Suodatin

Miesten laukut

4,141 tuotetta

Kaikki tyylitaiturit sen tietävät: muodikas asukokonaisuus viimeistellään aina laukulla. Miesten laukut tekevät viimeisen silauksen niin rentoon streetwear-lookiin kuin harkittuun dapper-henkiseen asuun – ja kaikkeen siltä väliltä!

Miesten laukkuvalikoimaan kuuluu tyylikkäitä urheilukasseja, huipputrendikkäitä olkalaukkuja sekä muodikkaita viikonloppukasseja. Klassisinta puolta edustavat tietenkin ajattomat salkut! Kaikille niille on taatusti sijaa miehen kuin miehen pukeutumisessa: miesten laukut paitsi viimeistelevät asukokonaisuudet, tarjovat mahdollisuuden tyylikkääseen kontrastien luomiseen.

Miesten laukut ovat avain täydelliseen tyyliin

Reput eivät suinkaan ole silkka kätevä kuljetusväline. Värikkäät, sporttiset reput kuuluvat olennaisena elementtinä streetwear-henkiseen pukeutumiseen. Miesten katu-univormuun kuuluvat iästä riippumatta siis paitsi tennarit, slim fit -farkut, printtipaita ja huppari, myös selkään heitettävä makea reppu! Klassiset, selkeästi muotoillut kangasreput ovat kestosuosikin asemassa, mutta niiden rinnalla nähdään nyt myös harkittuun hipster-tyyliin chinojen, värikkäiden tennareiden ja kauluspaitojen kanssa sopivia hillittyjä, laatua huokuvia reppuja. Niiden värimaailma on selkeä ja maltillinen ja yksityiskohdat ovat hiottuja. Klassisia elementtejä edustavat esimerkiksi erilaiset nyörit ja nahkasoljet. Loistava tapa luoda kiehtova kontrasti on yhdistää reppu huoliteltuun urbaaniin asukokonaisuuteen!

Huoliteltuun miesten vapaa-ajan tyyliin kuuluvat nyt ehdottomasti myös erilaiset olkalaukut ja huipputrendikkäät shopping bagit. Raikas urbaani ilme muodostuu olalle heitettävästä kankaisesta ja nahalla viimeistellystä laukusta, rennosta pellavaisesta kauluspaidasta, slip on -tennareista ja chinoista. Asukokonaisuuden viimeistelyyn sopii tietenkin laukun lisäksi hattu! Erilaiset salkut sekä nahkaiset olkalaukut taskuineen ja solkineen sopivat puolestaan täydellisesti trenssien, vajaamittaisten housujen ja rohkean värikkäiden kauluspaitojen ja klassisten kävelykenkien seuraksi.

Tyylitietoisuus ulottuu tietenkin myös matkailuun. Miesten laukut sopivat erinomaisesti kosmopoliittisen reissutyylin viimeistelyyn. Makeat ja laadukkaat viikonloppukassit luovat asuun ripauksen glamouria.

Tutustu myös

Laukut ovat mukana kaikessa. Niitä tarvitaan arjessa, vapaa-ajalla, harrastamisessa, matkustamisessa ja juhlatilanteissakin. Toimivana ja käyttötarkoitukseen sopivana se helpottaa elämää. Se on sopivan kokoinen ja sen rakenne on suunniteltu niin, että tavarat löytyvät kun niitä tarvitaan. Laukkujen rakenne, materiaali, kantotapa ja koko vaihtelevat juuri käyttötarkoituksen mukaan. Metsäretkellä käytettävältä repulta tarvitaan erilaisia ominaisuuksia kuin kaupunkimatkalla olalla kulkevalta kassilta. Mukana kulkevien tärkeiden tavaroiden säilytys on yhtä tärkeää, kuin niiden mukava kuljettaminen ja löytyminen. Tarpeet muuttuvat myös ajan kuluessa - ennen laukuissa, kasseissa tai pusseissa kuljetettiin usein työkaluja, tupakkaa, kolikoita tai muuta tuiki tarpeellista. Nyt mukana voidaan kantaa esimerkiksi kännykkää tai tietokonetta.

Laukut kertovat usein myös käyttäjästään

Laukut tai niitä vastaavat kantamiseen tarkoitetut välineet ovat olleet mukana ihmisen elämässä jo ennen ajanlaskun alkua. Materiaalina on käytetty sitä mitä on ollut saatavilla - poronnahkaa, tuohta tai punottua narua. Tarkoituksena on alusta asti ollut kuljettaa mukana ne tavarat, jotka eivät taskuihin tai käsiin mahtuneet. Laukkujen tarkoituksena on kuitenkin jo silloin ollut myös kertoa käyttäjästään jotain. Hienot nahkaiset salkut kertoivat käyttäjän korkeasta asemasta. Jotain muita vihjeitä asemastaan antoi esimerkiksi säkissä tavaroitaan kuljettava kulkija. Laukkujen rakenne muuttuu myös jatkuvasti uusien käyttötarpeiden ilmetessä. Tietokonelaukkuja on nykyisin tarjolla useissa eri malleissa, materiaaleissa ja muissakin väreissä kuin perinteisessä mustassa. Naisten käsilaukku on nykyisin jokapäiväinen asuste, mutta se yleistyi vasta 1900-luvulla. Miesten käyttämät mallit ovat yleensä olleet isompia kuin naisten. Yleistä on toki yhä, että miehet kuljettavat tarpeelliset tavarat taskuissaan, mutta salkut, tietokonelaukut ja muut laukut ovat yleistyneet myös miehillä.