Mallisto

Suositut filtterit
246 tuotetta
Seuraa suosikkimerkkejäsi
Näe enemmän suosikeiltasi ja bongaa uutuudet ensimmäisenä.

Kaikillehan ne ovat tuttuja – Furlan sievät pastellin- tai kirkkaanväriset tai läpinäkyvät pikkulaukut ovat klassikoita! Mutta tiesitkö, että näiden hittilaukkujen takana on perinteikäs italialainen perheyritys? Vuodesta 1927 lähtien Furla on edustanut hillittyä eleganssia, joka on tunnettu laadukkaista materiaaleista. Ja perinteikkyydestään huolimatta Furlan mallistot kulkevat edelleen kärjessä.

Jokaisella kaudella Furla onnistuu yllättämään tuoreilla ideoilla valtavirtojen vaikutuksille altistumatta. Värien ja muotojen uudenlainen yhdisteleminen antaa jokaiselle mallistolle oman leimansa edustaen silti sitä italialaista tyyliä, joka on ominaista juuri Furlalle. Tämän takia nykypäivän maailmannaiset voivat aina turvautua Furlaan. Furla muuten valmistaa arvokkaasta nahkasta tyylikkäiden laukkujen lisäksi myös uskomattoman kauniita lompakoita.

Kuinka stailaat oikein Furlan laukuilla?

#1 Kirkkaita värejä sadepäiviin: Furlan uusi iloisenvärinen Metropolis-mallisto raikastaa jokaisen asukokonaisuuden. Leveä A-linjainen hame, ylisuuri neule, coolit tennarit ja värikäs Metropolis-laukku – syyslookisi on täydellinen. Eikä hätää, vaikket olisikaan kovin kokeilunhaluinen. Trendikäs pikkulaukku voi olla myös musta tai hillityn vaalea.

#2 Mustaa totta kai: Furlalta löydät ostos- ja olkalaukut sekä käsilaukut meneillään olevaan kauteen myös mustina. Mustahan sopii aina, olematta koskaan tylsä.

#3 Jotakin muuta: Oletko jo nähnyt Furlan kaksiväriset laukut, joissa yhdistellään ennen kaikkea harmaata ja mustaa? Jos haluat luoda arvokkaan lookin, muista tässä kohtaa pysyä uskollisena yhdelle värille ? musta sopii aina! Yhdistä nahkalegginsit vaikkapa mustaan silkkitoppiin, XXL-kokoiseen neuletakkiin ja suosikkiavokkaisiin ja voit ottaa hienon laukkusi mukaan työpaikan lisäksi myös ravintolaillalliselle.

Saatat pitää myös seuraavista tuotteista

Furla

Furla-laukut edustavat italialaista muotisuunnittelua parhaimmillaan. Se on yksi tämän hetken kuumimmista nimistä ja oikeastaan jokaisen naisen tulisi omistaa ainakin yksi Furlan laukku. Se nimittäin kohottaa itsetuntoa ja saa päivän näyttämään varmasti paremmalta. Furla on italialaisen Furlanetton perheen perustama muotimerkki, jolla on pitkät perinteet. Merkki perustettiin yli 80 vuotta sitten ja pienestä perheyrityksestä se on kasvanut yhdeksi tämän päivän suurimmista muotitaloista. Yritys on perustanut myös säätiön, Furla Foundationin, joka tukee ja auttaa nuoria muotisuunnittelijoita menestymään yhdessä maailman armottomimmista aloista. Brändin tuotteet ovat yksinkertaisen elegantteja, käytännöllisyyttä ja leikkimielisyyttä unohtamatta. Laukut edustavat ajatonta tyylikkyyttä ja ne sopivat kannettavaksi missä tahansa. Samaan aikaan Furla on verrattuna muihin muotisuunnittelijoihin onnistunut pitämään hintansa suhteellisen edullisina, joten laukut ovat jokaisen naisen saatavilla. Laukut ovat käytännöllisen kokoisia ja niiden suunnittelussa myös käytettävyys on otettu huomioon.

Furla unelmia

Naisten käsilaukkuhan sisältää tunnetusti vaikka mitä. Huonosti suunnitellussa laukussa tavarat ovat sikin sokin. Furla-laukuissa ei tätä ongelmaa ole, sillä niissä on juuri tarvittava määrä vetoketjullisia taskuja ja tilaa laittaa myös jotakin ei niin tarpeellista. Furlan tyyli on helposti tunnistettava, sillä lukuisista värivaihtoehdoistaan huolimatta sillä on juuri Furlalle ominainen kädenjälki. Tämä uniikki look takaa sen, että jokainen muotifriikki tunnistaa laukun jo kaukaa. Furlan laukut ovat yksinkertaisen pelkistettyjä, mutta silti niissä on jokin pieni yksityiskohta, joka kiinnittää heti huomion. Joissakin malleissa tämä yksityiskohta on väri, toisissa taas vaikkapa eteen sijoitettu pikku tasku. Tällaisista yksityiskohdista huippusuunnittelijan juuri tuntee: niissä on jokin juttu, jonka avulla marketin tusinavalikoimasta poiketaan hienostuneesti.