Suositut filtterit
665 tuotetta
Seuraa suosikkimerkkejäsi
Näe enemmän suosikeiltasi ja bongaa uutuudet ensimmäisenä.

Armani Exchange

Napsi epämuodollisen stailauksen tyylipisteet premiumilla. Armani Exchangen särmikkäämpi arkityyli vakuuttaa meidät. Bongaamme etenkin koukuttavia katumuodin tärppejä. Coolit siluetit ja leikkisät detaljit toimivat aina!

Armani Exchange pikapäivittää vaatekaapin kestotrendit

Ikonisen muotitalon huoleton edustaja Armani Exchange on täydellinen esimerkki vakuuttavan vaivattomasta tyylittelystä. Tämä repertuaari saa päämme kääntymään näyttävillä detaljeilla ja harkituilla huomioväreillä - samalla kun valikoimaa tasapainottavat päivitetyt klassikkovaatteet. Mallistossa kohtaavat niin trendikkäät glitteryksityiskohdat kuin ryhdikkäät leikkaukset. Satsaammekin jokamuusan ja -herran nappivalintoihin, jotka toimivat armollisesti niin mukulakivikaduilla kuin treffi-illoissa. Bongaamme esimerkiksi täydellisesti istuvat t-paidat, siluettiin istuvat farkut ja skarpeimmat asusteet arjen tyylin kivijaloiksi. Luottovaatteen tunnistatkin sekä hyvästä istuvuudesta että persoonallisesta otteesta: mätsää esimerkiksi sporttiviboilla ryyditetty t-paita osaksi rentoa toimistoasua. Kun garderobista löytyy seesteisiä sävyjä, klassisia siluetteja ja mukavia leikkauksia, uusi asukokonaisuus on helppo mätsätä.

Stailaa premium-käyttömuotia leikitellen ja rohkeasti

Katutyyliin sopiva toiminnallisuus ja viimeistelty design pitävät huolen tyylivainun oikeasta suunnasta. Nappaa mallistoista yksi tai useampi suosikki ja upgreidaa kokonaisuuteen katseita kestävää laatua. Simppeli mutta koukuttavan tyylikäs tapa freesata asu kuin asu on tietenkin asustepeliä. Esimerkiksi rouhean visuaalinen rannekello ja vähäeleiset nahkalaukut ja -lompakot toimivat niin kadulla kuin toimistolla. Varustaudu hyggeilyyn pehmeillä huiveilla: miesten ykköshuivi on selkeälinjainen kaulaliina ja muusien asu on astetta enemmän chic muhkean neulehuivin kera. Arjen käyttömuotia on myös helppo ryhdistää parin huolettoman täkyn johdolla. Hyvin istuvan miesten vapaa-ajan kauluspaidan, kangashousujen ja matalavartisten tennareiden kombo on samalla sekä epäsymmetrinen että koukuttava. Tyylimuusille vinkkaamme asun pikaryhdistäjiksi niin ikään bleisereitä, väljiä kangashousuja ja ikivihreää luottolaukkua. Ja kun kyseessä on street-tyylin asennepäivitys, naisten ja miesten korkeavartiset bootsit pelastavat tilanteen. Kiiltäväpintaiset kengät toimivat rouheasti miesten tummanpuhuvien farkkujen parina. Premium-bootsit ovat paikallaan myös naisten ysärihenkisessä stailauksessa, jossa hulmuavat helmat, sukkahousut tai mom jeans -farkut ovat alaosien vetonaulana.