Suodatin

Kaarituettomat rintaliivit

925 tuotetta

Kaarituettomat rintaliivit ovat monikäyttöiset, sillä trendikkäät värit, viettelevät yksityiskohdat ja hyvin istuvat mallit sopivat niin arkeen kuin juhlaan. Valitse kaarituettomat rintaliivit, kun haluat mahdollisimman luonnollisen ja huomaamattoman siluetin!

Ilman toppausta olevat kaarituettomat rintaliivit sopivat niin tyylinsä kuin käyttömukavuutensakin takia kaiken ikäisille. Kaarituettomien liivien ostaminen on helppoa, sillä laajasta kokovalikoimasta löydät kuppikokojen ja ympärysmittojen lisäksi myös kirjainkoot XS-koosta lähtien. Valitse mieleisesi väri, kuten pirteä oranssi, elegantti musta, puhdas valkoinen tai monikäyttöinen puuteri, ja luo sillä tyylisi punainen lanka! Kokeile monipuolisesti puuvillaisen pehmeää, satiinin kiiltävää tai joustavia ja läpikuultavia materiaaleja sekä sieviä yksityiskohtia, kuten pitsireunuksia, rusetteja tai brodeerauksia!

Täydellisten rintaliivien metsästys on ohi!

Monetko rintaliivit omistat? Tiesitkö, että täydellisessä vaatekaapissa kuuluu olla vähintään kolmet liivit arkeen, jonka lisäksi liivit juhlaan ja urheiluun. Mitäpä jos uusit vaatekaappisi kerralla kuntoon ja satsaisit uusiin alusasuihin. Kaarituettomat rintaliivit sopivat täydellisesti työpäivään tuoden sinulle varman ja mukavan olon koko päiväksi. Yhdistä liivit sifonkipaidan, jakkupuvun tai neuletakin alle – satsaa laatuun ja hyvään istuvuuteen! Kaarituettomat rintaliivit ovat miellyttävät myös arjessa, sillä ne eivät purista tai paina ja sopivat kaikkien yläosien kanssa, kuten t-paidan, neuleen tai topin alle.

Vapaa-ajan harrastuksissa on hyvä olla liivit, jotka antavat sinulle tarvittavaa tukea sykkeen kohotessa. Kaarituettomat liivit -valikoimasta löydät myös sporttiset alustopit, joiden joustava ja hengittävä materiaali auttaa sinua keskittymään täysillä urheilusuoritukseesi tai kiireisen päivän aktiviteetteihin. Trendikkäät huippumerkkien klassikkotopit ja uudet, modernit designit saavat nyt myös kurkistella paidan alta ? ja kotioloissa tyylikäs alustoppi on mukava oloasu legginsien tai verryttelyhousujen kanssa.

Lisää vaatekaapin valikoimaasi useampi liivipari eri tarkoituksiin!

Yhdistele ja sekoita

Tyylikkäät kaarituettomat rintaliivit

Eivätkö rintaliivisi anna sinulle tarvitsemaasi tukea? Ovatko hyvät ja sopivat rintaliivit mielestäsi ruman ja arkisen näköisiä? Ja kauniissa malleissa kaarituen luu painaa ikävästi, vai mitä? Suurin osa naisista on tuskaillut rintaliiviensä kanssa ja yrittänyt löytää parhaimman mahdollisen ratkaisun tähän pukeutumishaasteeseen. Kaaritukien valtakunnassa ovat kaarituettomat rintaliivit usein paitsiossa tai ruman näköisiä. Kaarituettomia malleja löytyy kuitenkin monenlaisia ja ne ovat yksinkertaisia ja aina päällä mukavia! Kaarituettomien rintaliivien voittokulku on kestänyt vuosisatoja ja niiden kolmiomalli on selkeästi suosituin naisten keskuudessa. Näin ollen ne ovatkin helpot pukea ylle ja mukavat päällä ilman turhia kaaritukia tai täytteitä. Kaarituettomat liivit ovat yksinkertainen ja elegantti valinta ja niitä löytyy monissa malleissa aina pelkistetystä yksivärisestä puuterista värikkäisiin pitsi- ja nauharintaliiveihin. Isorintaisenkaan ei tarvitse olla huolissaan, sillä kaarituettomien rintaliivien kuppikoko ei lopu kokoon C, vaan myös suurempia kokoja löytyy. Kaarituettomat liivit sopivat siis yhtä hyvin juhlamekon tai elegantin topin alle säilyttäen aina mallinsa ja istuvuutensa!

Kaarituettomat rintaliivit antamaan tukea ja mukavuutta!

Inhoatko rintaliivien ostamista? Tuntuuko sinusta siltä, että sopivan mallin löytäminen on jo sinänsä haasteellista puhumattakaan kuumassa sovituskopissa seisoskelusta? Valikoimastamme löydät runsaasti erilaisia malleja antamaan rintavarustuksellesi sen tarvitsemaa tukea. Kuulutko siihen naisryhmään, joka haluaa rintaliivien olevan kauniita ja seksikkäitä ja antavan tukea? Turhaannutko kerta toisensa jälkeen kainaloa kalvaviin kaaritukiin? Zalandolla on tähänkin ratkaisu: kaarituettomat rintaliivit! Niitä löytyy useissa eri väreissä, malleissa ja ko'oissa! Rintavankaan ei tarvitse pettyä ostoksilla, vaan meiltä löytyy heillekin houkuttelevia ja samalla mukavia vaihtoehtoja. Vaikka kaarituettomat rintaliivit ovatkin ne perinteiset versiot liiveistä ilman turhia kikkailuja täytteiden, geelien tai tukien kanssa, ovat ne yksinkertaisuudessaan elegantit ja monipuolisuudessaan seksikkäät! Enää ei tarvitse kaarituettomissakaan liiveissä tyytyä pelkistettyyn puuteriin vaan värejä löytyy laidasta laitaan ja malleja on höystetty pitseillä ja nyöreillä. Siirry siis uuteen mukavuuden ja tuen aikakauteen ja tilaa itsellesi kaarituettomat rintaliivit!