Katalogi

Suositut filtterit

Nudie Jeans

Rakastettu ruotsalaisbrändi Nudie Jeans on kauniin ja kestävän farkkumuodin asialla

2000-luvun alussa perustettu yritys satsaa huippulaadukkaaseen denimiin, joka vain paranee käytön ja ajan myötä. Materiaalina vain nahka yltää laatudenimin rinnalle kestävyydessä eikä käytön merkkejä suinkaan yritetä torjua. Nehän vain kaunistavat farkkuja ja luovat niille persoonallisen ilmeen! Farkkuihin muodostuu suorastaan tunneside ja niistä tulee kuin toinen iho.

Nudien miesten ja naisten mallistot heijastavat ajatusta kestävyydestä myös siinä mielessä, että luomukset ovat selkeälinjaisia ja raikkaita – myös silloin, kun kyseessä on merkin paidat ja asusteet. Ajattomuus houkuttelee käyttämään laadukkaita vaatteita vuodesta toiseen. Tyylikkyydestä ja trendikkyystä ei suinkaan tingitä, vaan ajattomuus lyö kättä muodikkuuden kanssa! Tuloksena on vaatekappaleita, jotka laitat komeroon vasta kauan kestäneen intohimoisen käytön jälkeen – ja joiden pariin palaat aina vain uudelleen!

Nudie edustaa katumuotia laadukkaimmillaan: niin materiaali, leikkaus kuin viimeistelykin ovat kohdallaan. Farkkumallisto on denimin ystävän aarreaitta, josta löytyy miehille ja naisille kapeita slim fit -malleja, huipputrendikkäitä ihoa nuolevia farkkuja ja klassisia suoriakin malleja. Värimaailmassa ovat edustettuna kaikki klassiset farkkuvärit: lähes valkoiseksi kulunut denim, musta denim ja Nudien tunnusmerkiksi muodustunut tummansininen denim oranssein tikkauksin. Yksityiskohtina nähdään erilaisia kulutuksia.

Nudie-tyyli muodostuu harkitusti yhdistellyistä elementeistä. Pohjoismaisuus huokuu selkeinä linjoina ja minimalistisena designina, oli kyse sitten naisten farkuista, miesten harmaista neulepaidoista tai kauluspaidoista. Asukokonaisuuksiin sopivat täydellisesti klassiset tennarit tai huippumuodikkaat matalat kävelykengät. Tyylikäs asukokonaisuus viimeistellään tietenkin asustein: Nudien pipot ja kaulahuivit ovat laadukkaita ja makean värisiä, lompakot hillityn tyylikkäitä.