Mallisto

Suositut filtterit
2 369 tuotetta
Seuraa suosikkimerkkejäsi
Näe enemmän suosikeiltasi ja bongaa uutuudet ensimmäisenä.

GANT on aina ollut tunnettu laadustaan

Alun perin Yhdysvalloissa vuonna 1949 perustettu GANT on tunnettu ja pidetty itsenäinen vaatemerkki. Brändi valmistaa laadustaan tunnettuja tuotteitaan kaikenikäisille käyttäjille, sukupuoleen katsomatta. Ulkomuodoltaan merkin tuotteet ovat rentoja, mutta aistikkaan tyylikkäitä.

Brändin toiminta alkoi edelleen merkin tunnetuimpien ja suosituimpien tuotteiden joukkoon kuuluvista kauluspaidoista. Niillä kasvunsa aloittamisen jälkeen vaatemerkki laajensi tuotevalikoimaansa 70-luvulla urheiluvaatteiden puolelle, ja nykyään GANT tarjoaa jo erittäin laajan valikoiman huippulaatuisia vapaa-ajan tuotteita, jotka kelpaavat niin erilaisiin aktiviteetteihin, kuin tyylikkäämpäänkin illanviettoon.

Toimintansa alusta lähtien merkki on ollut synonyymi laadulle. Tarkka käsityöosaaminen on siirtynyt vuosikymmenestä toiseen ja ajattoman tyylikkäät tuotteet kestävät aikaa erinomaisesti niin tyylinsä, kuin fyysisen kestävyytensäkin puolesta. Meillä Zalandolla löydät brändin tuotteista erinomaisen valikoiman kaikenikäisille, niin arkeen kuin vapaa-ajallekin. Tarkasti viimeistellyille laatuvaatteille on aina kysyntää!

Kaupunkimuotia tyylitietoisille kuluttajille

Alkujaan GANTin tuotteita suunnattiin erityisesti suurkaupunkien asukkaille ja tyylikkyyttä kaipaaville trenditietoisille menestyjille. Nykypäivänäkin brändin tuotteet ovat erityisesti urbaaniin tyyliin istuvia vaatteita, oli käyttökohteena sitten erilaiset aktiviteetit, vapaa-aika tai arkinen aherrus. Perinteiset leikkaukset ja pääosin rento yksivärinen tyyli pukee meistä useimpia. Tätä on hillityn trendikäs kaupunkimuoti parhaimmillaan.

Brändin “Never Stop