accountaccountbagbagzalando logomenu

KAIKKI SUOMEN SUOSIKKIMERKIT

AINA ILMAINEN TOIMITUS JA PALAUTUS

100 PÄIVÄN PALAUTUSOIKEUS

SIVUN ALKUUN

Naisten merkkivaatteet ja -asusteet

Huippumuodin huumaa ja tyylien täydellisyyttä

Kiinnostaako catwalk? Ehkä lentäisit mieluusti myös Pariisin ja Lontoon muotiviikoille. Premium tuo maailman huippumuodin lähellesi. Mitä laadukkuus merkitsee sinulle? Kenties uskottavaa tyyliä, joka kestää aikaa. Huippusuunnittelijoiden rakentama laadun ja luovuuden liitto saa aikaan naisten merkkivaatteita ylellisistä alusasuista päällysvaatteisiin. Voit maustaa muotisi makuusi sopivilla asusteilla. Haluatko hillittyä vai rohkeaa huippumuotia? Miksei molempia! Tajuntaasi virtaa uskomaton määrä naisten luksusvaatteita, näyttäviä merkkilaukkuja ja ihania kenkiä. Klassinen, casual, glamour... mikä niistä on oma juttusi? Sinun ei tarvitse tietää ihan kaikkea muodista, nauti vain täysillä asujen kauneudesta ja värien suloisesta sinfoniasta! Nettikaupan kautta löydät naisten vaatteiden kiinnostavimpia kohokohtia katsottavaksi. Jos rakastut, ota omaksi.

Mekot ja hameet ovat ylittämättömiä naisellisuuden korostajia. Löydät niistä tyttömäisyyttä ja karismaakin. Koska huippusuunnittelusta on kysymys, niissä on luonnollisesti myös häkellyttävää dramatiikkaa. Anna helmojen hulmuta tai tee tyylit tiukalla istuvuudella. Tasokkaiden huippubrändien merkkifarkut kuuluvat jokaiselle naiselle. Ovatko farkkusuosikkisi tiukat ja napakat vai huummannutko rennoista ja revityistä farkuista? Levenevätkö suosikkilahkeesi trendikkäästi polven paikkeilta? Saatat rakastaa kapeita farkkuja, joita voit yhdistää kuuluisien designerien järisyttäviin puseroihin. Asu täydentyy tietenkin upealla viitalla tai takilla. Valintasi saattaa olla lähes ikuinen ihanuus omalta suosikkisuunnittelijaltasi: onko se bleiseri, trenssi vai omaperäinen nahkapusakka? Kun iltaisin rentoudut kuntopolulla, istuvat ja joustavat urheiluvaatteet tekevät liikkumisestakin muoti-ilmiön.

Korkealaatuiset designer-vaatteet ja -asusteet piristävät arkea

Tunnetun muotisuunnittelijan merkkilaukku loihtii luksusta arkiseen konttoriin, iltaelämästä puhumattakaan. Houkuttelisiko sinua eniten pikkuruinen sensuelli minilaukku, ostoskassi vai olkalaukku? Aiotko myös matkustaa tyylillä? Design-laukuissa on reissuusi myös matkalaukut, urheilukassit ja kauniit meikkilaukut. Luksuslaukkujen lisäksi toinen tunteita herättävä asia naisten huippumuodissa on tietysti jumalaiset kengät. Kävelykengillä on kovasti käyttöä kaupungilla, mutta niin on eleganteilla korkokengilläkin! Edellisten lisäksi myös nätit tennarit taipuvat asialliseen toimistotyyliin. Juhlakengillä ja hulppeilla statement-kengillä otat ilon irti illalla! Nilkkurit ja saappaat ovat täynnä innostavia yksityiskohtia ja erimittaisia varsien korkeuksia. Innostavatko sinua puolisäären saappaat, pitkät varret vai peräti upeat ylipolvensaappaat?

Mikä huipputrendikkäistä tyyleistä sopii juuri sinulle? Kuuntele sisäistä suuntavaistoasi seikkaillessasi huippumuodin valtaväylillä – löydät kuumista muotiluomuksista itsellesi istuvia naisten vaatteita. Voimme toki vinkata sinulle paljonkin: vilkaise sivustolta kauden trendit ja viimeiset vihjeet kiinnostavista muotisuunnittelijoista. Tuoreita innovaatioita riittää! Katso verkkokaupasta kaikki upeat uutuudet, jotta pysyt ajan tasalla villeistä muotivirtauksista. Kiinnostaako sinua universumin yllättävin katumuoti? Pääset inspiroitumaan myös muiden kadulla kulkijoiden persoonallisista ideoista! Pukeutumisvinkit antavat ideoita katutyylin lisäksi toimistoon ja juhlapukeutumiseen. Voit koota naisten muodista klassishenkisen Premium-tyylin. Ehkä nappaat luksusmuodin joukosta tarkkaan harkittuja tehokeinoja, kuten esimerkiksi hurmaavia huiveja ja ihania aurinkolaseja.