Suodatin1

Toni Sailer
Mallisto

24 tuotetta

Oletko parhaimmillasi valkeiden hankien kimmeltäessä ja lumen pyryttäessä kasvoillesi - niin ovat myös tämän brändin lasketteluvaatteet. Toni Sailer tarjoaa ennen näkemättömän tyylipuhtaita lasketteluvaatteita, jotka täyttävät luksusta arvostavan premium-muodin ystävän jokaisen toiveen ja vaatimuksen. Tässä yllesi aitoa Hollywood-glamouria Alppi-tyylin henkeen.

Legenda Toni Sailerin mukaan nimetty brändi on todellinen laskettelurinteiden helmi, kuten esikuvansakin, niin laadultaan kuin tyylikkyydeltään. Toni Sailer oli ensimmäinen laskija historiassa, joka voitti kaikki kolme Olympia-kultaa samana vuonna: downhill, slalom ja giant slalom. Sailer teki sen ollessaan vain 21-vuotias. 23-vuotiaana Sailer vaihtoi laskettelijauransa lauluun ja näyttelemiseen - Sailerin sharmikkuus huomattiin niin valkeissa rinteissä kuin valkokankaalla - hän oli menestyin slalom-atleetti, elokuvatähti ja roolimalli, joka tunnettiin erityisesti tyylikkyydestään. Toni Sailerin hienostuneet laskettelutakit ja -housut ovat kunnianosoitus legendalle.

Toni Sailer tuo säihkettä talvipukeutumiseesi

Toni Sailer on sinulle oikea snowciety, jos et luovu premium-vaatteista ja puhtaan raikkaasta siluetista laskettelurinteessäkään. Vaikka merkin vaatteet ovat vahvoilla statement-pukeutumisessa, on niissä vahva toiminnallisuus ja mukavuus - sen varmistavat vahva käsityöperinteiden arvostus ja designin loppuun asti hiotut yksityiskohdat. Brändin värimaailma on selkeä, sille riittää yksinkertainen: musta ja valkoinen dominoivat, mutta rinnalle on nostettu tehovärejä, kuten raikkaan kylmää sinistä ja turkoosia.

Untuvatakkien metalliset ja kiiltävät pinnat sopivat naiselliseen premium-talvityyliin niin ulkoillessa kuin myös farkuissa kaupungilla käyskennellessä. Untuvatakkeja koristavat kauniit tikkaukset ja poololaskettelupaitaa sievät timantit. Naisellisen kauniit linjat jatkuvat takkien ja housujen muotoilussa, joka tekee niistä imartelevan istuvia ja naisellisen uuman paljastavia. Maskuliininen tyyli nojaa yhtä vahvasti minimalistisen suoraviivaiseen siluettiin. Designista uhkuu atleettisuus, rohkea uhmakkuus ja itsensä voittaminen - kaikki se mitä huippu-urheilija on. Pukeudu sinäkin nyt kuin ammattilainen!

Yhdistät helposti