Mallisto

Suositut filtterit
7 027 tuotetta
Seuraa suosikkimerkkejäsi
Näe enemmän suosikeiltasi ja bongaa uutuudet ensimmäisenä.

Kepeän amerikkalainen tyyli on aikamme ikonisin look. Vaaleat värit, ruskea nahka ja kevyt sporttisuus muodostavat täydellisen liiton niin vaatteissa, asusteissa kuin kodintekstiileissäkin. Siistin ja ylellisen muodin kiistaton osaaja on vuonna 1967 perustettu Ralph Lauren. Vaatemerkki on saanut perustajaltaan ja pääsuunnittelijaltaan nimen lisäksi kunnianhimoa ja jatkuvan pyrkimyksen uudenlaiseen tyyliin. Tavoite kehittymiselle oli havaittavissa jo merkin alkuaikoina – solmioiden valmistuksella aloittanut brändi avasi oman liikkeensä New Yorkin Bloomingdale's-tavarataloon vain kaksi vuotta merkin perustamisen jälkeen. Solmioista vaatemerkki laajensi 1960-luvun lopulla suunnittelunsa naisten pukuihin ja liikkeensä Kaliforniaan, josta brändi on ammentanut inspiraatiota raikkaaseen purjehdus-tyyliinsä.

Nykyään sekä vaatteita, asusteita että kodintekstiilejä valmistavan Ralph Laurenin nimi on kaikkien kauniista asioista kiinnostuneiden huulilla. Amerikkalaismerkin menestyksen salaisuus on vapaa-ajan ja työn vaivaton yhdistäminen. Mallistojen vaatteista huokuvat rentous ja liikunnallisuus. Kevyet materiaalit ja raikkaat värit tekevät vaatteista miellyttäviä käyttää ja katsoa. Selkeälinjainen muotoilu pitää huolen, etteivät turhat yksityiskohdat ole aktiivisen elämäntyylin tiellä. Ralph Lauren tiedostaa, että vapaa-ajan pukeutuja tarvitsee sopivat vaatteet myös toimistoon. Kauluspaidat, nahkalaukut ja sandaalit ovat työpukeutumisen klassikkoja ja säilyvät hyvällä huoltamisella käytössä vuosia. Nimenomaan newyorkilaismerkin ajattomuus ja ymmärrys universaaliin tyyliin takaavat mallistojen suosion aina New Yorkista Pariisiin asti.

Viimeistele klassinen tyylisi hienostuneilla Ralph Lauren -vaatteilla!

Monipuolisuus on Ralph Lauren -mallistoja kuvaava sana. Ikonisten pikee-paitojen lisäksi merkin mallistot kattavat monenlaiset ylä- ja alaosat niin miehille, naisille kuin lapsillekin. Kauluspaidat, kevyet pusakat, ohuet puserot ja collegepaidat vastaavat kaikkiin arjen ja juhlan vaatetarpeisiin. Älä tee kompromisseja, vaan vaadi vaatteiltasi parasta. Laadukkuus näkyy sekä Ralph Laurenin vaatteiden istuvuudessa että materiaaleissa. Pehmeä puuvilla ja laskeutuva silkki takaavat hengittävyyden ja koko päivän kestävän mukavuuden. Kangashousut, farkut ja collegehousut muodostavat vaatekaapin perustan miehillä, naisilla ja perheen nuorimmilla. Naiselliseen kalifornialaistyyliin kuuluvat myös naiselliset hameet ja mekot.

Yksinkertaisuus ja keskittyminen muutamaan harkittuun yksityiskohtaan ovat pelkistetyn klassisen tyylin ytimessä. Ralph Lauren -vaatteet korostavat pukeutumisen helppoutta. Yhdistä laivastonsininen t-paita vaaleisiin chinoihin. Kevyet tennarit tai espadrillos-kengät tuovat asuun ripauksen purjehdushenkeä. Onko tiedossa neljä viikkoa rentouttavaa vapaata? Täydellinen lomailme saa viimeisen silauksensa näyttävästä hellehatusta ja auringolta suojaavasta huivista.

Yhdistele ja sekoita