Mallisto

Suositut filtterit
1 264 tuotetta
Seuraa suosikkimerkkejäsi
Näe enemmän suosikeiltasi ja bongaa uutuudet ensimmäisenä.

Ruotsalaismerkki Weekday houkuttelee tyylitietoisia pukeutujia yksinkertaisen trendikkäällä suunnittelulla, selkeälinjaisilla leikkauksilla ja harkituilla detaljeilla. Feminiinisiä ja maskuliinisia elementtejä ennakkoluulottomasti sekoittava merkki on moderni ja aikaansa edellä paitsi suunnittelultaan myös eettisyydeltään. Merkki kiinnittää aidosti huomiota esimerkiksi tekstiilien uusiokäyttöön ja kierrätykseen.

Weekday esittelee hienostuneen yksinkertaista ruotsalaistyyliä

Tukholma on tunnettu tyylitaitureistaan ja monet matkustavat tähän trendikkääseen kaupunkiin hakemaan nimenomaan tyyli-inspiraatiota. Nykyään tukholmalainen tyylikkyys on helpommin saavutettavissa – esimerkiksi nyt vain muutaman klikkauksen päässä. Weekday-merkki kiteyttää monessa mielessä tukholmalaisen tyylin: vähemmän on enemmän, mutta tylsyys on tyylistä silti kaukana. Laadukkaat materiaalit tuovat vaatteiden leikkaukset kauniisti esiin ja asusteet viimeistelevät asut. Värit ovat maanläheisiä mustasta harmaan kautta valkoiseen, joskin valikoimasta löytyy myös yllättäviä väripilkkuja. Lopputuloksena on yksinkertainen ja hienostunut tyyli.

Weekday-farkut ovat monen tyylitaiturin luottohousut!

On muutama tyyliunivormu, jolla ei voi mennä vikaan ja joka toimii vuodesta toiseen. Pitkä, hyvin istuva ja laadukas villakangastakki yhdistettynä valkoisiin tennareihin tai teräväkärkisiin mustiin nahkanilkkureihin on yksi vaivattomimmista ja samalla tyylikkäimmistä yhdistelmistä. Myös pitkät, istuvat villakangastakit ovat must ruotsalaisen tyylikkyyden haltuun ottamisessa. Weekday on erityisen tunnettu myös farkku- ja housumallistostaan, joka on ehdottomasti tutustumisen arvoinen. Niin sanottu mom jeans -malli jatkaa voittokulkuaan ja vajaamittaiset lahkeet ovat muutenkin Se juttu. Kenkien ja lahkeiden välistä vilkkuu erilaisia ohuita sukkia. Villeimmät valitsevat glitteri- tai verkkosukat, mutta ihan tavalliset ohuet mustat polvisukatkin ovat hyväksi havaittu kaveri vajaamittaisten housujen kanssa. Väljät leikkaukset toistuvat monissa mekoissa ja yläosissa. Esimerkiksi oversize-malliset hupparit ja muhkeat hihat ovat nyt huipputrendikkäitä.

Tutustu myös