Mallisto / Furla

Merkki
Hinta
34
34
695
695

170 tuotetta

Lajittelu :
Sivu 1/3
METROPOLIS - Käsilaukku - onyx GIOIA - Lompakko - beige/gold kaki BABYLON - Lompakko - moonstone LINDA - Käsilaukku - beige chiaro BABYLON - Pikkulaukku - rosa METROPOLIS - Käsilaukku - moonstone BLOGGER - Olkalaukku - ruby PIPER - Olkalaukku - rosa BABYLON - Lompakko - salvia METROPOLIS - Käsilaukku - sabbia BABYLON BIFOLD - Lompakko - giallo CAPPRICIO - Käsilaukku - onyx Salkku - grey CAPRICCIO - Käsilaukku - grey METROPOLIS - Käsilaukku - ruby METROPOLIS - Käsilaukku - gold/kaki ATLANTE CARTELLA - Salkku - navy MARTE BIFOLD COIN - Lompakko - onyx STACY - Käsilaukku - ruby METROPOLIS - Käsilaukku - acero DORI M POUCH - Olkalaukku - onyx ASIA ZIP AROUND - Lompakko - amarena PIPER - Olkalaukku - moonstone BABYLON - Pikkulaukku - creta CAPRICCIO - Käsilaukku - sabbia PIN - Käsilaukku - moonstone CLUB CROSSBODY - Olkalaukku - grey BABYLON - Lompakko - onyx BABYLON ZIP AROUND - Lompakko - onyx CAPRICCIO - Käsilaukku - salvia DORI M POUCH - Olkalaukku - moonstone CANDY TWEET SUGAR - Käsilaukku - silver BLOGGER - Olkalaukku - onyx LINDA - Käsilaukku - glace ULISSE - Reppu - onyx Shopping bag - green METROPOLIS TOP HANDLE - Käsilaukku - toni moonstone CAPRICCIO - Shopping bag - grey BOUGANVILLE - Ballerinat nilkkaremmillä - onyx ROYAL - Olkalaukku - glace LINDA - Käsilaukku - onyx Avaimenperä - moonstone METROPOLIS - Käsilaukku - creta BABYLON BIFOLD - Lompakko - onyx CAPRICCIO - Käsilaukku - kaki PIPER - Olkalaukku - creta ATLANTE CARTELLA - Salkku - toni bordeaux BABYLON - Lompakko - moonstone Salkku - onyx GIOIA - Olkalaukku - glace BOUGANVILLE - Ballerinat nilkkaremmillä - avio scuro BABYLON - Lompakko - moonstone METROPOLIS - Käsilaukku - yellow PIN - Käsilaukku - onyx BABYLON - Lompakko - ruby BABYLON - Lompakko - onyx CAPPRICIO - Käsilaukku - kaki BABYLON - Pikkulaukku - gold kaki BABYLON ZIP AROUND - Lompakko - ruby BLOGGER - Korolliset avokkaat - avio scuro

Kaikillehan ne ovat tuttuja – Furlan sievät pastellin- tai kirkkaanväriset tai läpinäkyvät pikkulaukut ovat klassikoita! Mutta tiesitkö, että näiden hittilaukkujen takana on perinteikäs italialainen perheyritys? Vuodesta 1927 lähtien Furla on edustanut hillittyä eleganssia, joka on tunnettu laadukkaista materiaaleista. Ja perinteikkyydestään huolimatta Furlan mallistot kulkevat edelleen kärjessä.

Jokaisella kaudella Furla onnistuu yllättämään tuoreilla ideoilla valtavirtojen vaikutuksille altistumatta. Värien ja muotojen uudenlainen yhdisteleminen antaa jokaiselle mallistolle oman leimansa edustaen silti sitä italialaista tyyliä, joka on ominaista juuri Furlalle. Tämän takia nykypäivän maailmannaiset voivat aina turvautua Furlaan. Furla muuten valmistaa arvokkaasta nahkasta tyylikkäiden laukkujen lisäksi myös uskomattoman kauniita lompakoita.

