accountaccountbagbagzalando logomenu

KAIKKI SUOMEN SUOSIKKIMERKIT

AINA ILMAINEN TOIMITUS JA PALAUTUS

100 PÄIVÄN PALAUTUSOIKEUS

Bleiserit 752 tuotetta

Brändejä seuraamalla saat tietoa valmistajien uutuuksista omassa feedissäsi.
+ Brändi on tallennettu suosikkeihisi. Voit seurata valmistajan uutuuksia feedissäsi.
Merkki
m
Sisävuori
752 tuotetta
752 tuotetta

Naisten bleiserit

Warehouse-bleiserit naisille

Mikäpä ryhdistäisi asun paremmin kuin bleiseri? Yhdistät sen sitten hameeseen, kesämekkoon, kangahousuihin tai farkkuihin, tyyli saa aivan uudenlaisen ulottuvuuden. Arkinen asu muuttuu hetkessä hienostuneemmaksi! Bleiseri myös korostaa vyötäröä ja luo asuun tasapainoisen ilmeen ryhdikkään olkalinjan ansiosta. Se on siis samalla naisellinen, mutta tarvittaessa myös hyvin asiallinen vaatekappale. Niinpä kaikkien naisten kannattaa varata vaatekaappiin tilaa bleiserille tai useammalle. Vaikka niitä ei päivittäin käyttäisikään, ne ovat erinomainen tapa muuttaa asun kuin asun ilmettä!


Yhdistele rohkeasti!

Naisten bleiserit

Bleiseriä valitessa kannattaa kiinnittää huomio takin malliin. Jos alaosa on väljä, sen päästää edukseen lyhyt ja napakka bleiseri. Yhdistä se maksimekkoon tai hienostuneisiin haaremihousuihin, ja asusi on taatusti onnistunut! Lyhyet mallit sopivat myös farkkujen kanssa. Yhdistelmässä on asennetta ja ripaus rock-henkeä. Sitä voi korostaa entisestään valitsemalla nappikiinnityksen sijaan vetoketjulla varustetun bleiserin! Mainio asukokonaisuus syntyy myös, jos farkkujen sijaan takin yhdistääkin raidalliseen, tyköistuvaan mekkoon ja valkoisiin tennareihin. Väljän, pitkän yläosan ja legginsien yhdistelmään pitempi bleiseri tuo ryhtiä, ja se sopii myös farkkujen ja paitapuseron seuralaiseksi. Pitempi bleiseri on myös paikallaan klassisessa jakkupuvussa. Korkokengät ja hyvin istuva bleiseri ovat aina onnistunut valinta! Leveät, väljät ja roimasti olkatopatut 80-luvun tunnelmaa huokuvat bleiserit ovat myös tehneet paluun. Siihen yhdistetty minihame, nilkkurit ja rento yläosa luovat huippumuodikkaan, urbaanin asukokonaisuuden!


Musta bleiseri on luottovaate

Jos vaatekaappiin valitaan yksi bleiseri, musta on vahva ehdokas värivalinnan suhteen. Musta bleiseri on nimittäin bleisereistä kaikkein klassisin! Juhlan hetkellä se sopii värikkäiden asujen hillitsijäksi, kun taas virallisempaa sävyä luodessa sen voi yhdistää mustaan alaosaan ja vaaleaan yläosaan. Harmaa bleiseri seuraa klassisuudessa mustaa. Se on tuttu virka-asuista, mutta se myös tarjoaa mahdollisuuden hienostuneisiin väriyhdistelmiin. Harmaa bleiseri sopii loistavasti tuomaan esiin heleitä värejä! Vaaleat bleiserit puolestaan sopivat räiskyvien värien ja dramaattisten asujen seuralaisiksi. Ne ovat oiva valinta myös kesään; yhdistä vaalea takki vaikkapa caprihousuihin! Bleisereiden maailmaan mahtuu tietysti myös kuvioituja tai räväkän värisiä luomuksia. Mikä on sinun valintasi?