accountaccountbagbagzalando logomenu

Kaikki Suomen suosikkimerkit

Ilmainentoimitus ja palautus*

100 päivän palautusoikeus

Bombertakit

Merkki
m
Väri
Hinta
1146 tuotetta
1146 tuotetta

Älä ohita tätä trendiä: Bombertakki on pomminvarma valinta!

Miten yhdistää bombertakki?

Bombertakki on tällä kaudella must niin naisten kuin miesten pukeutumisessa. Se päihittää muut takit ylivoimaisesti rentoudellaan, tyylikkyydellään ja sillä, että se nyt vain on niin cool. Kevyt bomberi päivittää tyylin kuin tyylin tähän päivään ja antaa asukokonaisuudelle nopeasti juuri tarvittavan annoksen katu-uskottavuutta. Mutta miten yhdistää bombertakki omaan tyyliin sopivaksi?

Tämä pusakkamallinen trenditakki voi kaivata muutaman yhdistelyvinkin ja inspiraatiolähteen. Esittelemme sinulle parhaat asukokonaisuudet - nappaa talteen bomber-takin stailausvinkit ja rokkaa oma bombertakkityylisi!

Bomber-hengessä: naisten bomber-trendit

Näin yhdistät bomberin tyyliisi

Naisten muodissa bomber-takki näyttää erityisen hyvältä, kun sen yhdistää pliseerattuun hameeseen. Näin kaksi kauden suosituinta vaatetrendiä antavat toisilleen juuri sopivasti balanssia. Bombertakin poikamaisen karhea look tasapainottaa juuri sopivasti hempeää hamemallia siten, että lopputulos näyttää yhtä aikaa coolilta ja naiselliselta. Kokeile myös vaaleanpunaisen bombertakin, vajaamittaisten farkkujen ja trendikkään tennarinparin trendiyhdistelmää. Siistiä toimistotyyliä varten valitse yllesi musta silkkinen bombertakki, jonka selkä on koristeltu kauniilla kirjailuilla. Yhdistä ylellinen bomber mustiin puvun housuihin sekä laadukkaisiin, korkeakorkoisiin avokkaisiin ja onnistut näyttämään samalla asialliselta että trendikkäältä. Kokeile bombertakin stailaamista myös juhlavampaan asukokonaisuuteen: Bomber-takki + tyttömäisen elegantti cocktail-mekko. Kombo saattaa kuulostaa erikoiselta, mutta juuri tämä on ajankohtainen hittiyhdistelmä. Etenkin koruttomat armeijanvihreät tai mustat nailontakit sopivat mainiosti yhteen kaikkien laskeutuvien mekkojen, pikkumustien tai huomiota herättävien painatusten kanssa. Näin voit stailata lookiasi alemmas saaden samalla katseet kääntymään. Bleiseri olisi toki valintana varma – mutta myös tylsä.

Mies, yhdistä bomberisi näin

Miesten muodissa taas bomber-takki näyttää erityisen hyvältä, kun sen yhdistää trendikkääseen, ylipitkään t-paitaan, lahkeista käärittyihin chinoihin ja sporttisiin tennareihin. Luo rento toimisto-look yhdistämällä bombertakki ruudulliseen kauluspaitaan, suoriin housuihin ja vahvasankaisiin silmälaseihin. Miesten kannattaa valita oliivin vihreä bomber-takki, joka kestää aikaa ja näyttää klassiselta päällä vielä pitkään. Alla vielä muutama tärppi lisää.

Bomber-takki + broguet: Tämäkin yhdistelmä saattaa kuulostaa oudolta. Voit kuitenkin pitää lentäjäntakkia myös toimistossa. Nappaa mukaasi laivastonsininen bomber-takki ja yhdistä se kirkkaansiniseen paitaan, jossa on nappikaulus. Klassiset suorat housut tekevät asukokonaisuudesta toimistokelpoisen ja hienostuneet broguet, nauhakengät brittityyliin, lyövät omaperäisen leiman.

Bomber-takki + huppari: Tämä on klassikko! Ja miksipä ei – näyttäähän tämä urheilullinen vaihtoehto yksinkertaisesti hyvältä. Tyyliin sopiva bomber-takki voi olla ruutukuvioitu, kirjoituksin somistettu tai väriltään riemunkirjava. Puet vain takin alle lempihupparisi ja annat hupun pilkistää takin alta.