Bleiserit

Suositut filtterit
2 643 tuotetta

Bleiserit ovat vaatekaappisi sankareita

Naiset eivät käytä räätälöityjä bleisereitä enää vain toimistossa. Kukaan ei voi kiistää, etteivätkö bleiserit olisi in! Tämä on trendi, josta emme voi saada tarpeeksemme. Halusitpa sitten klassisemman, istuvamman lookin tai laatikkomaisen ja ylikokoisen bleiserin, tämän vaatekappaleen lisääminen asuun on helppo tapa piristää ilmettäsi myös toimiston ulkopuolella.

Bleiseri tarjoaa sinulle loputtomasti pukeutumismahdollisuuksia ja sitä voi käyttää ympäri vuoden. Verkkokaupastamme löydät investoinnin arvoisia bleisereitä huippubrändeiltä. Bleiseri sopii klassisiin lookeihin, jotka vaihtelevat ylisuurista leikkauksista tyköistuvimpiin malleihin. Aivan kuten täydellisesti istuvien housujen löytäminen, unelmiesi bleiserin löytäminen voi vaatia sinulta aikaa, ellet tiedä, mitä etsit.

Bleiserit ovat yksinkertaisesti täydellisiä ja mikä parasta, ne ovat myös sukupuolineutraaleja. Ne ovat riittävän lämpimiä puettavaksi, kun ilmassa on viileää, mutta eivät niin kuumia, että tunnet olosi tukalaksi. Kaikessa yksinkertaisuudessaan bleiseri on hyvä kumppani mekolle, t-paidoille, neulepuseroille ja farkuille. Se sopii myös miltei mihin tahansa tilanteeseen.

Värien kirjoa bleiserivalikoimassamme

Lukemattomat värivaihtoehdot voivat hämmentää, mutta muutamalla vinkillä pääset shoppailussasi alkuun. Laivastonsininen on tyypillisesti kaikille sopiva vaihtoehto, koska väri on uskomattoman monipuolinen ja täydentää useita farkkusävyjä. Harmaa on myös loistava valinta, koska valittavana on niin monia eri sävyjä. Jos haluat klassisemman lookin, tweed näyttää hyvältä myös denimin kanssa. Sen yhdistäminen farkkuihin on loistava tapa luoda tyylikäs, rento look. Yhdistä tämä klassinen takki lempifarkkuihisi.

Seuraa julkkisten esimerkkiä ja valitse neutraali sävy, joka sopii täydellisesti mukavien kangas- ja nahkahousujen kanssa. Jos valitset neutraalin värin, voit käyttää sitä kaikkien jo omistamiesi housujen, hameiden, mekkojen ja toppien kanssa. Jos haluat räväkämmän tyylin, käytä päästä varpaisiin keinonahkaa sekä bleiserissä että housuissa.

Jos olet enemmän rohkeiden värien ystävä, vaaleanpunainen bleiseri kirkastaa vaatekaappiasi välittömästi. Tyyliä asuun saat yksinkertaisella valkoisella T-paidalla ja sopivilla tennareilla. Vakosamettibleiseri on todella monipuolinen: yhdistä siihen neulemekko tai hame ja olet valmis menoon. Valitse ihana minihame tai vaihda kapeat farkut leveälahkeisiin housuihin, joissa on korkea vyötärö, niin saat vintage-henkisen lookin. Valitse niiden kaveriksi vielä ylisuuri takki.

Bleiseri topatuilla olkapäillä tai ilman

Monet suosivat räätälöityjen ja naisellisten bleiserien sijaan ylisuurta mallia. Ylisuurella bleiserillä on paikkansa jo monen muodin ystävän kaapissa, ja hyvästä syystä. Se on ajaton, helppo muotoilla ja näyttää siistiltä katukuvassa. Yhdistä se 80-luvun inspiroimiin pyöräilyhousuihin, kauniiseen syksymekkoon tai leveälahkeisiin farkkuihin ja näytät kiillotetulta ja rennolta.

Rohkeimmat pukevat ylisuuren takin leggingsien ja braleten kanssa. Voit luoda mukavan ja rokahtavan lookin ylisuuren ruudullisen bleiserin, lyhyen topin ja nahkahousujen avulla. Jos haluat lisätä vain hieman särmää kukkaiseen mekkoosi, lisää ylisuuri musta bleiseri viimeistelemään ilmeesi. Yhdistelmiä on loputtomasti, ja suunnittelijat ja julkkikset tuovat aivan uutta energiaa tähänkin yläosaan.

Joidenkin mallien olkapäät ovat topatut, jolloin takki lisää ryhtiä yleisilmeeseen. Kapeaharteiselle toppaukset ovat yleensä imartelevia, mutta myös harteikkaan olkapäillä toppaukset rokkaavat! Minkä tahansa tyylin ja värin valitsetkaan, verkkokaupastamme löydät runsaasti vaihtoehtoja.