accountaccountbagbagzalando logomenu

KAIKKI SUOMEN SUOSIKKIMERKIT

AINA ILMAINEN TOIMITUS JA PALAUTUS

100 PÄIVÄN PALAUTUSOIKEUS

Luettelo / Dr. Martens 167 tuotetta

Brändejä seuraamalla saat tietoa valmistajien uutuuksista omassa feedissäsi.
+ Brändi on tallennettu suosikkeihisi. Voit seurata valmistajan uutuuksia feedissäsi.
Merkki
m
167 tuotetta
167 tuotetta

Dr. Martens

Mustat Dr. Martens -maiharit

Pyöreäkärkiset, mustat maiharit keltaisine tikkauksineen tuovat mieleen Lontoon, punkkarit ja katukulttuurin. Brittiläisistä Dr. Martensin kengistä on tullut klassikko. Sitä tuskin saksalainen sotalääkäri Martens osasi kuvitella suunnitellessaan ensimmäisen parin. Suunnittelun lähtökohtana oli mukavuus: tohtori oli loukannut jalkansa ja kaipasi mukavampia jalkineita armeijan tarjoamien maihinnousukenkien tilalle. Ensimmäisessä Dr. Martens -parissa käytettiin pehmeämpää nahkaa, ja niiden autonrenkaista valmistetut pohjat olivat joustavammat kuin tavallisten saappaiden. Kenkiä on valmistettu jo 40-luvulta alkaen ja perinteikkäät maiharit ovat aina olleet erilaisten alakulttuurien suosiossa. Mallin maine ei ole sittemmin hälvennyt!


Alakulttuureja ja asennetta - Dr. Martens huokuu uskottavuutta

Viininpunaiset Dr. Martens -maiharit

Kuluneet, rautakärjellä vahvistetut Dr. Martens -nilkkurit ja piukkaakin piukemmat farkut kuuluivat punkkareiden tyyliin 80-luvun Lontoossa. Seuraava nousu oli vuorossa 90-luvulla, jolloin Dr. Martens -pari kuului kaikkien vaihtoehtoista musiikkia kuuntelevien vaatevalikoimaan. Ruutupaidat ja Dr. Martensit olivat grunge-piireissä suorastaan univormun asemassa! Taustansa vuoksi merkki kielii edelleenkin asenteesta, vaikka sen valikoimaan kuuluukin nykyisin esimerkiksi kukkasin koristeltuja maihareita. Kontrasteista pitäville myös pallokuvioiset maiharit ovat varmasti mieleen: niissä söpöys kohtaa asenteen! Klassisten maihareiden rinnalle Dr. Martens valmistaa muun muassa varrettomia kävelykenkiä ja kiinnostavia, taatusti huomion kiinnittäviä naistenkenkiä. Kaikkia niitä yhdistää kuitenkin sama maihareista tuttu kiehtovan ronski muotoilu.


Kenkäpari, joka paranee vanhetessaan

Ruskeat Dr. Martens Chelsea-bootsit

Dr. Martens -merkki on myös takuu laadusta. Nahka pehmenee käytössä entisestään ja kenkäpari muokkautuu juuri sinun jalkoihisi sopivaksi. Nämä kengät, jos mitkä, ovat tehty kävelemään! Makuasia on puolestaan se, antaako oman parinsa kulua käytössä rosoisiksi vai pitääkö ne aina kiiltävinä ja siisteinä. Kuluneet kengät muistuttavat pitkästä yhteisestä taipaleesta, hyvin hoidettuja Dr. Martenseja puolestaan voi käyttää lähes joka tilanteessa. Eri malleja voi yhdistellä monenlaisiin tyyleihin. Kukkamaiharit sopivat mustien farkkujen seuraksi, perinteiset mallit tuovat rosoa kesäiseen tyyliin. Käytä niitä vaikka mustien sukkahousujen ja farkkushortsien kanssa ja viimeistele tyylisi lierihatulla! Matalia malleja puolestaan voi käyttää huoletta työpaikallakin, ja vapaalla vaikkapa juuri kapeiden farkkujen kanssa, joiden lahkeet on kääritty. Yhdistit Dr. Martensit sitten työvaatteiden tai kesämekon kanssa, asussasi on taatusti potkua, joka ei jää huomaamatta!