiltään neutraali asuu myös kotiin ja vapaa-aikaan. Stradivariuksen pehmoisia verryttelyhousuja löydät lukuisissa eri väreissä ja malleissa. Poimi vaatekaappiisi esimerkiksi beige tai valkoinen malli ja yhdistä se vatsan paljastavaan valkoiseen kietaisupaitaan. Sama look toimii hyvin bileissä tai kavereiden kanssa, jos vaihdat alaosan hillityn värisiin farkkuihin tai kangashousuihin. Yhdistä tiukkaa ja väljää, ja valitse muuten hyvin istuvan asun ylle esimerkiksi väljä trenssi. Yhdistele erilaisia maanläheisiä sävyjä rohkeasti tai loista esimerkiksi täysin puhtaanvalkoisessa asussa.

Pelkistettyyn asuun istuvat hyvin hillityt korut, kuten ohuet kultarenkaat ja hennot kaulaketjut. Stradivariuksen asustevalikoima tarjoaa koruvaihtoehtoja moneen makuun. Vaaleissa sävyissä pysytteleviin asuihin sopivat hyvin myös pienet helmikoristeiset renkaat ja muut helmikorvakorut. Hiuksille hellät donitsit antavat puolestaan ilmettä hiuksiisi.

Löydä uudet lempifarkkusi kattavasta valikoimasta

Stradivarius on farkkufanien aarreaitta, sillä löydät merkin valikoimasta farkut kaikissa mahdollisissa väreissä, malleissa ja tyyleissä. Jos etsit kohtuuhintaisia kestäviä farkkuja modernilla otteella, on espanjalaisbrändin valikoima ehdottomasti tutustumisen arvoinen. Poimi jalkaasi esimerkiksi kehon muotoja myötäilevät skinny- tai slim fit -farkut tai reippaan leveälahkeiset flared-farkut.

Vaivaton ja tyylikäs farkkulook Stradivariuksen tyyliin syntyy, kun yhdistät farkut haluamassasi sävyssä esimerkiksi tiukkaan toppiin ja paitamaiseen kevyttakkiin. Takit, jotka ovat isoine läppätaskuineen kuin takin ja paitapuseron välimuotoja, antavat tyylille rennon ilmeen. Valitse kevyttakkiisi esimerkiksi farkunsininen sävy – näin deniminsininen on koko asusi teema. Takkeja on tarjolla lisäksi esimerkiksi ruutukuosilla. Rento paitapusero puhtaanvalkoisena tai muussa toivomassasi värissä toimii hyvin vaikkapa slim fit -farkkujen pariksi.

Valitse brändin valikoimasta asun täydennykseksi farkkuihisi sopiva vyö mieleiselläsi soljella. Tutustu lisäksi kenkävalikoimaan. Esimerkiksi mustat ylipolvensaappaat ovat täydellinen yhdistelmä tiukkojen farkkujen kanssa.