Katalogi

Suositut filtterit
51 tuotetta

Seuraa suosikkimerkkejäsi

Näe enemmän suosikeiltasi ja bongaa uutuudet ensimmäisenä.

OshKosh

Amerikkalainen OshKosh B´gosh tuo kihertävän kirkkaat ja piristävän raikkaat vaatteet aina taaperoikäisistä kouluikäisille lapsille. Brändin pitkät perinteet ja historia lastenvaatteiden valmistajana takaavat laadukkaat ja lasten mieleisiksi suunnitellut vaatteet, jotka kestävät aikaa ja leikkejä. Brändin arvostus käsityötaitoja kohtaan lupaa huolellisesti räätälöityjä vaatteita kasvuiässä olevalle lapselle. Lapsenmieliset designit kertovat brändin filosofiasta olla kasvamatta. Vaatteiden hauskat värit tuovat arkipukeutumiseen uutta iloa ja syötävän söpöt printit saavat hymyn kasvoille naurun kiherryksen kera. OshKoshin viileissä vaatteissa hyvä mieli on taattu.

Oshkosh - ja pukeutuminen on kuin seikkailu!

Brändi perustettiin 1895, ja se aloitti monen muun amerikkalaismerkin tavoin uransa työhaalareiden valmistuksesta. Rautatietyöntekijät ja maanviljelijät olivat haalareihinsa erittäin tyytyväisiä, joten OshKosh päätti valmistaa niitä myös asiakkaidensa lapsille. 90-luvulla se siirtyi täysipäiväisesti lastenvaatteiden valmistukseen. Merkki onkin edelleen tunnettu, jopa maan parhaiksi mainituista, denim-haalareistaan.

Hickory-raitaiset puuvillahaalarit ovat OshKoshin ylpeyden aihe, eikä suotta ne ovat kestävät ja ajattoman tyylikkäät. Näillä sukupolvelta toiselle periytyneillä haalareilla luot prinssi Georgen inspiroiman kuninkaallisen tyylin. Yhdistä denim-haalarit valkoiseen pikeepaitaan, korkeisiin sukkiin ja purkkareihin ja klassinen tyyli on syntynyt. Veikeät meri- ja eläinaiheiset printit tuovat sopivasti asennetta jokaisen pikkumiehen tyyliin. Yhdistämällä edgyn printtipaidan, reisitaskushortsit ja paitapuseron luot rennon surffarityylin. Jätä paitapusero napittamatta, iske jalkaan koleat tennarit ja viimeistele tyyli olkihatulla.

Tytöille OshKosh tarjoaa herkullisia karkkivärejä ja raikkaita printtejä. Merkin lappuhaalareilla ja mekoilla luot niin rempseän kuin hattaraisen tyylin, sillä niiden väriskaala on laaja. Mausta denim-shortsi-look kirkkaan värisillä polvisukilla ja saman värisellä pipolla. OshKoshin kauniit mekot ovat täydellisiä niin prinsessalle kuin uteliaalle seikkailijalle. Yhdistä pallokuvioiseen mekkoon nahkatakki tuomaan fiftari-ilmettä.