Lasten kengät

Suositut filtterit
178 tuotetta

Jordan lasten kengät kaiken ikäisille ja kokoisille lapsille

Air Jordanit, jotka Nike esitteli vuonna 1985, oli tarkoitettu tuolloin vain aikuisten käyttöön. Kuitenkin niiden nopeasti kasvavan suosion vuoksi Nike alkoi julkaista pienempiä kokoja palvellakseen nuoria ja lapsia. Nämä pienemmät koot aloittivat upean lasten kenkien malliston, josta pääsemme nauttimaan nyt myös Suomessa.

Kuten muutkin Jordanit, lasten mallisto käyttää logoja klassiseen muotoiluun, nahkaa kulumisen estämiseen sekä Phylon-välipohjallisia, jotka tarjoavat suojaa iskuja vastaan. Kengissä on myös kumipohjat, jotka on kuvioitu jalan alla pitäväksi ja karkaistu kestävyyden vuoksi, ja pehmustetut kaulukset nilkkojen joustavuutta edistämään.

Jordan lasten kengät ovat mielestämme kaiken hypetyksen arvoinen. Nämä kengät on valmistettu korkealaatuisimmista materiaaleista, niissä on ainutlaatuinen tyyli ja malli, ja ne tarjoavat vertaansa vailla olevan mukavuuden. Tämän seurauksena ne ovat pitkäikäisiä, visuaalisesti houkuttelevia ja miellyttäviä käyttää.

Shoppaile laadukkaita lasten kenkiä

Koska jokainen brändin kenkien lasten versio noudattaa aikuisten versiota, niiden mallit vaihtelevat samaan tapaan. Esimerkiksi Jordan 5 Retro Raging Bulls Kidsissä on mokkanahkapäällinen ja hengittävät paneelit sivuilla. Siinä on välipohja, jossa on hainhammaspainatus edessä. Sitä vastoin Jordan 13 Retro Flint sisältää verkko- ja nahkapäällisen mokkanahalla, sivuttaiskaulukset, 3M-yksityiskohdat sekä Zoom Airin kantapäässä ja jalan etuosassa.

Kun valitset lapsellesi uusia lenkkareita, haluat tietysti sopivan koon, värin ja tyylin. Mallistossa suosituimpia ovat erityisesti punaiset, valkoiset ja mustat lenkkarit. Valikoima muita suosittuja värejä on myös saatavillasi.

Klassinen valkoinen kenkäpari ei välttämättä ole käytännöllisin valinta, mutta musta puolestaan antaa jo mielenrauhaa, jos tarkoituksesi on pitää lika poissa ja yhdistää kenkäpari erilaisiin asukokonaisuuksiin. Minkä tahansa värin valitsetkaan, laadukkailla lenkkareilla lapsesi voi nauttia korkealaatuisesta kenkäsuunnittelusta erottuessaan joukosta tyylikkäillä ja laadukkailla lenkkareillaan.

Lasten Jordan lenkkarit tarhaan ja kouluun

Sytytä rakkaus tyyliin ja mukavuuteen hyvissä ajoin laajalla lasten kenkien kokoelmallamme. Valikoimamme ilmentää ikonisen brändin olemusta tennareista vaatteisiin ja asusteisiin. Lasten Jordanit tunnetaan tarkkojen yksityiskohtien, laadukkaiden materiaalien ja vertaansa vailla olevan mukavuuden ansiosta, ja ne sopivat kaikenkokoisille lapsille: vauvoille ja taaperoille, esikouluikäisille ja peruskouluikäisille. Meillä legendaarinen tyyli kohtaa lapsuuden leikkisän hengen.

Löydät verkkokaupastamme uusimmat kengät lapsille. Ainutlaatuinen valikoimamme vaihtelee klassisista koripallomalleista valkoisina, mustina ja punaisina rajoitettuihin malleihin taaperoille ja lapsille. Monet lenkkarit eri väreissä ja tyyleissä lapsille odottavat sinua. Valitse vain kenkäpari, josta pidät eniten ja nauti samasta mahtavuudesta, jonka Michael Jordan tunsi parhaiden peliensä aikana NBA-pelaajana.

Brändin kengät ovat loistava lisä lapsesi vaatekaappiin. Jos haluat täydentää ostamaasi kenkäparia, verkkokaupastamme löytyy myös laaja valikoima vaatteita, joista voit valita aina t-paidoista huppareihin ja alaosiin. Saat lenkkarisi mukavasti kotiin tai toimistoon vain muutamalla klikkauksella. Shoppaile kotisohvaltasi käsin juuri silloin, kun sinulle parhaiten sopii!