Mallisto / Filippa K

Merkki
Hinta
31
31
550
550

399 tuotetta

Lajittelu :
Sivu 1/5
KNITTED - Pipo - dark grey melange PAUL - Vapaa-ajan kauluspaita - white/fog Vapaa-ajan mekko - mushroom BLEND SCARF - Huivi - olive UTILITY - Reppu - black RALPH - Villakangastakki - blue black WASHED - Paitapusero - steel grey RELAXED FIT - Pitkähihainen paita - black Pikeepaita - navy HAT - Pipo - black T-paita - black PIERRE - Vapaa-ajan kauluspaita - white Paitapusero - white SWING - T-paita - chalk T-paita - navy Neule - multi steele T-paita - grey FIONA - Kangashousut - black Pikeepaita - black EDINE - Villakangastakki - navy Neule - black Maksimekko - navy KATE - Matalavartiset tennarit - black suede Neuletakki - multi steele Vapaa-ajan mekko - black A-linjainen hame - black JACKIE COOL - Bleiseri - dark blue JACKIE COOL - Bleiseri - schwarz LIGHT SCARF - Huivi - anthrazit melange HIKER - Nauhalliset nilkkurit - black Neule - pebble A-linjainen hame - navy RELAXED BOYFRIEND - T-paita - navy Neule - navy RALPH - Villakangastakki - black Parkatakki - black FINE - T-paita - white RYDER - Collegepaita - grey Neule - offwhite melange M PIERRE STRIPED - Kauluspaita - white/blue stripe FINE - T-paita - navy ZIP - Sormikkaat - slate M. ELIAS BOOT - Nilkkurit - black YOGA - Trikoot - black Sormikkaat - bordeaux Neule - grey melange CROP SEAMLESS - Trikoot - grey melange Neule - mud melange Sormikkaat - gun metal HAT - Pipo - pepple Neule - light grey melange ELISE - Villakangastakki - grey melange Neule - navy PIERRE SLIM FIT - Vapaa-ajan kauluspaita - navy/fierce T-paita - weiß YOGA - Urheiluliivit - raisin Paitapusero - bordeaux AMY - Vapaa-ajan mekko - fig Pikeepaita - grey melange JEAN - Nilkkurit - navy

Filippa K edustaa ruotsalaista tyylitajua parhaimmillaan: yksinkertaista mutta erottuvaa, modernia mutta käyttökelpoista. Ruotsalaismerkin motto "vähemmän on enemmän" ilmenee selkeälinjaisina ja kauniisti istuvina vaatteina, joissa ei ole yhtäkään liiallista yksityiskohtaa. Yksi asia on taattu: Filippa K -vaatteet jättävät lähtemättömän vaikutuksen tyylikkyydellään!

Filippa K tarjoaa laadukasta ja ajatonta muotia

Merkin perustajat Filippa Knutsson ja Patrik Kihlborg tiesivät jo vuonna 1993 merkkiä lanseeratessaan haluavansa suunnitella ohimenevistä trendeistä riippumattomia, ajattomia vaatteita. Tämän päivän Filippa K -mallisto kuvastaa tätä samaa tyylifilosofiaa: minimalistinen suunnittelu tulee upeasti oikeuksiinsa ylellisten materiaalivalintojen kera. Korkea laatu onkin tärkeä kulmakivi Filippa K:n suunnittelussa. Laadukkaat vaatteet kestävät aikaa sekä myös säästävät aikaa sellaisina päivinä kun vaatekaapilta toivoo ennen kaikkea mutkattomuutta ja helposti yhdisteltävää tyylikkyyttä.

Filippa K elegantin ja klassisen tyylin edelläkävijöille

Filippa K suunnittelee klassisen laadukkaita perusvaatteita niin naisille kuin miehillekin. Nämä ovat juuri niitä kiistattomia klassikkovaatteita, joita jokaiselta tulisi löytyä: ryhdikäs kauluspaita, täydellinen t-paita, elegantti villakangastakki, hyvin istuvat farkut tai rennosti istuva bleiseri ovat vain esimerkkejä vuodesta toiseen ajankohtaisina pysyvistä vaatekaapin kulmakivistä. Kaikki vaatteet on suunniteltu pohjoismaista vartaloa imartelevilla leikkauksilla, joten täydellinen istuvuus on taattu.

Olisiko sinun vaatekaapissasi useampikin Filippa K -vaatteen kokoinen aukko? Jos haluat kulkea arkenakin viimeistellyn kauniissa ja raikkaassa tyylissä, kannattaa silmäillä mallistoa tarkkaan. Nämä vaatteet eivät ole tehty yhtä käyttökertaa varten – mihin sitten isketkään silmäsi, voit olla varma, että nämä pelkistetyn tyylikkäät vaatteet ovat ehdoton lisä vaatekaappiisi.

Filippa K on huomattu myös ulkomailla: merkkiä myydään yli 20:ssä eri maassa. Neutraali värimaailma ja puhdaslinjainen muotoilu keräävät ihailua ympäri maailman. Satsaa sinäkin nyt aikaa kestävään, upeaan skandimerkkiin ja tee lähtemätön vaikutus missä ikinä liikutkin!

Nämä tuotteet saattavat myös kiinnostaa sinua

Eteerisen kevyen minimalismin suunnannäyttäjä

Filippa K on skandinaavisen muodin kulttibrändi

Filippa K:n visiona on ollut alusta alkaen luoda yksinkertaisempaa, "back to basics" -muotia ja palauttamalla vaatesuunnittelun huomio takaisin laatuun ja istuvuuteen. Kun vaatteiden perusasiat ovat kunnossa, ne myös näyttävät hyvältä. Kotitoimistona aloittaneesta merkistä on kasvanut selkeän vision, tehokkaan brändäyksen ja korkean laadun ansiosta nopeasti skandinaavisen designin ja muodin kärkinimi.

Brändin suosion salaisuutena on hienostunut suunnittelutyö, joka ilmentää urbaanin minimalistin tyylin ydintä. Kiireisellä kaupunkilaisella ei ole aikaa ylimääräiseen. Tämän vuoksi myös tyylin täytyy olla muodikas ja hienostunut mutta helposti valittavissa ja nopeasti puettavissa. Selkeitä perusvärejä, laadukkaita tekstiilejä ja pehmeää nahkaa. Kaikki merkin vaatteet on tehty käytettäviksi paitsi työssä myös vapaa-ajalla. Asialliset kangashousut, naiselliset hameet, kauluspaidat, neuleet ja toimistokelpoiset t-paidat muokkautuvat taitavan tyylikameleontin yllä sopiviksi kaikkialle.

Filippa K -vaatteet tuovat kantajalleen tukholmalaista viileyttä ja rentoutta. Yksinkertaisten elementtien suunnittelun taitavan merkin bravuuri on luoda käyttäjälleen itsevarman tyylikkyyden aura. Vaivattomat, pehmeästi laskeutuvista topeista ja ryhdikkäistä alaosista koostuvat asukokonaisuudet eivät vaadi seurakseen kuin rennon huolettoman kampauksen ja pari huolella valittua asustetta. Filippa K tekee vaatekaappisi sisällöstä helposti yhdisteltävän. Hyvät ja laadukkaat vaatekappaleet muodostavat vaatevalikoimasi vahvan ytimen, jonka ympärille on helppo rakentaa asu kuin asu. Skandinaavisen tyylin salaisuus on kursailemattomassa huolettomuudessa: yleisilme pysyy samaan aikaan sekä rentona että viimeiseen asti huoliteltuna. Hienostuneen ruotsalaistyylin omaksuminen ei ole koskaan ollut näin helppoa!