Lasten muotia jokaiselle naperolle

Lasten pukeutumisessa saa persoonallisuus paistaa läpi

Lasten pukeutumisessa on kolme sääntöä, jota vanhempana kannattaa noudattaa. Ei kiristäviä ja puristavia vaatteita, kiitos. Mukavuus ja joustavuus korostuu lasten aktiivisessa arjessa. Valikoimamme brändit ovat erikoistuneita lasten liikkumista tukevassa vaatesuunnittelussa. Toinen tärkeä seikka on vaatteiden kestävyys. Menevä muksu ei vaatteita mieti leikin tiimellyksessä. Vanhempien arkea sen sijaan helpottavat lastenvaatteet, jotka kestävät useita pesukertoja ja pieniä kolhuja. Kolmas ja tärkein sääntö on ottaa huomioon lapsen omat mieltymykset.

Lasten vaatteiden parhaat perusvaatteet – mukava on muodikasta

Lasten arkivaatteet koostuvat mukavista vaatteista, joita on helppo yhdistellä keskenään. T-paidat, neuleet, collegevaatteet ja farkut kuuluvat lasten toimivaan vaatekaappiin ympäri vuoden. Kouluikäiset lapset osaavat jo itse päättää, mitä vaatteita haluavat, ja trendejä seurataan usein tarkkaan. Farkuista tulee monen lempihousut, koska ne ovat mukavat, kestävät ja aina yhtä muodikkaat. Lasten farkuissa saa olla hauskoja brodeerauksia, paikkamerkkejä tai muita näyttäviä koristuksia. Double denim on taas cool, ja lempifarkut voi yhdistää tyylikkääseen farkkurotsiin. Iskevin sloganein koristellut t-paidat ja hupparit ovat ehdoton must farkkujen kaveriksi. Lasten pukeutumisessa on tärkeää säilyttää leikkimielisyys. Värejä saa käyttää reippaasti ja printtejä voi yhdistellä estottomasti.

Lasten juhlatyyleissä saa olla jujua

Tytöt useimmiten toivovat ihanaa mekkoa juhla-asukseen. Mekkoja löytyykin jokaisen juhlijan makuun aina kimaltelevista hörsyileviin harsohelmoihin ja klassisiin neulemekkoihin. Tyylistään tarkka lapsi saattaa toivoa minimalistisempaa designermekkoa. Poikien juhlatyylin voi koostaa siisteistä housuista ja kauluspaidasta tai puserosta. Valikoimastamme löytyvät tyylikkäät puvut ja liivit. Liivi on riittävän juhlallinen farkkujen ja chinojen kanssa yhdistettynä useimpiin juhlatilaisuuksiin. Elegantit nauhakengät ja ballerinat viimeistelevät lasten juhlatyylit. Suloinen rusetti, rento neulekravatti tai hauskat henkselit tekevät asusta heti juhlavamman. Tyttöjen tyyliä voi korostaa hiuskoruilla tai pitsisukilla.

Pakkasenkestävää muodikkuutta – ethän unohda asusteita

Lapset eivät tunne käsitettä huono sää. Ulkovaatteet kannattaa bongata pohjoismaisten merkkien mallistoista. Skandimerkit tietävät, miten selätetään vaihtelevat sääolosuhteet. Laadukkaat sade- ja toppavaatteet ovatkin vuoden tärkein ostos. Ulkoiluhaalari osoittautuu yleensä parhaaksi vaihtoehdoksi. Kerrospukeutuminen on paras tapa välttyä pakkasenpuremilta ja reagoida vaihtelevaan säähän. Kevytuntuvatakit ja -liivit sekä softshell-takit sopivat lasten menevään arkeen. Liivi tai fleecetakki lämmittää niin välikerroksena kuin päällystakkina. Talvipukeutumisen tärkein tekijä on kuitenkin toppasaappaat ja Gore-Tex-kengät, eikä syksystä ja keväästä selvitä ilman kivoja kumisaappaita.

10% alennusta seuraavasta tilauksestasi? *

Tilaa Zalandon uutiskirje: saat 10% alennusta seuraavasta tilauksestasi. Lähetämme sinulle tarjouksia, tyylivinkkejä ja tietoa uusista trendeistä.

Tietosuoja-sivulta voit lukea lisää siitä, miten Zalando käsittelee dataasi.