Miesten kumisaappaat

Suositut filtterit
32 tuotetta

Miesten kumisaappaat eivät ole enää vain eräretkeilijän luottoasuste tai maalaismaiseman koriste, vaan yhtä hyödylliset viilettäessä kiireisen kaupungin halki. Kumisaappaista tuli muutama vuosi sitten trendi, joka on poikinut yhä tyylikkäämpiä saappaita, jotka on helppo sujauttaa asiallisenkin tyylin kaveriksi. Tuo tyyliisi maalaisromantiikkaa kumppareilla!

Kumisaappaat nuo erämiehen parhaat kaverit - valikoimasta löydät niin lyhytvartiset kuin pitkävartiset kumpparit. Lisäksi modernit maiharihenkiset ja säären keskiosaan ulottuvat sadebootsit ovat kuin luotuja urbaanin seikkailijan arkipäivään.

Kumisaappaat ovat uudet nilkkurit

Pitkät kumisaappaat ovat oivalliset, kun lähtee metsäretkelle tai kalaan, mutta ne voit yhdistää huoletta myös rentoon vapaa-ajan tyyliin. Tuo farkkutyyliisi boheemia otetta pitkillä kumisaappailla, yhdistä yläosaksi kotoinen villaneule ja parka - city-Tarzanin luottotyyli.

Kumisaappat tuovat myös erikoisen aksentin moderniin lookiin - ole siis luova ja rohkea! Maskuliinisesta rock-asenteesta ei tarvitse luopua sadesäälläkään. Yhdistä maiharimalliset sadenilkkurit mustiin pillifarkkuihin, harmaaseen huppariin ja nahkarotsiin - beanie kruunaa huoletonta asennetta uhkuvan tyylin. Mustat ja minimalistiset sadenilkkurit sopivat jopa aamuruuhkassa pujottelevan bisnesmiehen pukutyyliin. Vaihtokengät voit pakata tyylikkääseen, vintage-henkiseen selkäreppuun, johon mahtuu myös tietokone ja kansiot. Aikainen aamu ja vesisade ei tunnu enää missään, kun olet löytänyt ne oikeat!

Retro-tyyliset pyöreäkärkiset kumisaappaat ovat olleet trendikkäät jo pitkään. Vapaa-ajan tyylisi saa kirkkaista kumisaappaista ivy league -tyylisen, katseenkääntävän elementin. Hillitympi boho chic ilahtuu sammaleenvihreistä saappaista. Laivastonsiniset saappaat ovat täydelliset huolettoman merihenkiseen tyyliisi. Lisää vielä tyylikäs kansitakki chinojen ja raitapaidan kaveriksi, ja lainaa myssy Jacques Cousteaun vaatekaapista - Voilà!

Nämä tuotteet saattavat myös kiinnostaa sinua