accountaccountbagbagzalando logomenu

KAIKKI SUOMEN SUOSIKKIMERKIT

AINA ILMAINEN TOIMITUS JA PALAUTUS

100 P√ĄIV√ĄN PALAUTUSOIKEUS

Luettelo/ GANT

Brändejä seuraamalla saat tietoa valmistajien uutuuksista omassa feedissäsi.
+ Brändi on tallennettu suosikkeihisi. Voit seurata valmistajan uutuuksia feedissäsi.
Merkki
m
Väri
537 tuotetta

Dandy feeling by GANT

Kolme trendikästä GANT-tyyliä

Yhdysvaltalaismerkki on tullut tunnetuksi laadukkaista kauluspaidoistaan, jotka erottautuvat muista sill√§, ett√§ niiden ‚ÄĚcollar roll‚ÄĚ on t√§ydellinen.
Kyse on siis kauluksen kaartuvuudesta, joka saadaan aikaan oikeanlaisella napituksella. Kaartuvan kauluksen lis√§ksi br√§ndin ukrainalaissyntyinen perustaja piti t√§rke√§n√§ my√∂s paidan selk√§puolella olevaa lenkki√§ sek√§ my√∂t√§laskosta, joka antaa paidan kantajalle enemm√§n liikkumavapautta. Lis√§ksi nappi kauluksen takana varmistaa, ettei solmio p√§√§se liukumaan. N√§m√§ innovatiiviset ideat takasivat GANTille menestyksen. Seuraavassa kerromme, mit√§ GANT t√§t√§ nyky√§ valmistaa ‚Äď suosittujen kauluspaitojen lis√§ksi.

GANT-muoti on yhä edelleen suunniteltu tyylitietoisille naisille ja miehille, ja lapsille on oma mallistonsa. GANTin selkeä muoti on paitsi tyylikästä, perinteikkäiden leikkauksien ansiosta myös arvokasta. Vaatteet ovat useimmiten yksivärisiä ja viitoittavat trendejä hillitysti. Lue, millaisia upeita asukokonaisuuksia voit luoda GANT-vaatteilla.

#Miehet valitsevat GANTilta tietysti kauluspaidan, joka teki brändistä niin kuuluisan. Tyyli on brändin tunnettujen yksityiskohtien ansiosta erittäin klassinen. Kauluspaitaan voi yhdistää tyylikkäät chinot ja rennot kangaskengät. Viileinä päivinä paidan seuralaiseksi kannattaa valita hienoneulepaita, jossa on V-pääntie. Lämpimämmällä ilmalla kangashousuihin sopivat myös pikeepaita ja lippalakki. Trendikkääksi asustevalinnaksi suosittelemme GANT-kelloa, jossa on nahkaranneke.

#Naisille ehdotamme GANT-mallistosta niin ik√§√§n kauluspaitaa ja neuletta, jossa on V-p√§√§ntie ‚Äď tai vaihtoehtoisesti raitapaitaa. Kyll√§, luit aivan oikein; GANT valmistaa naisille v√§lj√§sti leikattuja kauluspaitoja eik√§ suinkaan vartaloa my√∂t√§ilevi√§ paitapuseroita. Niiden kanssa sopivat mukavat chinot ja kangastennarit. Chinojen sijaan voit valita my√∂s trendikk√§√§n farkkuhameen tai t-paitamekon. My√∂s naisille l√∂ytyy asusteeksi juuri nyt ajankohtaisia kultakelloja nahkarannekkeilla ‚Äď ne tekev√§t asukokonaisuudestasi elegantimman kuin koskaan ennen.

#Lapset voivat seurata vanhempiensa tyyliä GANT-pikeepaidassa, kauluspaidassa tai hupparissa. Niiden kanssa sopii, aivan kuten aikuisillekin, mukavan rennosti istuvat chinot ja kesäpäivänä pisteeksi i:n päälle vielä lippis.