Hinta
9
9
240
240

519 tuotetta

Lajittelu :
Sivu 1/7
CHOUPETTE BEANIE - Pipo - quartz Pipo - grey Pipo - grey PCVIRTULA - Pipo - port royale Pipo - taupe PCVAREN - Pipo - black BASIC BEANIE - Pipo - black ABBOTT BEANIE - Pipo - heathered grey JOSEFINE - Pipo - ash rose CATHERINE HAT - Pipo - black LOFTY CABLE - Pipo - regular black MILFORD BEANIE - Pipo - port royale PCVAREN - Pipo - ash rose BEANIE TECH - Pipo - carbon heather/black/white DRENADE - Pipo - light pink TALL CUFF WATCHCAP - Pipo - raw sugar TALL CUFF WATCHCAP - Pipo - heather grey SHIRLEY - Pipo - grey/melange ALASI - Pipo - pink melange Pipo - rose MELTHAM - Pipo - light grey melange TALL CUFF WATCHCAP - Pipo - converse black FISHERMAN HAT - Pipo - orange STRIPE BEANIE - Pipo - blue WOMEN BEANIE - Pipo - white INDRA - Pipo - beige/melange GLENANNAN - Pipo - grey CLARRIE - Pipo - cream LIAMSSON - Pipo - maroon BREAKIN CURFEW - Pipo - black WOMEN BEANIE - Pipo - shopin Pipo - dark gray STRIP BEANIE - Pipo - light grey STRIPE BEANIE - Pipo - grey Pipo - sand WATCH HAT - Pipo - navy GLENANNAN - Pipo - black TIP FUR POM BEANIE - Pipo - nude SHINSKY BEANIE - Pipo - black TIP FUR POM BEANIE - Pipo - midblue ONLLESLIE HAT ACC - Pipo - dark grey melange Pipo - grey melange CATHERINE HAT - Pipo - beige Pipo - beige Pipo - bordeaux GIRLY ZIGZAG - Pipo - cream MILFORD - Pipo - heather grey WATCH HAT - Pipo - blacksmith THE JOE - Pipo - grey SHIRLEY - Pipo - beige melange BASIC BEANIE - Pipo - grey GEO STONE BEANIE - Pipo - black ONLNAUTICAL KNIT HAT ACC - Pipo - port royale SHINSKY BEANIE - Pipo - vintage white ONLPINO TURBAN - Pipo - black HD X ZALANDO - Pipo - grey melange Pipo - black CARON FLOWER - Pipo - dusty olive SWOOSH BEANIE - Pipo - dark team red/metallic silver JADE - Pipo - nutmeg white

Vietätkö tuntikausia miettien oikeaa talvitakin ja kenkien yhdistelmää, mutta viimeistelet talviasusi millä tahansa pipolla, joka sattuu löytymään hattuhyllyltä? Et ole varmasti ainoa, joka syyllistyy joskus tähän, mutta tällä tyylillä et erotu eduksesi katukuvasta. Ota tänä talvena pääasiaksesi pukeutua vaatekokonaisuuden kruunaavaan pipoon ja anna viimeisen päälle harkitun tyylisi muuttua kaveripiirisi helposti tunnistamaksi klassikoksi.

Kaikki pipot eivät ole luotuja talveen. Osa niistä on tehty enemmänkin säväyttämään viileydellään kuin lämmittämään muhkeudellaan. Ota välikausi- tai kesäpukeutumiseesi mallia vaikkapa hipstereistä tai hoppareista, ja tuo rentoa fiilistä asuusi joko päälaelle kevyesti asetetulla Jacques Cousteau -tyylisellä pipolla tai pitkänomaisella beanie-pipolla. Printein kuvioidut pipot toimivat näppärinä fashion statement -asusteina. Näkeväthän kaikki viestisi suoraan todelliselta pääkallopaikalta. Todellisille Pohjolan paukkupakkasille sopii korvat takuulla lämpimänä pitävä muhkea karvalakki.

