Mallisto

Suositut filtterit
438 tuotetta
Seuraa suosikkimerkkejäsi
Näe enemmän suosikeiltasi ja bongaa uutuudet ensimmäisenä.

Etsitkö catwalkilta tuttua huippubrändiä, jonka laukkua voisit rakastaa kauan? Coccinelle tekee upeita luottolaukkuja, jotka sopivat modernin naisen hektiseen elämäntyyliin! Tämän tyylikkään italialaisbrändin valikoimasta löydät myös kauniita ja ylellisiä asusteita, lompakoita sekä suloisia toilettilaukkuja.

Onko suosikkisi simppeli vai naisellinen ja runsas pukeutumistyyli? Coccinelle on suunnitellut tasokasta huippumuotia, jota yhdistelet luovuudella vaihtuviin tyyleihisi. Tämä julkkistenkin suosima huippubrändi valloittaa myös erilaisissa katutyyleissä: esimerkiksi farkkuihin pukeutuneen Alessandra Ambrosion olalla on bongattu sen ikoninen klassikko! Paitapusero ja farkut toimivat tietysti myös toimistossa, mutta käyttäisitkö pientä laukkua vaihteeksi vakosamettisen henkselimekon kanssa? Jos pikkuinen laukku ei kuitenkaan tilan puolesta riitä, valitse upea selkeälinjainen ostoskassi. Se toimii myös asiallisen paitamekon ja pitkän päällystakin seurassa.

Coccinelle antaa asulle ylellisen silauksen

Coccinelle on käyttänyt vaihtelevaa muotokieltä ja koristellut aistikkaat laukkunsa taidokkaasti. Niille tunnusomaiset persoonalliset soljet nousevat helposti esille asusta. Tehosteina on käytetty metallinkiiltoa ja jännittäviä kuoseja näyttävästi mutta harkiten. Ihailetko trendikkäiden laukkujen feminiinisiä nahkanyörejä ja herttaisia tupsuja? Myös nahan ja metalliketjujen yhdistelmät antavat vaatetukseesi omaperäistä särmää.

Piristä hillityt tyylisi ainakin trendikkään värisillä laukuilla! Coccinelle värittää muotitietoisille naisille suunnatut tuotteensa raikkaasti ja varmasti. Korosta maanläheisillä sävyillä esimerkiksi vaatteiden muodikkaita pystyraitoja tai rohkeita kuvioita! Brändi on ripotellut klassisten värien joukkoon herkullisina hehkuvia karamellisävyjä. Hyödynnä niitä vahvoina tehokeinoina tai sulauta ne luontevasti yhteensopiviin sukulaissävyihin.

Coccinelle tekee myös naisellisen pehmeitä huiveja ja hienostuneita hattuja, jotka toimivat laukkujen kanssa yhdessä. Tee niillä häkellyttävää kontrastia rennoille päällystakeille tai vahvista asiatyylisten takkien hillittyä eleganssia. Pidätkö kengistä, jotka ovat samaa tyyliä laukkusi kanssa? Käytä rohkeasti luovuutta ja leikittele persoonallisesti niiden upeilla detaljeilla! Löydät innostavia yhtäläisyyksiä vaikkapa matalakantaisista nilkkureista.

Tutustu myös