Suositut filtterit
275 tuotetta
Seuraa suosikkimerkkejäsi
Näe enemmän suosikeiltasi ja bongaa uutuudet ensimmäisenä.

Peak Performancelta vaatteet urheiluun ja vapaa-aikaan

Peak Performance on varmasti monelle suomalaiselle talviurheilua harrastavalle liikkujalle tuttu vaatemerkki. Peak Performance on syntynyt Åren laskettelurinteillä vuonna 1986 kolmen kaveruksen rakkaudesta liikuntaan ja luontoon – sekä toiveesta saada itselleen ja kavereille vaatteita, joissa yhdistyisi laatu, toimivuus ja cool design. Erityisesti laskettelupiireistä laajempaan tietoisuuteen aikanaan tunnetuksi tullut yritys on nykyisin Pohjoismaiden tunnetuimpia urheiluvaatemerkkejä.

Ruotsalainen brändi valmistaa vaatteita urheiluun, ulkoiluun ja vapaa-aikaan. Vaatemallisto on vuosien saatossa laajentunut lasketteluvaatteista erityisesti laadukkaisiin takkeihin, mutta mallistosta löytyy tuotteita myös golfiin, treenaamiseen ja ulkoiluun. Peak Performancella on myös laadukkaista perusvaatteista koostuva casualwear-mallisto.

Ympäristötietoisille kuluttajille luontoa säästäviä vaatteita

Ympäristötietoiselle kuluttajille huomionarvoista varmasti on, että Peak Performancen useimmat tuotteet on merkitty kestävä kehitys -merkillä. Yrityksessä panostetaankin siihen, että materiaalivalinnoissa otetaan huomioon eettiset ja ekologiset näkökulmat. Vaatteissa esimerkiksi hyödynnetään kierrätyspolyesteristä valmistettua kuitua sekä värjäysmenetelmää, jossa ei käytetä laisinkaan vettä.

Monet Peak Performancen tuotteista ovat veden- ja tuulenpitäviä, mutta samalla myös kevyitä ja hengittäviä kiitos uusien teknologioiden, kuten Gore-Tex®- ja Windstopper®, joita on hyödynnetty vaatteiden valmistuksessa. Merkki käyttää talvivaatteissa RDS-sertifioitua untuvaa ja höyheniä. Lisäksi yritys tukee Better Cotton Initiative -hanketta, jolla pyritään edistämään vastuullisempaa puuvillantuotantoa.

Laadukkaat vaatteet monipuoliseen harrastamiseen

Peak Performancelta löytyy laaja valikoima laadukkaita ja tyylikkäitä teknisiä vaatteita naisille ja miehille, jotka on suunniteltu erityisesti tiettyä liikuntaharrastusta ajatellen. Peak Performancelta voit koota itsellesi toimivat kokonaisuudet esimerkiksi golfiin, treeniin, ulkoiluun ja vaellukseen tai hiihtoon. Viime vuosina myös lapsille ja on suunniteltu omia mallistoja, joista löytyvät muun muassa t-paidat ja hupparit arkeen, mutta myös lämpimät ja laadukkaat vaatteet talviliikuntaan. Naisten ja miesten mallistosta löytyy sekä kesä- että talviliikuntaan monenlaisia takkeja, kuten kuoritakit, talvitakit, fleecetakit ja laskettelutakit. Välipukeutumiseen tarjolla on paitoja, huppareita, collegepaitoja ja alusasuja. Golfaajille löytyy naisten mallistosta niin mekot, hameet, paidat kuin liivit, tuulitakit ja housut klassisissa malleissa ja väreissä. Miesten golf-asuihin löytyy mallistosta housut, paidat, liivit ja lippikset.

Brändin lähes ikoniseksi muodostunut untuvatakki Helium on ollut tuotannossa ja myyntimenestys jo kymmenen vuotta, eikä suotta. Helium-untuvatakin ainutlaatuinen tikkauskuvio on helposti tunnistettava. Takin suosiota ei lainkaan vähennä tosiasia, että se mahtuu hyvin pieneen tilaan. Oikein pakattuna takki ei vie tilaa appelsiinin kokoa enempää.

Peak Performancen Casualwear-mallisto on kuin luotu sinua varten, jos viihdyt rennoissa, tyylikkäissä vaatteissa, joissa on helppo olla ja liikkua. Mallistosta voit helposti koota itsellesi rentoon vapaa-aikaan tyylikkäät asukokonaisuudet. Miksi ei vaikka classic pikeepaita tai vapaa-ajan kauluspaita yhdistettynä housuihin tai hameeseen, niin rento menoasu on valmis. Asuasi täydentämään voit valita brändin asustevalikoimasta päähineet, sukat, alusasut, vyöt sekä erikokoisia laukkuja ja reppuja. Klikkaa itsesi Zalandon verkkokauppaan ja ota omasi!