Treenivaatteet

Suositut filtterit
28 002 tuotetta

Treenivaatteet

Laadukkaat treenivaatteet tuovat vapaa-ajan liikuntaan iloa koko perheelle. Muodikkaissa ja teknisistä materiaaleista valmistetuissa urheiluvaatteissa ei rankintakaan treeniä häiritse epäkäytännöllinen vaatetus. Tiukat trikoot ja hengittävät t-paidat ovat nykyään urheilussa enemmän sääntö kuin poikkeus.

Olipa lajisi mikä hyvänsä, löydät kategoriasta siihen sopivat treenivaatteet. Perinteiselle juoksulenkille tai saliharjoitteluun suunnitellut treenivaatteet täydentävät myös tyyliä ja valikoimista löytyy upean kirkkaita värejä ja huikeita printtejä. Treenivaatteet on yleensä viimeistelty vähintään merkin pienellä logolla, mutta toisinaan logoyksityiskohta on kissan kokoisin kirjaimin vaatteessa.

Toimivat treenivaatteet vievät suorituksen uudelle tasolle

Tyylikkäistä ja moneen sopivista treenitrikoista on valittava mieluinen lahkeen pituus. Kylmillä keleillä kokopitkä lahje lämmittää, mutta kesällä ja sisätiloissa viilennystä saa capri-mittaisia treenihousuja käyttämällä. Erilaiset paidat lyhyillä tai pitkillä hihoilla sekä treenitopit valmistetaan materiaaleista, jotka siirtävät kosteuden pois iholta tehokkaasti ja liikkuja pysyy viileänä suorituksen ajan. Hyvä ominaisuus treenivaatteessa on myös se, että ne kestävät hyvin jatkuvaa pesemistä ja kuivuvat ajoissa uusiin urheilusuorituksiin. Hupparit ja colleget ovat vapaa-ajan pukeutumisessakin käytännöllisiä lämmikkeitä.

Aloita pukeutuminen treeneihin iholta. Naisille tärkeimmät treenivaatteet ovat rintoja tukevat urheilutopit- ja liivit, jotka piristävät väreillään arkea. Miehille on kehitetty virtaviivaisia kompressioalushousuja jotka lämmittävät talvipakkasilla urheiluhousujen alla. Hyvä urheilusukka on muotoiltu välttämään rakot ja voit luottaa siihen, että sukka pysyy paikallaan liikkuessasi. Ulkovaatteissa voiton vievät kevyet tuulitakit, tekniset hupparit ja mukavat verkkarit sekä talvisaikaan muhkea untuvatakki tuo lämpöä.

Treenivaatteet sopivat väriensä ja tyylikkyytensä puolesta usein myös käytettäväksi vapaa-ajalla. Muotia seuraavien katutyyliin kuuluvat piukat trikoot ja sporttiset lenkkarit, joten urheiluvaatteita on turha säästellä vain salitreenejä varten.

Tutustu myös