Mallisto

74 tuotetta
Seuraa suosikkimerkkejäsi
Näe enemmän suosikeiltasi ja bongaa uutuudet ensimmäisenä.

Kasvaminen ja leikkiminen on lapsen työtä, joka vaatii oikeat varusteet ja vaatteet. Valitse lapsesi vaatekaappiin vain parasta. Luota merkkiin, jolla on pitkä kokemus lastenvaatteiden valmistuksesta. OshKosh perustettiin vuonna 1895 samannimisessä kaupungissa Yhdysvaltojen Wisconsinin osavaltiossa. Jo 120 vuoden kokemuksellaan lastenvaatemerkki todella tietää, mitä tekee. Siitä huolimatta, OshKosh ei suostu kasvamaan isoksi. Nimenomaan tämä kosketuspinta lapsen maailmaan takaa lopputuloksen, joka miellyttää paitsi vanhempaa myös lasta itseään.

OshKosh suunnittelee vaatteita pilke silmäkulmassa ja lapsen ehdoilla. Merkin vaatteet on suunniteltu pikkuherrasmiehille ja -prinsessoille, joiden elämä ei kuitenkaan aina ole yhtä siistiä ja siloiteltua. Rapaleikit ja kakkukestit kuuluvat lapsen elämään - ja toisinaan myös vaatteisiin. Helposti pestävät materiaalit ja printit ovat avain huolettomaan pukeutumiseen. Amerikkalaismerkin vaatteet iloittelevat kuvioilla ja väreillä, joita lapsesi rakastaa!

OshKosh - huumorintajuista lastenvaatemuotia lasten ehdoilla jo 120 vuoden ajan!

Tämän hetken puhutuimman lastenvaatemerkin valikoima ulottuu koko lapsuuden läpi. OshKosh-mallistot vaatettavat lapsesi aina konttausleikeistä ensimmäiseen koulupäivään. Legginssit, shortsit ja farkkuhaalarit ovat käytännöllisiä mutta muodikkaita alaosia lasten pukeutumisessa. Pikkuneidit ilahtuvat röyhelöillä koristelluista hameista ja farkkumekoista. T-paita ei tunnu enää tylsältä vaihtoehdolta, kun valitset sen OshKosh-mallistosta. Värikkäät printit, eläin-kuvat ja istuva pääntie ja hihansuut enteilevät vain yhtä asiaa - lapsesi ei enää halua riisua paitaa yltään!

Anna muotitietoisen lapsen kokeilla ja hullutella OshKosh-vaatteidensa kanssa. Vastavärit, murretut sävyt ja kirkkaat värit näyttävät hyvältä keskenään, rennosti yhdisteltyinä. Pitkä päivä puistossa taittuu parhaiten kerrospukeutumalla. Anna lapsesi pukea mekon tai t-paidan päälle huppari tai farkkutakki - mitä enemmän kerroksia, sen parempi! Pehmeät mutta napakat legginssit suojaavat kylmältä ja kestävät maanrajassa tapahtuvan temmellyksen.

Yhdistät helposti

OshKosh

Amerikkalainen OshKosh B´gosh tuo kihertävän kirkkaat ja piristävän raikkaat vaatteet aina taaperoikäisistä kouluikäisille lapsille. Brändin pitkät perinteet ja historia lastenvaatteiden valmistajana takaavat laadukkaat ja lasten mieleisiksi suunnitellut vaatteet, jotka kestävät aikaa ja leikkejä. Brändin arvostus käsityötaitoja kohtaan lupaa huolellisesti räätälöityjä vaatteita kasvuiässä olevalle lapselle. Lapsenmieliset designit kertovat brändin filosofiasta olla kasvamatta. Vaatteiden hauskat värit tuovat arkipukeutumiseen uutta iloa ja syötävän söpöt printit saavat hymyn kasvoille naurun kiherryksen kera. OshKoshin viileissä vaatteissa hyvä mieli on taattu.

Oshkosh - ja pukeutuminen on kuin seikkailu!

Brändi perustettiin 1895, ja se aloitti monen muun amerikkalaismerkin tavoin uransa työhaalareiden valmistuksesta. Rautatietyöntekijät ja maanviljelijät olivat haalareihinsa erittäin tyytyväisiä, joten OshKosh päätti valmistaa niitä myös asiakkaidensa lapsille. 90-luvulla se siirtyi täysipäiväisesti lastenvaatteiden valmistukseen. Merkki onkin edelleen tunnettu, jopa maan parhaiksi mainituista, denim-haalareistaan.

Hickory-raitaiset puuvillahaalarit ovat OshKoshin ylpeyden aihe, eikä suotta ne ovat kestävät ja ajattoman tyylikkäät. Näillä sukupolvelta toiselle periytyneillä haalareilla luot prinssi Georgen inspiroiman kuninkaallisen tyylin. Yhdistä denim-haalarit valkoiseen pikeepaitaan, korkeisiin sukkiin ja purkkareihin ja klassinen tyyli on syntynyt. Veikeät meri- ja eläinaiheiset printit tuovat sopivasti asennetta jokaisen pikkumiehen tyyliin. Yhdistämällä edgyn printtipaidan, reisitaskushortsit ja paitapuseron luot rennon surffarityylin. Jätä paitapusero napittamatta, iske jalkaan koleat tennarit ja viimeistele tyyli olkihatulla.

Tytöille OshKosh tarjoaa herkullisia karkkivärejä ja raikkaita printtejä. Merkin lappuhaalareilla ja mekoilla luot niin rempseän kuin hattaraisen tyylin, sillä niiden väriskaala on laaja. Mausta denim-shortsi-look kirkkaan värisillä polvisukilla ja saman värisellä pipolla. OshKoshin kauniit mekot ovat täydellisiä niin prinsessalle kuin uteliaalle seikkailijalle. Yhdistä pallokuvioiseen mekkoon nahkatakki tuomaan fiftari-ilmettä.