Suodatin1

LOIS Jeans
Mallisto

80 tuotetta

Ketterä LOIS jeans on farkkumuodin ykkösnimi, jonka skarppi design puhuttelee jokaisena viikonpäivänä. Tämä särmikäs merkki on oikea vastaus silloin, kun haluat fokusoida raikkaaseen ja hyväntuuliseen muotiin! Miten kokoat arkipäivien pettämättömän signature-tyylin? Viikonpäivien tyylin avaimet löytyvät asusteista, joissa viihdyt yhtä hyvin niin kotona kuin kaupunkireissuilla. Muotigurut ympäri maailmaa ovatkin aivan oikeassa kertoessaan tarkan denim-tyylin pysyvän herkullisena tilaisuudesta toiseen.

LOIS Jeans loihtii vaatekaappiisi hyvän fiiliksen asuvalintoja

Espanjasta ponnistanut LOIS Jeans tunnetaan eurooppalaisen farkkumuodin rempseänä pioneerina. Eikä suotta, sillä tämä valmistaja on raivannut tiensä muotimaailman omintakeisen tyylittelyn huipulle. Mallistot huokuvat ajan hermoa syleilevää trendikkyyttä ja leikkisää statement-henkeä. Tämä merkki onkin nappivalinta tyylittelijöille, joille muodikkuus on ryppyotsattomia ja meneviä valintoja! Etsitpä kenties vipinää suosikkihousujen valikoimaan tai kenties freesejä arkityylin kuoseja, LOIS Jeans löytää tähän vastauksen. Huolettoman linjakas design flirttailee sujuvasti niin boheemin katutyylin kuin rennon pelkistetyn lookin kanssa. Harkitut vaatevalinnat tuovatkin asukokonaisuuteen sopivasti niin minimalistista eleganssia tai vaikkapa bileillan viboja - fiiliksestäsi riippuen! Ei siis olekaan yllättävää, että esimerkiksi merkin ikonisia farkkuja voi bongailla niin tarkkojen tyylivaikuttajien kuin tunnettujen muusikoidenkin yltä.

LOIS ja huolettoman arkityylin ABC

Tarkka istuvuus ja mukavat materiaalit - check! Merkin tyylitärpit päivittävät garderobisi vakuuttavalla mutta rennolla otteella. Valikoiman ylpeydenaiheena keikkuvat farkut tulevat monissa kuoseissa ja malleissa, joista on helppo napata suosikkisi. Napakat slim fit -farkut ovat tyylitelty valinta niin persoonallisen kauluspaidan kuin klassisen yksivärisen t-paidan parina. Siluettimaiset skinny-malliset farkut päivittävät asuun naisellista särmikkyyttä. Tyköistuvat farkut viihtyvät erityisen hyvin väljän yläosan ja matalavartisten kenkien kaverina. Yläosista esimerkiksi rennot collegepaidat ja printeillä varustetut neuleet ovat varma valinta huolettomaan arkityyliin. LOIS jeans tuntee myös ryhdikkään tyylin salat: kokeile yhdistää leveälahkeiset flare-housut varrellisten nilkkureiden kanssa, ja asu saa skarpin pikapäivityksen. Ripottele asukokonaisuuteen asusteita fiiliksen mukaan: metallisävyiset korut ja linjakas laukku ovat ajattoman särmikkäitä valintoja.

Yhdistät helposti