Mallisto

127 tuotetta
Seuraa suosikkimerkkejäsi
Näe enemmän suosikeiltasi ja bongaa uutuudet ensimmäisenä.

Starter on David Beckermanin vuonna 1971 New Havenissa, Connecticutissa, perustama tuotemerkki, joka valmistaa sporttisia vaatteita ja asusteita. Tuotemerkki aloitti toimintansa valmistamalla joukkueunivormuja korkeakouluopiskelijoiden urheilujoukkueisiin. Urheilu, etenkin baseball, on tuotemerkille tärkeää ja monet tuotteista liittyvätkin suuriin pesäpallojoukkueisiin. Ensimmäinen kuluttajille suunnattu tuote oli pusakkamallinen takki, johon oli kirjailtu erilaisia suurten ja menestyneiden baseball-joukkueiden logoja. Pian Starter-tuotevalikoima laajeni myös päähineisiin, urheiluvaatteisiin ja asusteisiin. 1980 oli tuotemerkille tärkeä vuosi, sillä tuolloin tuotemerkin ja monen koripallon, jalkapallon, jääkiekon ja pesäpallon suurliigan yhteistyö sai alkunsa. Tänä päivänä Starterin tuotevalikoimaan kuuluvat tietenkin ikonisen tyylikkäät, satiiniset ja raikkaan väriset joukkueiden logoilla varustetut pelitakit, t-paidat, urheilushortsit, hauskoilla hahmoilla kirjaillut lippikset, mukavat pipot, rennot hupparit ja jalkineet ja paljon muuta.

Starter edustaa perinteitä, aitoutta ja totta kai sporttisuutta

Starter kuvailee tuotemerkkiään sanoilla hauskuus, tiimityö, arvot ja yhteisöllisyys. Tästä kaikesta on todella kysymys Starter-tuotteissa. Sporttisuus ja saumaton yhteistyö joukkueiden kanssa on Starterille tietenkin yksi tärkeimmistä asioista. Tämä innovatiivinen, vankat perinteet omaava, tuotemerkki onkin pioneerin osassa, kun kyse on urheilun ja vaatteiden yhdistymisestä toimivaksi brändiksi. Starter-tuotemerkin laadukkaat lippikset, mukavat pipot ja hauskat t-paidat, sekä rennot hupparit ja colleget löydät tietenkin Zalandon verkkokaupasta. Monet iloiset hahmot seikkailevat Starter-tuotemerkin lippiksissä ja t-paidoissa. Piristä päivääsi ja valitse omasi Zalandolta – mukavasta kauppapaikasta verkossa. Starter vakuuttaa aitoudellaan, ja yli 35 vuoden vankalla kokemuksella yritys tietää mitä urheilunystävät kaipaavat – laatua ja rentoa, mutta tyylikästä urheilu- ja vapaa-ajan pukeutumista, jossa on ripaus hauskuutta.

Kaipaatko rentoa tyylikkyyttä ja hauskuutta vapaa-aikaan? Tutustu Starter-tuotemerkkiin Zalandolla.

Starter-tuotemerkin perustaja David Beckerman halusi pitää tuotemerkin aitona alusta alkaen. Hän ymmärsi varhain, että vaatteilla, urheilulla, joukkueilla oli vahva tunneside joukkuetta kannattaviin henkilöihin. Tästä ajatuksesta Starterin tarina alkoi, ja tällä ajatuksella se edelleen jatkaa. Starter tarjoaa rennontyylikästä streetwear-ilmettä, joka heijastaa jokaisen yksilön tunnesidettä omaan lempijoukkueeseen ja urheiluun. Zalandolla on kattava valikoima streethenkisiä vaatteita ja asusteita monilta tunnetuilta ja arvostetuilta tuotemerkeiltä, joista yksi on autenttinen, amerikkalainen Starter. Zalandon Starter-valikoimasta löydät itsellesi täydellisen hupparin, t-paidan, collegepuseron, lippiksen ja pipon. Rento sporttinen tyyli kuuluu suurena osana katukulttuuriin ja ei ole ihme, että Starter-tuotemerkki on todella arvostettu ja suosittu ympäri maailman. Tähän hienoon, vahvat urheiluperinteet omaavaan rennontyylikkääseen, laatumerkkiin tutustut helposti ja mukavasti Zalandolla.

Yhdistele ja sekoita