Mallisto

Suositut filtterit
3 450 tuotetta
Seuraa suosikkimerkkejäsi
Näe enemmän suosikeiltasi ja bongaa uutuudet ensimmäisenä.

Paljon muutakin kuin farkkuja

Levi's

Levi's on yksi maailman tunnetuimmista farkkumerkeistä ja farkkujen valmistuksen pioneeri. Levi's aloitti farkkujen valmistuksen, kun yhtiön perustaja Levi Strauss, yhdessä Jacob Davisin kanssa, patentoi vuonna 1873 uuden menetelmän valmistaa denim-housuja.

Merkin farkuista tuli nopeasti yksi mailman tunnetuimmista ja suosituimmista vaatekappaleista. Levikset ovat tunnettuja laadustaan ja kestävyydestään, mitä kuvastaakin yrityksen tunnettu logo, jossa kaksi hevosta yrittävät repiä farkkuja rikki - tietysti tuloksetta! Farkkujen lisäksi Levi's tarjoaa asiakkailleen klassista amerikkalaista tyyliä edustavaa naisten ja miesten muotia. Esimerkiksi jälleen muodikkaat Levi's -farkkutakit ja -paidat ovat suosittuja klassikkotuotteita.

Tutustu Zalandon Levi's-valikoimaan. Meiltä löydät niin klassiset farkkumallit, kuten esimerkiksi suoralahkeiset 501-farkut, kuin uudet, supermuodikkaat slim fit-mallitkin. Farkkujen lisäksi löydät meiltä myös paidat, topit, takit ja paljon muuta! Voit myös täydentää asukokonaisuutesi trendikkäillä Levi's® -asusteilla! Levi's® -tyyli on nuorekas, rento ja trendikäs ja brändin vaattet sopivat kaikille tyyli- ja laatutietoisille sekä iältään että mieleltään nuorille miehille ja naisille. Muista myös Leviksen kattava lastenvaatteiden valikoima. Myös lapset voivat nyt pukeutua päästa varpaisiin trendikkäillä ja laadukkailla Levi's -vaatteilla.