Naisten kengät

Suositut filtterit
20 411 tuotetta

Kaipaako kenkäkokoelmasi huikeita korkkareita, mukavia purkkareita tai käytännöllisiä nilkkureita? Naisten kengät jaksavat inspiroida suunnittelijoita loputtomasti. Muotitalojen ja urheiluvälinevalmistajien kenkätarjonta vaihtelee painovoimaa uhmaavista luomuksista suorituskyvyn parantamiseen tähtääviin erikoisjalkineisiin. Tietenkin myös joka kelille pitää olla omat jalkineensa. Anna kesätuulen suudella varpaitasi sandaaleissa tai estä liukastuminen ja pakkasenpuremat kunnon talvikengissä. Parhaissa kengissä yhdistyvätkin mukavat käyttöominaisuudet upeaan ulkonäköön.

Hyvät naisten kengät hellivät jalkoja

Toisille naisten kengät ovat rakas keräilykohde, jota ei aina edes raaskita ottaa ulos kenkälaatikosta. Useimmat kuitenkin ostavat kengät säännölliseen käyttöön. Olitpa sitten ostamassa juhlakenkiä, avokkaita tai tennareita, kengän täydellisestä istuvuudesta ja mukavuudesta ei sovi tinkiä. Esimerkiksi hankaavat vaelluskengät tai linttaan astutut lenkkarit pilaavat reissun hetkessä. Onneksi istuvuutta voi joskus parantaa geelityynyillä tai pohjallisilla, jotka samalla kätevästi suojaavat kengän sisäpohjaa turhalta kulumiselta. Mukavuus on tärkeää myös juhlakengissä. Myös huikealla korolla varustetut sandaletit voivat olla todella miellyttävät jalassa. Juhlakenkä voi silti olla loistelias matalakorkoisenakin. Esimerkiksi tyttömäiset ballerinat sopivat myös juhlakäyttöön hempeiden mekkojen seuraksi.

Naisten kengät - iloa joka askeleella

Naisten kengät kannattaa valita tietysti asuun sopivaksi. Varsinkin työjalkineiden valintaan vaikuttavat kuitenkin monet muutkin seikat. Esimerkiksi bisnespukeutumisessa etiketti edellyttää hillittyjä korkokenkiä tai avokkaita jakkupuvun seuraksi. Myös työpaikan turvallisuus- ja hygieniasäädökset saattavat asettaa reunaehtoja työjalkineille. Vapaa-ajalla on onneksi sentään lupa pukeutua ihan miten haluaa. Aamu voi alkaa vaikkapa tupsullisissa aamutohveleissa ja satiinisessa aamutakissa, päivän kauppareissulla palvelevat luotettavat nauhakengät ja nahkatakki, illalla on aika irrotella käärmeennahkakuosisissa nilkkureissa ja tummissa pillifarkuissa. Myös kenkien materiaali voi osoittautua ratkaisevaksi tekijäksi sekä ulkonäön että käytön kannalta. Nahka on kestävä ja perinteikäs materiaali, joka mukautuu käytön myötä. Kangaskengät ovat puolestaan nuorekkaat, huolettomat ja rennot jalkineet. Keinomateriaalien hyvänä puolena on taas lähes rajaton moni-ilmeisyys. Suureen suosioon nousseet ekokengät ovat täysin kierrätettävissä eivätkä sisällä eläinperäisiä materiaaleja. Mihin tahansa valintasi perustatkaan, uusista kengistä riittää iloa pitkäksi aikaa.

Saatat pitää myös seuraavista tuotteista