Katalogi

Suositut filtterit
1 431 tuotetta
Seuraa suosikkimerkkejäsi
Näe enemmän suosikeiltasi ja bongaa uutuudet ensimmäisenä.

Weekdayltä vaatteet viikon jokaiseen päivään

Kun haluat löytää itsellesi jotain takuutyylikästä, ruotsalainen Weekday varmistaa valikoiman raikkauden ja toimivuuden juuri sinun päiviisi. Zalandolla on laaja valikoima hyvän hintaisia Weekdayn tuotteita, joilla täytät vaikka koko vaatekaapin alusasuista takkeihin ja asusteisiin skandinaavisen muodin ja tyylin faneille.

Nuorekkaan uniikit yksityiskohdat tekevät näistä vaatteista säväyttäviä ja virkistäviä. Yhdistele eri värejä tai osta yksivärinen kokonaisuus ja somista hauskoilla asusteilla vaihtelua luodaksesi. Näistä vaatteista kokoat monenlaisia tyylejä tuomaan arkeesi sitä jotain.

Suosittu Weekday aloitti pienestä ja suosion kasvaessa laajeni tukholmalaisesta liikkeestä maailmanlaajuiseen suosioon edullisine hintoineen ja lähestyttävine brändeineen. Sittemmin brändi siirtyi H&M -ryhmän alaisuuteen. Se ei kuitenkaan menettänyt omintakeisuuttaan, vaan jatkaa omalaatuisen moninaisuutensa levittämistä.

Katutyylin nuorekas edelläkävijä

Erityisesti nuorten suosima Weekday painottaa nimenomaan nuorisomuodin ja katutyylin kehittämiseen ja levittämiseen mahdollisimman laajalle. Tyylejä on monenlaisia ja erityisesti denim on ollut brändin keskeisiä tuotteita, vaikka valikoima sittemmin on laajennut huomattavan laajalle. Monenlaiset tempaukset ja kokeilut tekevätkin Weekdaystä näyttävän merkin muiden lomassa.

Weekday on panostanut myös queer -näkyvyyteen ottamalla osaa rakkauden monimuotoisuuden julkituomiseksi. Tätä on toteutettu muun muassa queerin katseen esiintuomisen kautta yhteistyössä berliiniläisen Container Love -taidelehden kanssa.

Ajan hermoilla on helppo pysyä myös brändin ajankohtaisten viikoittaisten printtien kanssa. Inspiroivia Zeitgeist-tyylejä voi selata merkin omilla nettisivuilla. Zalandon valikoimasta puolestaan löytyy myös paita, joka muistuttaa hengittämään ulos. Liika hampaat irvessä suorittaminen ei ole enää muotia, vaan brändin katutyyli muistuttaa myös pitämään taukoa, jos stressi meinaa iskeä. Itsestä huolen pitäminen on tärkeää ja näillä vaatteilla voit hemmotella itseäsi tai täydentää vaatekaappiasi tarpeen mukaan ja juuri siellä, missä kulloinkin olet.

Hyvin hoidettu on hyvin käytetty

Nämä inspiroivat vaatteet on helppo hoitaa pesemällä matalammassa lämmössä ja ilmatuulettamalla liian usean pesemisen sijaan. Pesupussi suojaa herkimpiä vaatteita ja denimin peseminen kannattaa jättää harvemmalle. Muista lukea vaatteiden hoito-ohjelaput. tarkkaan ennen pesua, niin värit ja kankaat säilyttävät kestävyytensä ja hohteensa pidempäänkin käytettyinä.

Kun katutyylisi elää ja haluat vaihtelua, voit myydä vähän käytetyn tuotteen takaisin Zalandolle saldoa vastaan. Jos huomaat jo pakettia avatessasi, että vaate ei ollut sitä, mitä siltä odotit, on Zalandolla 100 päivän ilmainen palautusoikeus. Kavereiden kanssa kannattaa myös välillä käydä läpi vaatekaappien sisältöä, josko voisitte laittaa vaatteita myös keskenänne kiertämään.

Brändin valikoiman monipuolisimman mahdollisen käytön saavuttaakseen voi selata myös Zalando Outfits -kokonaisuuksia, joissa upeat vaikuttajat poseeraavat eri kokoelmista koostetuissa asuissa, joista voit hakea inspiraatiota omaan tyyliisi. Jos haluat koota koko garderobisi Weekdayn vaatteista, Zalandon nettikaupassa se on helppoa, sillä kaikki vaatteet ja asusteet saat samasta paikasta yhteneväisillä tuotekuvauksilla ja mitoilla varustettuina. Klikkaa itsesi verkkokauppaan ja hanki omasi jo tänään!