accountCreated with Sketch.accountCreated with Sketch.bagCreated with Sketch.bagCreated with Sketch.zalando logoCreated with Sketch.menuCreated with Sketch.

MAKSUTON ASIAKASPALVELU 0800 912 709

ILMAINEN TOIMITUS JA PALAUTUS

100 PÄIVÄN PALAUTUSOIKEUS

Nämä liivit tukevat sivulta ja nostavat rintoja.

Push-up-rintaliivit 279 tuotetta

Brändejä seuraamalla saat tietoa valmistajien uutuuksista omassa feedissäsi.
+ Brändi on tallennettu suosikkeihisi. Voit seurata valmistajan uutuuksia feedissäsi.

Monikäyttöiset push-up -rintaliivit


Stella McCartney STELLA LACE -rintaliivit

Push-up -rintaliivit kuuluvat jokaisen nykynaisen vaatevalikoimaan. Olkaimilla, toppauksilla tai ilman, värikkäinä tai ihonvärisinä, pelkistetyn huomaamattomina tai pitsein koristeltuina – push-upit tuovat aina eloisuutta ja pirteyttä käyttäjänsä olemukseen. Sekä itsetunto että korea juhlamekko saavat upean lisäsilauksen, kun kohotat poveasi puvun väriin ja malliin sointuvilla rintaliiveillä. Push-upit antavat uutta ilmettä ja ryhtiä myös neuleille, puseroille, jakuille ja totta kai t-paidoille, joiden alle voit sujauttaa juuri kyseistä käyttöä varten suunnitellut liivit. Hyvät push-up -rintaliivit antavat mukavaa tukea kaikenkokoisille ja -näköisille rinnoille. Pienemmälle povelle ne antavat lisää kokoa ja muotoa, kun taas muodokkaammat naiset saavat niillä uutta ryhtiä ja kohotusta. Haluatpa pukeutua lämpimään pooloneuleeseen tai avaraan kesätoppiin, käytännölliseen t-paitaan tai juhlaillan kimallukseen, push-up -liivit tuovat aina esille povesi parhaat puolet.


Push-up -rintaliivit asustamaan arkea ja juhlaa!


Zalandon verkkokauppa tarjoaa laajan valikoiman push-up -rintaliivejä joka naisen makuun. Meiltä löydät lukuisten huippumerkkien tarjonnasta kaikkiin tilanteisiin juuri sinulle sopivat push-upit. Haluatko tänään tuoda väriä päivääsi villeillä eläinkuoseilla tai suloisen pinkeillä pitseillä, vai pysytteletkö tällä kertaa mieluummin arkisemmalla linjalla ja annat hehkeän sileiden valkoisten liivien tukea poveasi? Saitko kutsun juhliin, etkä tiedä, mitä pukea silkinohuen vartalonmyötäisen iltapukusi alle? Voit juhlia huoletta, kun hankit juuri sinun iltapukusi kumppaniksi parhaiten sopivat rintaliivit. Tai ehkäpä haluaisit pukeutua siihen ihanaan uuteen t-paitaan, joka sopii täydellisesti juuri tämän päivän tunnelmaan, mutta on ihan pikkuisen läpikuultava. Silloinkin löydät meidän valikoimastamme push-upit, jotka antavat juuri toivomasi verran tukea ja ryhtiä, mutta tuntuvat ihan katoavan t-paidan alle! Mustaa, valkoista, beigeä, sinistä, punaista, lilaa, pinkkiä ja oranssia – meiltä Zalandon verkkokaupasta löydät kaikki suosikkivärisi samasta osoitteesta. Tutustu ja ihastu Zalandon rintaliivivalikoimaan ja löydä push-upit, joiden annat tänään kohottaa juuri sinun mielialaasi.