Mallisto

208 tuotetta
Seuraa suosikkimerkkejäsi
Näe enemmän suosikeiltasi ja bongaa uutuudet ensimmäisenä.

Miltä kuulostaa vaatemerkki, joka panostaa suunnittelussaan trendikkyyden ja laadun lisäksi ekologisuuteen ja ihmisoikeuksiin? Ruotsalaisen Nudie-vaatemerkin tyylimanifesti sisältää juuri tämän sanoman - muotia laadukkain ympäristöä ja työntekijöitä kunnioittavin keinoin. Vuonna 1999 Ruotsin Göteborgissa perustettu muotibrändi sai ainekset laatuun jo syntyessään - merkin perustajalla Maria Erixonilla oli jo usean vuoden kokemus vaatesuunnittelun ja -brändäyksen parissa. Merkin nopea suosio ei jäänyt salaisuudeksi. Heräävän kiinnostuksen seurauksena merkin suunnittelijatiimi ja asiakaskunta kasvoi huimasti ainoastaan parissa vuodessa. Nykyään Nudie kuuluu Ruotsin menestyneimpien vaatemerkkien joukkoon. Merkin vaatteita myydään yli 20 maassa, ja brändin vaatteet ovat tuttu näky erityisesti Skandinavian suurimpien muotivaikuttajien yllä.

Muotimaailman valokeila seurasi Nudien kehitystä tiiviisti erityisesti kansan parissa hankitun suosion johdosta. Menestyksen eväinä toimivat erottautumiskyky ja harkittu, pitkäkestoiseen käyttöön tähtäävä tuotesuunnittelu. Ruotsalaismerkin erikoisosaaminen pitkäikäisten farkkujen ja denim-vaatteiden valmistajana on totisesti huomattu. Suurin osa merkin myynnistä tulee nimenomaan farkkutuotteista. Erityisesti raw denim -farkuistaan tunnettu brändi uskoo farkkujen ja niiden käyttäjän ainutlaatuiseen suhteeseen. Käsittelemättömät farkut saavat lopullisen muotonsa vasta kantajansa päällä, joten yksikään lopputulos ei ole samanlainen. Luonnonläheisyys ja ekologisuus näkyvät merkin toiminnassa kautta linjan - merkin vaatteet muun muassa valmistetaan orgaanisesta puuvillasta.

Nudie - ekologista denim-muotia tositarkoituksella!

Farkut ovat Nudien erikoisosaamista, mutta denim-tuotteet eivät suinkaan ole merkin ainoa tyylinäyte. Farkkutyyliin sopiviksi suunnitellut colleget, kauluspaidat, päällystakit ja asusteet ilmentävät brändin luonnollista tyyliä. Vaatteiden hillityt värisävyt eivät koreile, vaan kääntävät huomion itseensä hienovaraisen tyylikkyyden avulla. Huolettomat miesten kauluspaidat ovat kuin suoraan Tukholman kaduilta. Urbaani tyyli syntyy vaatteen käytön myötä muodostuneesta persoonasta eikä sliipatuista kauluksista. Ajattomat nahkakengät, reput ja vyöt sopivat sekä naisille että miehille.

Autenttinen Nudie-tyyli syntyy vapaudesta yhdistellä vaatteita makunsa mukaan. Unohda siis turhat tyylisäännöt ja seuraa intuitiotasi. Yllätä, jos mielesi tekee niin, mutta tunnusta rohkeasti klassista ja liioittelematonta tyyliä, jos minimalismi viehättää. Farkut ja kauluspaita -yhdistelmä muuttuu kiinnostavaksi statement-kaulakorun tai käärittyjen hihojen ja ylellisen huivin avulla. Jatka farkku-lookin patinoitunutta linjaa sopivasti kuluneilla maihareilla tai nahkasandaaleilla. Pisteenä i:n päälle loistavat nostalgisen pyöreät aurinkolasit tai maskuliinisen vahvat aviator-malliset lasit.

Saatat pitää myös seuraavista tuotteista

Nudie Jeans

Rakastettu ruotsalaisbrändi Nudie Jeans on kauniin ja kestävän farkkumuodin asialla

2000-luvun alussa perustettu yritys satsaa huippulaadukkaaseen denimiin, joka vain paranee käytön ja ajan myötä. Materiaalina vain nahka yltää laatudenimin rinnalle kestävyydessä eikä käytön merkkejä suinkaan yritetä torjua. Nehän vain kaunistavat farkkuja ja luovat niille persoonallisen ilmeen! Farkkuihin muodostuu suorastaan tunneside ja niistä tulee kuin toinen iho.

Nudien miesten ja naisten mallistot heijastavat ajatusta kestävyydestä myös siinä mielessä, että luomukset ovat selkeälinjaisia ja raikkaita – myös silloin, kun kyseessä on merkin paidat ja asusteet. Ajattomuus houkuttelee käyttämään laadukkaita vaatteita vuodesta toiseen. Tyylikkyydestä ja trendikkyystä ei suinkaan tingitä, vaan ajattomuus lyö kättä muodikkuuden kanssa! Tuloksena on vaatekappaleita, jotka laitat komeroon vasta kauan kestäneen intohimoisen käytön jälkeen – ja joiden pariin palaat aina vain uudelleen!

Nudie edustaa katumuotia laadukkaimmillaan: niin materiaali, leikkaus kuin viimeistelykin ovat kohdallaan. Farkkumallisto on denimin ystävän aarreaitta, josta löytyy miehille ja naisille kapeita slim fit -malleja, huipputrendikkäitä ihoa nuolevia farkkuja ja klassisia suoriakin malleja. Värimaailmassa ovat edustettuna kaikki klassiset farkkuvärit: lähes valkoiseksi kulunut denim, musta denim ja Nudien tunnusmerkiksi muodustunut tummansininen denim oranssein tikkauksin. Yksityiskohtina nähdään erilaisia kulutuksia.

Nudie-tyyli muodostuu harkitusti yhdistellyistä elementeistä. Pohjoismaisuus huokuu selkeinä linjoina ja minimalistisena designina, oli kyse sitten naisten farkuista, miesten harmaista neulepaidoista tai kauluspaidoista. Asukokonaisuuksiin sopivat täydellisesti klassiset tennarit tai huippumuodikkaat matalat kävelykengät. Tyylikäs asukokonaisuus viimeistellään tietenkin asustein: Nudien pipot ja kaulahuivit ovat laadukkaita ja makean värisiä, lompakot hillityn tyylikkäitä.