Mallisto

Suositut filtterit
1 594 tuotetta
Seuraa suosikkimerkkejäsi
Näe enemmän suosikeiltasi ja bongaa uutuudet ensimmäisenä.

Jos vältät ylipukeutumista ja pysyttelet aina muodollisen pukeutumisen rennommalla puolella, omaksut helposti GANTin hienostuneen mutta hillityn tyylin. Brändin vaatteet vaihtelevat fiksuista vapaa-ajan vaatteista smart casual -tyyliseen työpukeutumiseen, joita on toisinaan jopa vaikea erottaa toisistaan. Eikä siihen ole enää tarvettakaan vapaa-ajan pukeutumisen hivuttautuessa yhä vahvemmin työpaikoille. Tyylisi liukuu sujuvasti työajalta vapaa-ajalle ja sieltä juhlaan. Sinun ei tarvitse missään tilanteessa huolehtia, oletko pukeutunut oikein, kun ylläsi on GANTia.

GANT in vaatteet ovat yksinkertaisen miellyttävää katseltavaa

GANT ei herätä huomiota turhaan provosoimalla vaan mukavalla ilmaisullaan. Voit pelkän vilkaisun perusteella vannoa, että GANTiin pukeutuva viihtyy vaatteissaan ja tunnelma hänen seurassaan on yhtä levollinen ja välitön kuin hänen pukeutumistyylinsä. Kevyesti istuva neule kauluspaidan päällä on yksi brändin nimikkotyyleistä niin naisilla kuin miehilläkin. Setin maskuliinisuus on naisellisuuden vastakohta ja tällä kontrastilla se onnistuu korostamaan naisten viehkeyttä entisestään. Miehille sama tyyli antaa poikamaisen ilmeen, mikä juontaa juurensa brändin Ivy League -päiviin 50-luvulle, jolloin GANT keräsi suosiota huippuyliopistojen nuorten menestyjien parissa. Edelleen brändin suosikkituotteisiin kuuluvat paidat valloittivat väreillään, muotoilullaan ja kiehtovilla yksityiskohdillaan. Brändin innovaatiot, kuten paidan selkämyksen ripustuslenkki ja takalaskos, ovat vuosien saatossa muodostuneet vaatevalmistuksen vakioiksi.

Yhdistele vapaasti brändin sisällä

GANTin mallistot ovat selkeitä ja johdonmukaisia. Sinun ei tarvitse olla tyyliguru, joka seuraa herkeämättä muotisuuntauksia, luodaksesi trendikkään asun brändin eri vaatekappaleita yhdistelemällä. Työ- tai kouluviikko alkaa lupaavasti intensiivisillä ja eläväisillä väreillä. Kokeile vaikkapa värikästä puseroa, neuletta tai hupparia ja yhdistä se säyseän sävyisiin farkkuihin tai chinoihin. Ruudut ja raidat tuovat raikasta ilmettä asuusi sekä vaatteiden että asusteiden muodossa. Kuviot saattavat joko nostaa esiin jonkun värin vaatekokonaisuudestasi tai näytellä itse pääosaa asussasi. Upean värimaailman lisäksi GANT hallitsee kauluspaitojen maailmaa tiukoista paitapuseroista rentoihin pikeepaitoihin. Kaikki miehet, naiset ja lapset nauttivat olostaan brändin hyväksi todetuissa klassikkovaatteissa. Uusilla vivahteilla on vain lisätty vaatteiden laatua ja mukavuutta entisestään.

Yhdistele ja sekoita

Dandy feeling by GANT

Kolme trendikästä GANT-tyyliä

Yhdysvaltalaismerkki on tullut tunnetuksi laadukkaista kauluspaidoistaan, jotka erottautuvat muista sillä, että niiden ”collar roll” on täydellinen. Kyse on siis kauluksen kaartuvuudesta, joka saadaan aikaan oikeanlaisella napituksella. Kaartuvan kauluksen lisäksi brändin ukrainalaissyntyinen perustaja piti tärkeänä myös paidan selkäpuolella olevaa lenkkiä sekä myötälaskosta, joka antaa paidan kantajalle enemmän liikkumavapautta. Lisäksi nappi kauluksen takana varmistaa, ettei solmio pääse liukumaan. Nämä innovatiiviset ideat takasivat GANTille menestyksen. Seuraavassa kerromme, mitä GANT tätä nykyä valmistaa – suosittujen kauluspaitojen lisäksi.

GANT-muoti on yhä edelleen suunniteltu tyylitietoisille naisille ja miehille, ja lapsille on oma mallistonsa. GANTin selkeä muoti on paitsi tyylikästä, perinteikkäiden leikkauksien ansiosta myös arvokasta. Vaatteet ovat useimmiten yksivärisiä ja viitoittavat trendejä hillitysti. Lue, millaisia upeita asukokonaisuuksia voit luoda GANT-vaatteilla.

#Miehet valitsevat GANTilta tietysti kauluspaidan, joka teki brändistä niin kuuluisan. Tyyli on brändin tunnettujen yksityiskohtien ansiosta erittäin klassinen. Kauluspaitaan voi yhdistää tyylikkäät chinot ja rennot kangaskengät. Viileinä päivinä paidan seuralaiseksi kannattaa valita hienoneulepaita, jossa on V-pääntie. Lämpimämmällä ilmalla kangashousuihin sopivat myös pikeepaita ja lippalakki. Trendikkääksi asustevalinnaksi suosittelemme GANT-kelloa, jossa on nahkaranneke.

#Naisille ehdotamme GANT-mallistosta niin ikään kauluspaitaa ja neuletta, jossa on V-pääntie – tai vaihtoehtoisesti raitapaitaa. Kyllä, luit aivan oikein; GANT valmistaa naisille väljästi leikattuja kauluspaitoja eikä suinkaan vartaloa myötäileviä paitapuseroita. Niiden kanssa sopivat mukavat chinot ja kangastennarit. Chinojen sijaan voit valita myös trendikkään farkkuhameen tai t-paitamekon. Myös naisille löytyy asusteeksi juuri nyt ajankohtaisia kultakelloja nahkarannekkeilla – ne tekevät asukokonaisuudestasi elegantimman kuin koskaan ennen.

#Lapset voivat seurata vanhempiensa tyyliä GANT-pikeepaidassa, kauluspaidassa tai hupparissa. Niiden kanssa sopii, aivan kuten aikuisillekin, mukavan rennosti istuvat chinot ja kesäpäivänä pisteeksi i:n päälle vielä lippis.