Pipot osana toimivaa kokonaisuutta

Olipa suosikkipäähineesi kapteenin lakkia muistuttava lippapipo tai palmikoitu tupsupipo, näyttää pipo mahtavalta vain tyyliin sopivan asun kanssa. Helpoin yhdistelmä syntyy, kun valitset pipon kaveriksi samanvärisen asusteen tai vaatteen. Pipo, kaulaliina ja käsineet ovat perinteinen setti, joka toimii aina. Kun asun muut osat ovat selkeästi eri värisiä, nousevat asusteet selkeästi esiin. Jos kokonaisuus on yksivärinen, pääosaan nousevat kasvosi ja pipon alta pilkottavat hiuksesi.

Pipon ei tarvitse aina sulautua osaksi asua. Se voi olla myös iloisesti esiin pomppaava väripiste. Jos kokeilet tummaa vaatetusta kirkkaanpunaisen pipon kanssa, huomaat katseiden kiinnittyvän välittömästi hauskaan hattuusi. Varsinkin sporttisessa tyylissä kirkkaat värit ovat sekä liikkeelle motivoivia että vauhdikkaissa lajeissa turvaa lisääviä. Värikkäästä vaatetuksesta on hyötyä niin aamuhämärissä lenkkeileville kuin myös ruuhkaisessa mäessä lasketteleville.

Sille, joka kaipaa vaatetukseensa hiukan lisää bling-blingiä, on tarjolla upeita strassein ja paljetein koristeltuja designer-pipoja ja ylellisyyttä tihkuvia mohair-villapipoja. Nämä pipot näyttävät upeilta nyt ja vielä pitkään tulevaisuudessa.

Tutustu myös

Naisten pipot – pehmeyttä, lämpöä ja mukavuutta!

Me kaikki tiedämme, kuinka ikäviltä jäätyneet korvat talvisin tuntuvat. Vaikka olisit pukeutunut kuinka lämpimästi tahansa, mutta unohdat pipon kotiin, ei ulkona yleensä viihdy pitkään. Lämmin pipo on siten aivan ehdoton varuste talveen sekä koleisiin syys- ja kevätpäiviin. On uskomatonta kuinka paljon lämpimämmältä sinusta tuntuu, kun pääsi on hyvin suojattu. Pipo ei kuitenkaan ole vain ehdottoman käytännöllinen asuste, vaan se on myös osa trendikästä asukokonaisuuttasi. Sinulla ei siis ole mitään syytä jättää pipoa pois pukeutuessasi ulos, sillä pipoja löytyy nyt mitä trendikkäimpiä malleja. Valitse joko perinteinen musta, harmaa tai valkoinen pipo tai räväytä värikkäällä pipolla, joka varmasti saa sinut ja ympärillä olevat varmasti paremmalle tuulelle.

Valitse nyt Zalandon valikoimasta juuri sinun tyyliisi ja muihin asusteisiisi sopiva pipo. Tai mikset uudistaisi talven lookiasi kätevästi hankkimalla yhteensopivan pipon, kaulaliinan ja lapaset helposti samalla kertaa. Asusteet ovat edullinen tapa tuoda asuun kuin asuun uutta ilmettä! Kun tilaat suoraan netistä, vältyt hikisiltä kauppareissuilta ja voit rauhassa miettiä erilaisia asukokonaiuuksia rennosti omalla kotisohvallasi! Zalandon pipovalikoimasta löydät toinen toistaan ihastuttavampia vaihtoehtoja, lämpimistä villapipoista, kevyisiin neulottuihin pipoihin ja huippulaadukkaisiin urheilupipoihin, jotka suojaavat tehokkaasti tuulelta. Valitse siis suosikkisi ja tilaa jo tänään! Jäätyneistä korvista on turha kärsiä, kun voit nauttia talvesta sekä lämpimänä että trendikkäänä!