Kuinka stailaat oikein Furlan laukuilla?

#1 Kirkkaita värejä sadepäiviin: Furlan uusi iloisenvärinen Metropolis-mallisto raikastaa jokaisen asukokonaisuuden. Leveä A-linjainen hame, ylisuuri neule, coolit tennarit ja värikäs Metropolis-laukku – syyslookisi on täydellinen. Eikä hätää, vaikket olisikaan kovin kokeilunhaluinen. Trendikäs pikkulaukku voi olla myös musta tai hillityn vaalea.

#2 Mustaa totta kai: Furlalta löydät ostos- ja olkalaukut sekä käsilaukut meneillään olevaan kauteen myös mustina. Mustahan sopii aina, olematta koskaan tylsä.

#3 Jotakin muuta: Oletko jo nähnyt Furlan kaksiväriset laukut, joissa yhdistellään ennen kaikkea harmaata ja mustaa? Jos haluat luoda arvokkaan lookin, muista tässä kohtaa pysyä uskollisena yhdelle värille ? musta sopii aina! Yhdistä nahkalegginsit vaikkapa mustaan silkkitoppiin, XXL-kokoiseen neuletakkiin ja suosikkiavokkaisiin ja voit ottaa hienon laukkusi mukaan työpaikan lisäksi myös ravintolaillalliselle.

Saatat pitää myös seuraavista tuotteista

Furla

Furla-laukut edustavat italialaista muotisuunnittelua parhaimmillaan. Se on yksi tämän hetken kuumimmista nimistä ja oikeastaan jokaisen naisen tulisi omistaa ainakin yksi Furlan laukku. Se nimittäin kohottaa itsetuntoa ja saa päivän näyttämään varmasti paremmalta. Furla on italialaisen Furlanetton perheen perustama muotimerkki, jolla on pitkät perinteet. Merkki perustettiin yli 80 vuotta sitten ja pienestä perheyrityksestä se on kasvanut yhdeksi tämän päivän suurimmista muotitaloista. Yritys on perustanut myös säätiön, Furla Foundationin, joka tukee ja auttaa nuoria muotisuunnittelijoita menestymään yhdessä maailman armottomimmista aloista. Brändin tuotteet ovat yksinkertaisen elegantteja, käytännöllisyyttä ja leikkimielisyyttä unohtamatta. Laukut edustavat ajatonta tyylikkyyttä ja ne sopivat kannettavaksi missä tahansa. Samaan aikaan Furla on verrattuna muihin muotisuunnittelijoihin onnistunut pitämään hintansa suhteellisen edullisina, joten laukut ovat jokaisen naisen saatavilla. Laukut ovat käytännöllisen kokoisia ja niiden suunnittelussa myös käytettävyys on otettu huomioon.

Furla unelmia

Naisten käsilaukkuhan sisältää tunnetusti vaikka mitä. Huonosti suunnitellussa laukussa tavarat ovat sikin sokin. Furla-laukuissa ei tätä ongelmaa ole, sillä niissä on juuri tarvittava määrä vetoketjullisia taskuja ja tilaa laittaa myös jotakin ei niin tarpeellista. Furlan tyyli on helposti tunnistettava, sillä lukuisista värivaihtoehdoistaan huolimatta sillä on juuri Furlalle ominainen kädenjälki. Tämä uniikki look takaa sen, että jokainen muotifriikki tunnistaa laukun jo kaukaa. Furlan laukut ovat yksinkertaisen pelkistettyjä, mutta silti niissä on jokin pieni yksityiskohta, joka kiinnittää heti huomion. Joissakin malleissa tämä yksityiskohta on väri, toisissa taas vaikkapa eteen sijoitettu pikku tasku. Tällaisista yksityiskohdista huippusuunnittelijan juuri tuntee: niissä on jokin juttu, jonka avulla marketin tusinavalikoimasta poiketaan hienostuneesti.