Miesten kellot

Suositut filtterit
2 540 tuotetta

Tyylikatsaus miesten kelloihin

Rannekellot ovat klassinen miesten asuste, joka on tullut ryminällä takaisin muotiin. Kellot eivät enää ole vain ajankatsomiseen käytettyjä välineitä, sillä melkeinpä jokaisen taskusta pilkottaa älypuhelin tätäkin tarkoitusta varten. Sen sijaan kelloista on tullut tyylikäs asuste tai statussymboli, jonka avulla voit erottautua valtavirrasta omana yksilöllisenä – ja ennen kaikkea muodikkaana – itsenäsi.


Tyylikkäät asusteet kuuluvat osaksi nykymiehen pukeutumista. Trendikkäät ja laadukkaat rannekellot toimivat statussymbolina ja erottautumiskeinona, jonka avulla voit viestiä ympäristölle itsestäsi ja omasta tyylistäsi. Kellovalikoimasta löytyy niin juhla- kuin bisnespukeutumiseen sopivia tyylikkään klassisia tai moderneja arvokelloja, joiden avulla viestit omasta arvostasi sekä ajankäyttösi hallinnasta ja tehokkuudesta. Sporttiset vapaa-ajankellot kaikilla teknisillä herkuilla askelmittarista ja ajanotosta kompassiin pysyvät aktiivisenkin miehen vauhdissa. Uniikit vintage-kellot käyvät tosi hipsterinkin ranteeseen ja kertovat, että sinä olet aina askeleen edellä muita.

Jokamiehen asuste vai tyylikäs erottautumiskeino?

Tyylikkäät kellot viimeistelevät asukokonaisuutesi pukeutumistyylistäsi ja arvomaailmastasi riippumatta. Asusteina kellot ovat piste i:n päällä, sillä ne luovat kuvan huolitellusta nykymiehestä, joka haluaa tuoda omaa personaansa esille myös pukeutumisessa.


Koska kello on osa asukokonaisuutta, se kannattaakin valita muun pukeutumisen mukaan. Oikein valittu kello kertoo myös käyttäjänsä sosiaalisesta pelisilmästä. Esimerkiksi urheilullista kelloa ei välttämättä ole soveliasta yhdistää puvun kanssa, joten se on syytä jättää niin bisnes- kuin juhlapukeutumisesta kokonaan pois. Nahkarannekkeinen kello sopii hyvin esimerkiksi nahkavöiden ja -kenkien kanssa, kunhan ne ovat samaa värimaailmaa. Jos et halua ostaa useampaa kelloa eri käyttötarkoituksia varten, klassiset ja monikäyttöiset yleiskellot kulkeutuvat ranteessasi mainiosti niin vapaa-ajalle kuin toimistoonkin. Kellolla voit kruunata asukokonaisuutesi ja tulla huomatuksi. Sinun tyylisi – sinun kellosi.