Mallisto / Puma

Merkki
Hinta
7
7
240
240
Käyttövinkki

2 114 tuotetta

Lajittelu :
Sivu 1/26
LARGE LOGO - Huppari - medium gray heather STYLE - Trikoot - blue depths Verryttelyhousut - black Verryttelyhousut - cotton black GRAPHIC - Printtipaita - black Verryttelyhousut - puma black BASKET HEART VS - Matalavartiset tennarit - black/gold TSUGI JUN - Matalavartiset tennarit - black ICONIC 2 PACK - Stringit - black BASKET HEART VS - Matalavartiset tennarit - silver/pink/gold BASKET HEART GLITTER - Matalavartiset tennarit - white/gold Huppari - puma black BASIC BOXER 2 PACK - Bokserit - black EXPLOSIVE - Trikoot - puma black/periscope/white/black nature VELVET UNITARD - Verryttelypuku - cordovan/puma black COSY DUVET - Untuvatakki - black REBEL - Verryttelyhousut - olive night BASKET HEART PATENT - Matalavartiset tennarit - white REN BOOT TRAPSTAR - Platform-nilkkurit - black/coral cloud FIERCE NBK NATURALS WOMANS - Kuntoilukengät - puma black EVOSTRIPE ULTIMATE - Verryttelyhousut - cotton black FLEXRACER - Juoksukenkä/kisakengät - black/white COSY DUVET - Untuvatakki - pale mauve REBOUND STREET V2 JR - Korkeavartiset tennarit - black coffee/taffy EVOTRG PANT - Verryttelyhousut - new navy/blue depths/atomic blue SESAME STREET - Verryttelypuku - lapis blue BASKET PLATFORMGLITTER - Matalavartiset tennarit - silver Verryttelyhousut - black RINGER TEE - Printtipaita - crocus GRAPHIC - Pitkähihainen paita - lupine 1948 MID CORDUROY - Korkeavartiset tennarit - black GRAPHIC - Pitkähihainen paita - white HIGH NECK - Alustoppi - black/silver SUEDE PLATFORM TRACE - Matalavartiset tennarit - safari/marshmallow GRAPHIC - Toppi - puma black ESSENTIALS LOGO - Trikoot - black/copper PLATFORM PATENT - Matalavartiset tennarit - marshmallow EVO TRAINING GRAPHIC - Printtipaita - puma black/ebony/fiery coral ESSENTIAL - Printtipaita - olive night PROWL ALT - Kuntoilukengät - love potion/white YOGINI LUX STRAPPY - Urheiluliivit - blue depths heather IGNITE XT NETFIT WOMEN - Kuntoilukengät - black/white Bombertakki - black EVOSTRIPE ULTIMATE - Huppari - blue depths BASKET PLATFORM ANIMAL - Matalavartiset tennarit - black/silver Pitkähihainen paita - black Matalavartiset tennarit - red TAZON 6 FM - Kuntoilukengät - black/toreador ENZO - Juoksukenkä/neutraalit - birch/white SUEDE CLASSIC BBOY FABULOUS JR - Matalavartiset tennarit - black/white RACER BACK - Alustoppi - black BASKET HEART DE - Matalavartiset tennarit - toreador/white BASKET HEART VELVET ROPE - Matalavartiset tennarit - olive night/rose gold/whisper white BASKET PLATFORM VS - Matalavartiset tennarit - black/gold BASKET PLATFORM CORE - Matalavartiset tennarit - white/gold FIGC ITALIEN - Pelipaita - puma white TSUGI JUN - Matalavartiset tennarit - gray violet/quiet shade/white FUSION - Urheilumekko - black TSUGI JUN - Matalavartiset tennarit - white IGNITE EVOKNIT HYPERNATURE - Juoksukenkä/neutraalit - black/birch/whisper white

Kun puhutaan miesten ja naisten urheilumuodista, on Puma kiistatta maailman kärkimerkkien joukossa. Puman historia ulottuu peräti vuoteen 1924, jolloin Rudolf ja Adolf Dassler -nimiset veljekset perustivat yrityksen pienessä saksalaiskaupungissa. Reilu kymmenen vuotta tästä eteenpäin legendaarinen pikajuoksija Jesse Owens voitti neljä olympiakultaa veljesten suunnittelemat kengät jaloissaan. Tänä päivänä saksalaismerkki on sekä olympiaurheilijoiden että muoti-ikoneiden valinta.

Puma on urheilun huipulla

Jalkapalloa, juoksua, salitreeniä tai vain tyylikästä vapaa-ajan muotia. Puma tekee huippulaadukkaita vaatteita ja kenkiä moneen eri lajiin ja tarkoitukseen. Urheilujätti on valmistanut jalkapallotarvikkeita jo pitkään, ja tänä päivänä se onkin kyseisen lajin suosituimpia ja arvostetuimpia merkkejä. Puman jalkapallokengillä ovat laukoneet maaleja muun muassa sellaiset legendat kuin Maradona ja Pelé. Merkki on myös huomioinut erityyliset pelaajat kenkien teknisissä ominaisuuksissa. Kenkiä onkin kehitetty niin nopealle pelaajalla, pelintekijälle kuin vahvalle ja monipuolisellekin pelaajalle. Merkin innovatiivisuus ei kuitenkaan rajoitu pelkkiin jalkapallokenkiin. Myös juoksu- ja kuntoilukengät ovat keränneet vannoutuneita faneja niiden teknisyyden ja mukavuuden ansiosta. Kengät poikkeavat massasta myös designinsa puolesta. Puma ei ole koskaan pelännyt rikkoa rajoja, mitä muotiin tulee. Rohkeat väriyhdistelmät ja virtaviivainen muotokieli tekevät kengistä todelliset asennepopot myös treenien ulkopuolella.

