Treenivaatteet

Suositut filtterit
29 640 tuotetta

Löydä omanlaisesi laadukkaat treenivaatteet

Liikkuminen ja aktiivinen elämäntapa kuuluu monelle meistä kiinteänä osana ympärivuotiseen elämään. Miellyttävät treenivaatteet ovat tärkeä osa kaikenlaista urheilua, oletpa sitten satunnainen liikkuja tai ammattitason urheilija. Kaikenlainen harrastaminen on mukavampaa korkeatasoisissa vaatteissa.

Treenivaatteissa tärkeää roolia näyttelevät teknisesti laadukkaat ja käyttöä sekä rasitusta hyvin kestävät materiaalit. Oikeanlainen vaatetus lajiin kuin lajiin parantaa suorituksiasi ja ennen kaikkea tekee liikkumisesta miellyttävämpää. Tyylittelyä ja näyttävyyttä valikoimasta löytyy myös reilusti muun muassa trendikkäiden salivaatteiden ja lenkkivaatetuksen osalta. Piristä harrastuksiasi hienoin kuosein ja hauskoin värein varustetuilla tuotteilla.

Meillä Zalandolla löydät huiman määrän korkealaatuisia urheiluun soveltuvia vaatteita lähestulkoon lajiin kuin lajiin. Kymmenien brändien ja tuhansien erilaisten tuotteiden kattauksesta löydät sopivat aluskerrastot, liivit, ulkoiluvaatteet ja kaiken muun tarpeellisen jokaiseen vuodenaikaan. Olipa lajinasi sitten joukkueurheilu jalkapallosta koripalloon, tai yksin liikkuminen salilla tai juoksupolulla, löydät tarjonnastamme juuri sinulle oikeanlaiset vaatteet.

Urheiluvaatteet kaikenlaisille liikkujille

Mukavuudella ja laadulla ladatut urheiluvaatteet tuovat riemua urheiluharrastuksiin ja vapaa-ajan liikuntaan koko perheelle. Tästä syystä tarjontamme kattaa luonnollisesti sopivat treenivaatteet yhtälailla aikuisille kuin lapsillekin. Teknisesti laadukkaat ja ulkoasultaan muodikkaat harrastevaatteet kuuluvat kaikille, ikään ja sukupuoleen katsomatta.

Usein urheiluvaatteiden kokonaisuutta kannattaa lähteä rakentamaan iholta. Naisille rintoja tukevat urheiluliivit ja -topit ovat usein hyödyllinen hankinta. Hiertymiä estävät urheilusukat ovat lähestulkoon elinehto esimerkiksi lenkkeilyä harrastaville. Puhumattakaan sopivista jalkineista. Kylmillä keleillä muun vaatetuksen alle sopii kosteutta iholta siirtävät aluskerrastot, sekä virtaviivaiset kompressioalushousut.

Ulkourheilun vaatetus vaatii yleensä säähän sopivan takin ja miellyttävän alaosan. Kesäkauden shortsit tai itselle mieluisin lahkeenpituuksin varustetut trikoot saavat rinnalleen kestävät topit, t-paidat ja pitkähihaiset urheilupaidat. Kelien viiletessä kevyet tuulitakit, kosteutta hylkivät hupparit ja rennot verkkarit astuvat kehiin. Talviurheiluun monesti hyvä takkivaihtoehto on lämpöä huokuva untuvatakki.

Ihastu monipuoliseen materiaalien ja mallien valikoimaan

Kestävyysominaisuudet ovat treenivaatteissa otettu lähes poikkeuksetta erinomaisesti huomioon. Urheilukäytössä olevien vaatteiden tulee kestää usein tapahtuvaa pesemistä, sekä monenlaista venymistä ja rasitusta. Nopea kuivuminen näyttelee myös tärkeää osaa materiaalien kehityksessä. Tuotteita huoltaessa kannattaa kuitenkin aina varmistaa pesulapusta niiden pesu- ja kuivausohjeet.

Erilaisia treenivaatteiden malleja löydät monessa tyylissä jokaiseen vuodenaikaan. Materiaaleja tuotteissa on yhtä lailla monia. Yleisimpiä materiaaleja ovat erilaisten kuitujen sekoitukset, sekä teknisiltä ominaisuuksiltaan urheiluun suunnitellut keinomateriaalit. Saatavilla on myös tuhansia erityisesti luonnonmukaisin valmistustavoin tuotettuja laatuvarusteita. Huipputason treenitrikoot löydät esimerkiksi vähintään 70-prosenttisesti kierrätetyistä materiaaleista valmistettuna. Tai kenties päädyt verryttelyhousuin, jotka on tehty vähintään 50-prosenttisesti orgaanisista materiaaleista.

Siistit treenivaatteet löydät meillä Zalandolla luonnollisesti useissa eri väreissä ja tyyleissä, joten tyylittelyyn on helpot mahdollisuudet. Kirkkaiden huomiovärien ja räväköiden kuosien ohella suurta suosiota näyttelee tietysti aina varma musta. Urheilulliset tennarit, rennot tekniset hupparit sekä muodokkaat trikoot sopivat liikkumisen ohella erittäin hyvin myös vapaa-ajan tyylikkäisiin asukokonaisuuksiin.