Naisten Klassiset takit

Suositut filtterit
1 972 tuotetta

Kuulas talviaamu kutsuu pukeutumaan ihanan lämpimiin vaatteisiin. Naisten villakangastakki on elegantti klassikko, joka kulkee mukana vuodesta toiseen. Ajankohtaisilla asusteilla loihdit sille aina uuden ilmeen.

Ajattomat villakangastakit ovat jälleen mukana muodissa. Trendikkään lookin saat aikaan yhdistämällä takin ajanmukaisiin housuihin tai mekkoihin. Vajaamittaiset culottes-housut tai Marlene-housut antavat menevän vaikutelman, kun puet niiden kaveriksi ohuen, trenssityylisen villakangastakin. A-linjainen takki taas on naisellsempi vaihtoehto, joka kaipaa parikseen polvipituista neulemekkoa tai kapeita farkkuja. Kun valitset reisimittaisen takin, jalkasi näyttävät pidemmiltä. Wedget tai korolliset nilkkurit korostavat vaikutelmaa entisestään.

Naisten villakangastakit – eikä kylmä enää kiukuta

Laadukas ja lämmin takki on joka naisen kumppani. Tyylikkäät villakangastakit kulkevat mukanasi syksystä kevääseen ja suojaavat sinua tuulelta ja tuiskulta. Ohuempi, hengittävä loden-takki on miellyttävä valinta silloin, kun et ole varma, olisiko talvi- vai välikausitakin aika. Sydäntalvella kannattaa valita hupullinen, tiiviisti huovutettu villakangastakki, jonka alle voit pukea vaikkapa 70-lukua henkivän poolon maanläheisissä väreissä. Jos et pidä hupuista, myös trendikäs pystykaulus on oiva vaihtoehto pitämään sään vaatteidesi ulkopuolella.

Naisten villakangastakit ovat parhaimmillaan persoonallisten asusteiden kanssa. Musta perustakki on varma valinta silloin, kun haluat vain yhden talvitakin. Vaaleanpunainen fleece-pipo ja -kaulaliina pehmentävät vaikutelmaa, bordeaux'n sävyinen baskeri ja ruutuhuivi taas tuovat asuusi tuulahduksen eleganttia Pariisia. Kun haluat kääntää katseita, valitse värikkäämpi tai kuviollinen takki. Kaikki punaisen sävyt tomaatista karhunvatukkaan ovat nyt pinnalla, mutta myös lempeät pastellivärit tekevät tuloaan. Jos haluat antaa itsestäsi keveän tyttömäisen vaikutelman, valitse harmaapohjainen takki isoin ruusukuvioin. Topakamman vaikutelman tekevät leveät poikkiraidat vaikkapa tummansinisen tai metsänvihreän sävyissä. Rokkitytölle musta villakangastakki nahkahihoilla sopii kuin nenä päähän. Laukkuvalintasi kertoo, oletko nahkaa rakastava kaupunkileidi vaiko luonnonläheinen hippityyppi. Korolliset saappaat täydentävät asun kuin asun.

Tutustu myös