Bleiserit

Suositut filtterit
3 750 tuotetta

Bleiserit ilahduttivat tyylitietoisen kansan silmiä ensimmäistä kertaa jo vuonna 1837, kun siniseen villakankaasta valmistettuun takkiin pukeutuneet brittisotilaat toivottivat kuningatar Viktorian tervetulleeksi vierailulle sotalaiva Blazerille. Myöhemmin 1920-luvulla, lukuisat urheiluseurat ja varsinkin kriketin pelaajat tekivät takin tunnetuksi brodeeraamalla omat tunnusmerkkinsä takin rinnuksiin. Tyyli levisi nopeasti ja pian bleiserit yleistyivät myös yliopistojen ja muiden koulujen univormuina. Vuosien saatossa tämä alun perin miehille suunniteltu vaate on kasvattanut suosiotaan nopeasti myös naisten keskuudessa ja vakinaistanut näin paikkansa kaikkien muodikkaiden daamien vaatekaapeissa.

Nykyään trendit tulevat ja menevät, mutta bleiserit ovat aina muodissa. Ne sopivat lähestulkoon joka tilanteeseen ja ratkaisevat monesti ongelman, mitä laittaa päälle. Niillä saat luotua helposti ryhdikkään ja siistin olemuksen, siksi vaatekaapistasi olisi hyvä löytyä ainakin muutama vaihtoehto erilaisten asukokonaisuuksien luomiseksi. Bleiserit ovat myös siitä käteviä, että ne mukautuvat sujuvasti toimistolta illanviettoon, kiinnittämällä vain hieman huomiota yksityiskohtiin ja asusteisiin. Voit esimerkiksi vaihtaa kauluspaidan rennompaan toppiin ja kietaista kaulaan näyttävän korun, luodaksesi täydellisen lookin työpäivän jälkeiselle drinkille.

Bleiserit lukemattomiin tyyleihin

Pirteän värikäs vai ajaton musta? Bleisereitä on tarjolla lukuisissa väreissä, kuoseissa ja malleissa. Jos rakastat casual chic -tyyliä, kokeile värikästä puuvillableiseriä valkoisen paidan ja boyfriend-farkkujen kanssa. Lisää vielä pitkävartiset saappaat sekä lierihattu ja kääri hihat muutaman kerran rullalle, huolettoman, mutta trendikkään fiiliksen luomiseksi. Rentoon lookkiin sopii mainiosti myös vintage-tyylinen printti, joka pääsee oikeuksiinsa esimerkiksi yksivärisen mekon ja bootsien kanssa. Mustat ja tummansiniset bleiserit yhdistyvät ihanasti pikkumustaan tai sifonkipaitaan ja sopivat täydellisesti hienostuneisiin tilaisuuksiin ja tyylikkäisiin työpaikkoihin. Mikäli haluat kokeilla jotain uutta ja omaat sopivasti värisilmää, voit myös testata viime vuosien color blocking -trendiä, valitsemalla kaikki asukokonaisuutesi vaatekappaleet selvästi toisistaan eroavista sävyistä.

Totuus on, että bleisereillä luot helposti ja vaivattomasti toinen toistaan upeampia tyylejä. Anna mielikuvituksesi lentää ja kokeile rohkeasti!

Saatat pitää myös seuraavista tuotteista