Puma rohkenee rikkoa rajoja

Jotain Puman edelläkävijyydestä paitsi urheilumaailmassa myös trendien saralla kertoo se, että merkki on saanut vierailevaksi taiteelliseksi johtajakseen muodin ja musiikin supertähti Rihannan. Rihannan suunnittelemissa tennareissa ja vaatteissa on ripaus rock-henkeä ja pientä kapinallisuutta. Tuloksena on todella näyttävä kokonaisuus, joka saa sinut niin kauas tavallisesta kaduntallaajasta kuin olla ja voi. Päinvastoin, tähän merkkiin pukeutuessasi olet katu-uskottavan tyylikäs ja teknisesti huipulla. Nyt jos koskaan on hyvä aika päivittää treenivaatteita. Pukeudu Pumaan ja katso kuinka treenimotivaatiosi ja suorituksesi nousevat kohisten!

Tutustu myös

Puma tekee urheilijan liikkumisesta miellyttävää ja joustavaa!

Puma on brändi, jonka nimi edustaa nykyajan pitkälle kehitettyä huippulaatua. Rudolf Dassler ja Adolf Dassler perustivat vuonna 1924 Gebrüder Dassler Schuhfabrik-nimisen yhtiön Herzogenaurachissa. Maailmankuulu Jesse Owens juoksi heidän jalkineissaan neljä kultamitalia vuoden 1936 Berliinin olympialaisissa. Myöhemmin veljesten tiet erkanivat, ja Rudolf Dassler jatkoi yksin yhtiönsä kehittämistä. Yrityksen nimi muutettiin kaikkien tuntemaksi Pumaksi. Tällä hetkellä Puma on eräs maailman vaikuttavimmista urheilu- ja vapaa-ajan tuotteiden valmistajista. Vuosikymmenten tekninen kehitys ja tinkimättömän laadun tavoittelu näkyvät tämän päivän urheiluvarusteissa, vaatteissa, jalkineissa ja vapaa-ajan tuotteissa. Alan suurimpiin kuuluvan yrityksen laatuun luotetaan sekä ammattilaisten että harrastajien piirissä. Tuotevalikoimaan kuuluvat mm. urheilupaidat ja -housut, verryttelyhousut ja -takit, monentyyliset urheilujalkineet eri lajeihin suunniteltuina sekä upeat urheilukassit. Tekniset urheiluvaatteet toimivat urheilijan tukena harjoittelussa ja suoritusten aikana. Ne ovat hengittäviä, veden- ja tuulenpitäviä sekä joustavia. Niiden materiaalit ovat polyesteriä, polyamidia, puuvillaa ja elastaania. Puma on myös kuntoliikkujien suosikki, sillä brändin tuotteet ovat käytännöllisiä ja hyvännäköisiä.

Puma pukee aktiivisen ihmisen jokaiseen treeniin ja harrastukseen!

Puma sopii kaikkeen liikuntaan, sillä valikoimassa on laatutuotteita joka lähtöön. Tilaa omasi Zalandolta ja keskity täysillä omaan tekemiseesi näissä käytännöllisissä urheiluvaatteissa. Olipa lajisi tai harrastuksesi mikä tahansa, voit klikkailla sivustolta itsellesi kaikki tarpeelliset tuotteet. Puma on keskittynyt tuotekehitykseen ja laadunvalvontaan jo kymmeniä vuosia. Vaatteiden hyvät leikkaukset ja täydellinen istuvuus takaavat sen, ettei kuntojuoksun tai kisasuorituksen aikana tarvitse esimerkiksi nostella toppien olkaimia ylöspäin. Kengissä on tarjolla yksityiskohtaisia ominaisuuksia eri lajeihin. Paras vaate toimii ylläsi niin, ettet kiinnitä siihen mitään huomiota liikuntasuorituksen aikana. Muut kyllä kiinnittävät huomiota sinuun, sillä nämä vaatteet ovat erittäin hyvännäköisiä. Ne ovat täynnä energisiä värejä ja hyvännäköisiä väriyhdistelmiä. Nauti liikunnasta siihen suunnitelluissa vaatteissa ja jalkineissa, olipa liikuntamuotosi mikä tahansa. Näet paljon vaivaa kuntosi ja tasosi ylläpitämisessä; siksi saat vaatia yllesikin parasta laatua. Tilaat sitä Zalandon verkkomyymälästä nopeasti kotiin ja pääset käyttämään omia Puma-tuotteitasi aivan pian.