Miesten kellot

Suositut filtterit
2 093 tuotetta

Miesten kellot tarjoavat luksusta arkeen ja juhlaan

Varmista, että tyylisi on ajan tasalla – sanan kaikissa merkityksissä. Miesten rannekello ei ole pelkkä käyttöesine vaan tyylistatement, jolla kruunaat tekemäsi positiivisen vaikutuksen. Zalandolla löydät juuri sinun tyyliisi, persoonallisuuteesi ja myös lompakollesi sopivan kellon.

Vaikka nykyisin kaikilta löytyy kello myös puhelimesta, on rannekellon käyttäjässä edelleen charmikkuutta. Ehkäpä bisneskontaktisi haluaa neuvottelun päätteeksi tietää, paljonko kello on - alatko silloin kaivella taskujasi, vai vilkaisetko mieluummin rennon itsevarmasti kellonajan ranteestasi? Niinpä.Laaja valikoimamme sekä uusimmilla ominaisuuksilla varustettuja älykelloja että arvokkaita, perinteisiä luksusmerkkien kelloja mahdollistaa sen, että ainutlaatuisuutesi pääsee esiin. Enää ei tarvitse tyytyä pelkkään ajan tarkistamiseen, sillä kellojen älyominaisuuksista löytyy todellakin vaihtelua.

Tyylikäs kello paljastaa edelläkävijät

Rannekellot ovat olleet vuosikymmeniä paitsi muodin, myös kuluttajaelektroniikan kehityksen kärjessä. Digitaaliset kellot tulivat markkinoille 1970-luvulla, ja 1980–1990-luvuilla kelloihin alkoi ilmestyä yhä uusia, kehittyneitä ominaisuuksia, kuten minipelejä ja vettä kestäviä materiaaleja. Tänä päivänä 90-luvun tyyliä henkivät retrokellot ovat sekä trenditietoisen hipsterin että nörttinostalgiasta nauttivan valinta. Aktiivikäyttäjällekin ne sopivat.

Tämän päivän älykellojen ominaisuudet on suunniteltu palvelemaan varsinkin urheilun harrastajia ja omasta hyvinvoinnista kiinnostuneita. Enää ei tarvitse hankkia erikseen askel- tai kalorimittaria. Älykellosta löydät nämäkin ominaisuudet, jos niillä on sinulle käyttöä. Lisäksi jotkut mallit tarjoavat mahdollisuuden pysytellä kärryillä päivän kulusta muutenkin kuin ajan kertomalla. Voit tarkistaa sähköpostit tai kuunnella musiikkia – valinnanvaraa löytyy.

Klassinen, pyöreä kello sopii simppelistä eleganssista nauttivalle. Se on neutraali asustevalinta, joka kuitenkin luo viimeistellyn vaikutelman. Tällainen rannekello sopii niin arkeen kuin muodollisempaankin käyttöön. Jos taas tarvitset hiukan muodollisempaa arvokkuutta, valitse kelloosi jykevä ketju ja vintage-henkinen neliönäyttö. Menneiltä vuosikymmeniltä lainattu eleganssi ei jää huomaamatta, joten kelloon voi hyvin sijoittaa hieman enemmän rahaa. Tai jos valintasi on jokin kellomaailman todellisista klassikkoluksusmerkeistä, viestität ympäristöllesi, että tyyli ja laadukkuus ovat sinulle ykkösasioita. Silloin kello on todellakin enemmän kuin kello – se on pala tieteen, tekniikan ja muotoilun historiaa.

Edulliset miesten kellot helposti netistä

Zalandolta voit löytää huippumerkitkin joskus varsin kilpailukykyiseen hintaan. Valikoimamme uudistuu jatkuvasti, mutta takaamme, että kellomuodin perustuotteita on aina saatavilla.

Suuret ja jopa ylisuuret kellot ovat dominoineet kellomuotia viime vuosina. Ei tarvitse kuitenkaan huolehtia siitä, että ne menisivät pois muodista, sillä nykypäivänä kellon käyttö yksistään on muodikas statement. Ja vielä enemmän: rannekellon käyttäjiä pidetään yleisesti luotettavina ihmisinä. He arvostavat paitsi omaansa, myös muiden aikaa. Ei hassumpi ensivaikutelma vaikkapa työhaastattelutilanteessa, vai mitä?Tasku- ja rannekellot ovat tuoneet käyttäjälleen arvokkuutta, ryhtiä ja sivistyneisyyden auraa jo niiden keksimisestä saakka. Tämä vanha viisaus pitää edelleen paikkansa. Kello ei ole enää välttämättömyys vaan ylellisyystuote, joka kertoo paitsi täsmällisyydestä, myös halusta pysytellä mukana teknologian kehityksessä.