Mallisto

Suositut filtterit
552 tuotetta
Seuraa suosikkimerkkejäsi
Näe enemmän suosikeiltasi ja bongaa uutuudet ensimmäisenä.

Filippa K edustaa ajatonta skandinaavista muotia

Vuonna 1993 Ruotsissa perustettu Filippa K on skandinaavisen muodin ja minimalismin suunnannäyttäjä. Nykypäivänä brändi tunnetaankin yhtenä johtavista muotimerkeistä Skandinaviassa – edelläkävijänä, jonka toiminnassa perinteinen käsityötaito yhdistyy moderniin tietoon ja metodeihin.

Perustajansa Filippa Knutssonin mukaan nimetty muotimerkki syntyi visiosta tuottaa yksinkertaisia ja korkealaatuisia vaatteita päivittäiseen käyttöön. Edelleen sama konstailemattoman tyylikäs ja ajattoman laadukas linja, jossa kestävä kehitys näyttelee myös suurta osaa, toimii erinomaisesti. Ei ole ihme, että selkeän visionsa ansiosta pienestä kotitoimistosta brändi on kasvanut skandinaavisen muodin kärkinimeksi.

Filippa K:n tuotteet ovat tunnettuja pelkistetystä tyylistään. Hienostuneen suunnittelun avulla brändi on saanut luotua erityisesti urbaaniin käyttöön loistavasti istuvia vaatteita, joissa mukavuus kohtaa muodikkuuden. Selkeät ja viileän yksinkertaiset värit, helppo puettavuus ja materiaalien mukavuus tekevät vaatemerkin vaatteista kiireiseen kaupunkiarkeen loistavasti sopivia asusteita. Yksinkertaisilla vaateyhdistelmillä saat jo luotua rennon muodikkaan asukokonaisuuden, johon ei tarvitse nähdä vaivaa.

Kestävä kehitys tärkeänä osana huippumuotia

Vaatemerkin toiminnan alusta saakka yhtenä ydinajatuksista on ollut, että brändin vaatteiden tulee olla suunniteltu käyttäjälle itselleen, sekä ympärillä oleville. Sama kantava ajatus merkin toiminnassa on edelleen ja tämä näkyy muun muassa jatkuvasti kasvavana panostuksena vastuullisuuteen ja luonnonmukaisuuteen. Kestävä kehitys on jatkuvasti kasvavassa roolissa osana huippulaatuista muotia.

Filippa K on vaatemerkki, jonka tuotteita löydät helposti myös luonnonmukaisin metodein ja -materiaalein valmistettuna. Tuotteet, joissa on erityisesti keskitytty luonnonmukaisuuteen, tunnistat meillä Zalandolla kätevästi vihreästä Kestävä kehitys -merkistä tuotekuvien kulmasta. Tuotesivuilla voit vieläpä tutustua hieman tarkemmin erilaisiin metodeihin, joita tuotteiden valmistuksessa on käytetty. Brändin valikoimasta löydät muun muassa reilusti luomumateriaaleista valmistettuja tuotteita ja laatuvaatteita, joiden valmistuksessa on hyödynnetty paljon kierrätettyjä materiaaleja.

Poimi ostoskoriisi esimerkiksi vähintään 70-prosenttisesti luomupuuvillasta valmistettu huippulaadukas huppari tai rennon istuvat verryttelyhousut. Luomumateriaalein valmistamisessa on säästetty vettä merkittävästi perinteisiin valmistustapoihin verrattuna. Samalla vaatekaappiisi löytää tiensä myös vaikkapa vähintään 70-prosenttisesti kierrätetyistä materiaaleista tehty ihanan muhkea huivi, joka lämmittää viileinä päivinä. Samalla tiedät, että kierrätetyistä materiaaleista valmistetut tuotteet pidentävät materiaalien käyttöikää ja vähentävät syntyvän jätteen määrää.

Monipuolinen kattaus laatuvaatteita eri tilanteisiin

Viileän rento ja yksinkertaisen tyylikäs valikoima Filippa K -vaatteita on helppo lähtökohta itsevarman urbaanin tyylin luomisessa. Brändin valikoimaan meillä Zalandolla kuuluu suuri määrä klassisia käyttövaatteita, jotka kuuluvat jokaiseen vaatekaappiin.

Brändin tuotteissa neutraalit värit, korkealuokkaiset materiaalit ja selkeät linjat yhdistyvät ihastuttavan helposti yhdisteltäviksi muotivaatteiksi. Ryhdikkäät topit ja yksiväriset paidat eivät vaadi siistiin kokonaisuuteen juuri kaverikseen muuta. Ilman erikoisempia kuoseja varustetut vaatteet antavat mahdollisuuden erilaisiin yhdistelmiin niin arki- kuin juhlakäyttöönkin esimerkiksi korujen ja lisäasusteiden avulla.

Etsi vaatemerkin tarjonnasta omaan makuusi mieluisat tuotteet, jotka soveltuvat todelliseksi tukijalaksi arjen ja vapaa-ajan pukeutumiselle. Niin naisille, kuin miehillekin löytyvästä valikoimasta saat poimittua mukaasi tuotteet, joilla luot ajattoman skandinaavisen tyylin, joka kestää käyttöä ja katseita.