Alusasut
Alusasut

389 tuotetta

Mistä alkaa huolellinen pukeutuminen? Alkaako se valinnalla mekon ja paita-housu yhdistelmän välillä? Vai tyyliin sopivan takin valinnalla? Ei, se kuinka hyvin koko asu istuu päällesi, alkaa hyvin tukevien alusvaatteiden, kuten push up -rintaliivien valinnasta, mikä näkyy paitsi asusi yhtenäisyytenä myös hyvänä fiiliksenä, jota täydellisesti istuvat alusvaatteet saavat sinut tuntemaan.

Push up -rintaliivit ovat paikallaan, kun tarvitset tukea ja näyttävyyttä pukeutumiseesi. Upea juhlamekko ei pääse täysiin oikeuksiinsa ilman kohottavaa push up -efektiä eikä piinkovan neuvottelijan jakkupuku korostu yhtään niin hyvin ilman push up -liivejä. Kun tiedät näyttäväsi vastustamattomalta, se näkyy kaikessa toiminnassasi, oli kyseessä sitten loistaminen tanssilattialla tai ryhdikkään ensivaikutelman luominen treffeillä.

Kauniisti kohottavat ja korostavat push up -rintaliivit

Push up -rintaliivien tehtävänä on kohottaa rintoja kevyesti sivuilta ja keskeltä viehättävän dekolteen luomiseksi. Voit varioida niiden tyyliä erilaisten kiinnitysten ja rakenteen sekä värien ja materiaalien suhteen. Olkaimet voivat kiertää niskan, mennä ristiin yläselästä tai puuttua kokonaan olkaimettomien mekkojen tai toppien kanssa käytettävissä malleissa.

Sileät ja kevyesti topatut push up -rintaliivit sopivat parhaiten arkikäyttöön. Ne antavat päälle pukemallasi yläosalle siihen kaivattua naisellista muotoa. Asiallisesta pukeutumisesta saa puuttua pitsisten alusasujen leikkisyyttä ja viehkeyttä, joka näyttää vastustamattomalta satiinisen aamutakin kanssa.

Neutraalit push up -rintaliivit saattavat käydä joka vaatteen alle, mutta ne eivät nosta mielialaasi samaan tapaan kuin pitsiunelma tai värikäs yllätys vaatteiden alla. Tyylikäästi pukeutuva osaa piilottaa asun alle myös kiinnostavan kokonaisuuden, joka poikkeaa totutusta. Jos kaipaat kesän värejä ja valoa, voit muistuttaa itseäsi niistä kirkuvan keltaisilla push up -liiveillä, jotka eivät näy tiiviin, tumman asun alta. Jos olet lähdössä bileisiin, ei haittaa vaikka väri paistaisikin läpi.

Yhdistele ja sekoita

Monikäyttöiset push-up -rintaliivit

Push-up -rintaliivit kuuluvat jokaisen nykynaisen vaatevalikoimaan. Olkaimilla, toppauksilla tai ilman, värikkäinä tai ihonvärisinä, pelkistetyn huomaamattomina tai pitsein koristeltuina – push-upit tuovat aina eloisuutta ja pirteyttä käyttäjänsä olemukseen. Sekä itsetunto että korea juhlamekko saavat upean lisäsilauksen, kun kohotat poveasi puvun väriin ja malliin sointuvilla rintaliiveillä. Push-upit antavat uutta ilmettä ja ryhtiä myös neuleille, puseroille, jakuille ja totta kai t-paidoille, joiden alle voit sujauttaa juuri kyseistä käyttöä varten suunnitellut liivit. Hyvät push-up -rintaliivit antavat mukavaa tukea kaikenkokoisille ja -näköisille rinnoille. Pienemmälle povelle ne antavat lisää kokoa ja muotoa, kun taas muodokkaammat naiset saavat niillä uutta ryhtiä ja kohotusta. Haluatpa pukeutua lämpimään pooloneuleeseen tai avaraan kesätoppiin, käytännölliseen t-paitaan tai juhlaillan kimallukseen, push-up -liivit tuovat aina esille povesi parhaat puolet.

Push-up -rintaliivit asustamaan arkea ja juhlaa!

Zalandon verkkokauppa tarjoaa laajan valikoiman push-up -rintaliivejä joka naisen makuun. Meiltä löydät lukuisten huippumerkkien tarjonnasta kaikkiin tilanteisiin juuri sinulle sopivat push-upit. Haluatko tänään tuoda väriä päivääsi villeillä eläinkuoseilla tai suloisen pinkeillä pitseillä, vai pysytteletkö tällä kertaa mieluummin arkisemmalla linjalla ja annat hehkeän sileiden valkoisten liivien tukea poveasi? Saitko kutsun juhliin, etkä tiedä, mitä pukea silkinohuen vartalonmyötäisen iltapukusi alle? Voit juhlia huoletta, kun hankit juuri sinun iltapukusi kumppaniksi parhaiten sopivat rintaliivit. Tai ehkäpä haluaisit pukeutua siihen ihanaan uuteen t-paitaan, joka sopii täydellisesti juuri tämän päivän tunnelmaan, mutta on ihan pikkuisen läpikuultava. Silloinkin löydät meidän valikoimastamme push-upit, jotka antavat juuri toivomasi verran tukea ja ryhtiä, mutta tuntuvat ihan katoavan t-paidan alle! Mustaa, valkoista, beigeä, sinistä, punaista, lilaa, pinkkiä ja oranssia – meiltä Zalandon verkkokaupasta löydät kaikki suosikkivärisi samasta osoitteesta. Tutustu ja ihastu Zalandon rintaliivivalikoimaan ja löydä push-upit, joiden annat tänään kohottaa juuri sinun mielialaasi.