Mallisto

Suositut filtterit
462 tuotetta
Seuraa suosikkimerkkejäsi
Näe enemmän suosikeiltasi ja bongaa uutuudet ensimmäisenä.

Katu-uskottavan kenkätyylin resepti kuuluu seuraavasti: yhdistä aimo annos skarppeja siluetteja ja säväyttävän trendikkäitä kuoseja. Dr. Martens on kenkämuodin reipas ravisuttaja, jonka ryhdikäs olemus toimii jokaisena viikonpäivänä. Omintakeinen muotiasenne pureekin asukokonaisuudesta toiseen - valikoimasta löydät kenkätyylin pikapäivityksen niin muotimuusille, tyyliherroille kuin porukan nuorimmille pukeutujille. Ikoniset jalkineet sujahtavat helposti osaksi niin kaupunkireissujen, fillarimatkojen kuin kepeiden lomapäivienkin tyyliä. Katseenkestävät kengät nostavat luottoasusi tyylikertoimia vakuuttavasti!

Dr. Martens ja tyyliaskeleet täynnä asennetta!

Kun valokeila kääntyy katutyylin luottokenkiin, Dr. Martens ottaa areenan haltuun tyylillä. Valmistajan nimi onkin jo lähes synonyymi särmikkäälle kenkämuodille: ajaton ryhdikkyys toimii arkityylissä takuuvarmasti. Vuosikymmenten rock-skenestä nosteensa saaneet kengät ovat kiihdyttäneet kulttisuosiosta asennekenkien kärkeen. Alun perin päivitetyiksi armeijakengiksi tarkoitetut popot ovat saaneet sittemmin rinnalleen joukon lyhytvartisia kenkäkavereita. Repertuaari helmeileekin rouheaa jalkinetyyliä niin lahkeiden kuin helmojenkin pariksi. Tyylejä, joita voi yhdistellä, onkin yhtä monta kuin pukeutujiakin: valikoi fiiliksen mukaan kengät katutyylin koukuksi tai ripottele rentoon brunssiasuun säväys punk-henkeä varsikengillä. Rouheapohjaiset popot ovatkin nappivalinta silloin, kun etsit toiminnallista ja mielenkiintoista koukkua arkiasuun. Statement-jujuna toimivat kengät annostelevat stailaukseen vaivattomia tyylipisteitä.

Dr. Martens tuo rouheaa potkua stailaukseen

Britannian särmikkäin kenkäosaaja elävöittää arkityyliä niin näyttävillä klassikkobootseilla, lyhytvartisilla nauhakengillä kuin astetta kepeämmillä jalkineilla. Dr. Martens onkin merkki, jonka luomukset yhdistät monen asun kulmakiveksi. Yksiväriset kengät toimivat myös minimalistisessa asussa, kun taas mielenkiintoiset kuosit tuovat nokkelaa näyttävyyttä asuun. Valitse esimerkiksi kuvioidut nauhakengät siluettimaisten housujen tai käärittyjen lahkeiden pariksi, ja viimeistele kokonaisuus lyhythelmaisella biker-takilla. Persoonalliset loaferit pätevät puolestaan erityisen hyvin lomaunivormussa ja kaupungilla shortsien ja tyylitellyn t-paidan parina. Platform-pohjaiset kengät säväyttävät myös huoliteltua miesten ja naisten tyyliä: trenssin ja kangashousujen yhdistelmä saa uudenlaista uskottavuutta asennekengistä. Pyöreäkärkiset nauhakengät ovat erottamaton osa grunge-henkistä stailausta: huolettomat farkut, rento oversize-yläosa ja tummanpuhuvat värit toimivat täydellisesti yhdessä. Tyylimuusat rokkaavat varsikenkien värittämän kokonaisuuden myös hameen tai lyhyiden shortsien ja sukkahousujen kombinaatiolla.

Tutustu myös