Naisten muoti tuo valoa talven pimeyteen

Syys- ja talvikauden kolme kuuminta tyylisuuntausta

Valikoimamme tarjoilee naisille erityisiä hetkiä muodin ja tyylien parissa. Inspiroidu skandimuodin minimalismista. Ihastu säteilevään juhlamuotiin. Ja innostu urheilumuodin teknologisista uutuuksista, joiden avulla yllät parempiin suorituksiin. Halusit sitten täydentää asustevalikoimaasi designersuosikeilla tai lisätä pienen twistin varmoista klassikoista koostettuun tyyliisi erikoisilla koruilla, löydät aina jotain kivaa ja uutta vaatekaappiisi. Aloita vaikkapa kengistä, jotka ovat helppo tapa päivittää lookki.

Klassikot eivät kalpene trendien rinnalla

Puhtaat linjat ja minimalistiset siluetit ovat vahvasti läsnä kauden trendeissä. Pohjoismaisen muodin funktionaalisuus onkin trendikäs fashion crush. Toimiva vaatekaappi rakentuu vankkojen klassikoiden ympärille. Tylsyys taklataan jännittävillä muodoilla, vahvalla graafisuudella ja erikoisilla materiaaleilla. Uppoudu skandimuodin saloihin valjastamalla trendikkäät klassikot käyttöösi ajankohtaisesti stailattuina. Pehmoiset neuleet ovat ykkösvalintamme kylmän kauden lookeihin. Niissä näkyvät niin teknisen sporttimuodin siluetit kuin kotoisat kirjoneulekuviot. Luo skandityyli vahvoista kontrasteista ja parita muhkean villapaidan pehmoinen hygge-fiilis vahvailmeiseen alaosaan, joka voi olla niin PVC-hame kuin nahkahousut. Hyödynnä skandiajattelua ja panosta pitkäikäisiin luonnonmateriaaleihin, kuten kasmiriin, lampaanvillaan tai silkkiin. Tuo syksyyn syvyyttä vahvoilla trendiväreillä, kuten punaisella, oranssilla ja pinkillä.

Historian havinaa vaatekaapissa – mekkojen paluu

Juhlapäivä on joka päivä, tämä näkyy kurkatessa ajankohtaiseen naisten muotiin. Luksus ja glamouri ulottuvat arkeen runsaana koristeellisuutena, hienostuneina materiaaleina ja säihkyvinä sävyinä. Ihailtu eleganssi on nostanut mekot takaisin toimistotyyleihin ja arjen ykkösasuiksi. Inspiraatiota haetaan niin 40-, 70- kuin 80-luvulta. Samettia, silkkiä ja satiinia saa pukea ylleen, oli tilaisuus mikä tahansa. Naisellisuutta voi korostaa myös reiluilla kukkakuvioilla ja yhdistelemällä estottomasti erilaisia printtejä. Muista kuitenkin pitää asusteet silloin minimissä. Suurieleiset tapettiprintit ja ruskean ja keltaisen lempeät sävyt ovat luikerrelleet nykymuotiin. Trumpettihelmat ja -hihat ovat edelleen go to statement. Kiristä vielä ampiaisvyötärö esiin kasariklassikolla. Vyötärövyöt voi yhdistää mekkojen lisäksi t-paitoihin ja puseroihin.

Paluu tulevaisuuteen – parhaat juhlatyylit

Joulun odotus on parasta aikaa vuodesta, mitä tulee näyttäviin juhlalookeihin. Pikkujoulumekoissa ei kannata säästellä glitteriä, kimalletta ja säihkettä. Paljettimekot taas tuovat eleganttia kimallusta pimeneviin iltoihin ja säihkyvät myös uudenvuoden yönä. Moni suunnittelija on inspiroitunut futuristisesta ilmeestä, jossa kohtaavat jännittävät muodot, vahvat linjat ja erikoiset materiaalit. Unohda kuitenkin E.T., space-henkisyyttä voit lisätä asuusi pienilläkin yksityiskohdilla. Valitse epäsymmetrinen leikkaus, vahva materiaali tai metallinen sävy mekkoosi tai kiiltäviä sävyjä ja koristekiviä pelkästään asusteisiin ja kenkiin.