accountaccountbagbagzalando logomenu

KAIKKI SUOMEN SUOSIKKIMERKIT

AINA ILMAINEN TOIMITUS JA PALAUTUS

100 PÄIVÄN PALAUTUSOIKEUS

Luettelo/ Filippa K

Brändejä seuraamalla saat tietoa valmistajien uutuuksista omassa feedissäsi.
+ Brändi on tallennettu suosikkeihisi. Voit seurata valmistajan uutuuksia feedissäsi.
Merkki
m
Väri
331 tuotetta

Eteerisen kevyen minimalismin suunnannäyttäjä

Filippa K on skandinaavisen muodin kulttibrändi

Filippa K:n visiona on ollut alusta alkaen luoda yksinkertaisempaa, "back to basics" -muotia ja palauttamalla vaatesuunnittelun huomio takaisin laatuun ja istuvuuteen. Kun vaatteiden perusasiat ovat kunnossa, ne myös näyttävät hyvältä. Kotitoimistona aloittaneesta merkistä on kasvanut selkeän vision, tehokkaan brändäyksen ja korkean laadun ansiosta nopeasti skandinaavisen designin ja muodin kärkinimi.

Brändin suosion salaisuutena on hienostunut suunnittelutyö, joka ilmentää urbaanin minimalistin tyylin ydintä. Kiireisellä kaupunkilaisella ei ole aikaa ylimääräiseen. Tämän vuoksi myös tyylin täytyy olla muodikas ja hienostunut mutta helposti valittavissa ja nopeasti puettavissa. Selkeitä perusvärejä, laadukkaita tekstiilejä ja pehmeää nahkaa. Kaikki merkin vaatteet on tehty käytettäviksi paitsi työssä myös vapaa-ajalla. Asialliset kangashousut, naiselliset hameet, kauluspaidat, neuleet ja toimistokelpoiset t-paidat muokkautuvat taitavan tyylikameleontin yllä sopiviksi kaikkialle.

Filippa K -vaatteet tuovat kantajalleen tukholmalaista viileyttä ja rentoutta. Yksinkertaisten elementtien suunnittelun taitavan merkin bravuuri on luoda käyttäjälleen itsevarman tyylikkyyden aura. Vaivattomat, pehmeästi laskeutuvista topeista ja ryhdikkäistä alaosista koostuvat asukokonaisuudet eivät vaadi seurakseen kuin rennon huolettoman kampauksen ja pari huolella valittua asustetta. Filippa K tekee vaatekaappisi sisällöstä helposti yhdisteltävän. Hyvät ja laadukkaat vaatekappaleet muodostavat vaatevalikoimasi vahvan ytimen, jonka ympärille on helppo rakentaa asu kuin asu. Skandinaavisen tyylin salaisuus on kursailemattomassa huolettomuudessa: yleisilme pysyy samaan aikaan sekä rentona että viimeiseen asti huoliteltuna. Hienostuneen ruotsalaistyylin omaksuminen ei ole koskaan ollut näin helppoa!