293 tuotetta
Seuraa suosikkimerkkejäsi
Näe enemmän suosikeiltasi ja bongaa uutuudet ensimmäisenä.

Peak Performance

Peak Performancen vaatteet tunnistaa minimalistisen tyylikkäästä ja modernista ilmeestä. Brändi on monen huippu-urheilijan luottomerkki. Nykyään se on kunnostautunut myös urbaanin muodin saralla uniikilla designillaan.

Peak Performancen sukset seisovat vahvasti Åren rinteillä

Ruotsin Åressa 1986 perustettu merkki on aurannut tiensä 30 vuodessa urheilumerkkien luotettavien kärkinimien joukkoon. Merkki syntyi tarpeesta valmistaa coolia mutta funktionaalisen simppeliä hiihtomuotia. Sen minimalistisen tyylikäs design tarjosi vastapainoa 80-luvun laskettelurinteiden neonväreissä loistaville, suureellisille ja räikeille brändeille. Merkin suunnittelun inspiraationa toimi vahvasti Åren oikukas sää, joka vaatii laskettelijoilta kärsivällisyyttä, itsepäisyyttä ja intohimoa kylmän, pimeän ja joskus jopa lumettoman laskettelukylän rinteissä pärjäämiseen. Merkin suosioon ei vähiten vaikuttanut sen ansioitunut ja kokenut perustajajoukkio, jossa vaikuttivat useita World Cup -palkintoja voittanut Stefan Engström, maan suurimman hiihtolehden päätoimittaja Peter Blom, art director ja designer Christer Mårtensson sekä myöhemmin entinen alppihiihtäjä ja suksimyyjä Jonas Ottosson. Merkin vetovoimana on toiminut aina rakkaus luontoon ja urheiluun. Suunnittelussa näkyvät vahvat juuret rinteillä ja laskettelumuodissa. Nykyään sen valikoimaan lasketteluvaatteiden lisäksi kuuluu monipuolinen valikoima urheiluvaatteita aina golfista vapaa-laskuun, juoksuun ja salitreeniin. Merkin mallistojen vetovoimana toimivat vahva tekninen asiantuntemus ja minimalistinen ulkoasu. Se hyödyntää vaatteissaan GoreTex®-kankaita ja ottaa huomioon ympäristöystävällisyyden muun muassa värjäysprosesseissa, joissa ei käytetä lainkaan vettä.

Peak Performance auraa tietä urbaaniin muotiin

Oletko vahvimmillasi yhtä lailla urbaanissa ympäristössä kuin rinteessä tai joogamatolla, ja arvostat vaatteissa toiminnallisuutta ja urheilullista ilmettä. Peak Performancen urbaani mallisto on kuin tehty sinua varten. Nykypäivänä aktiivinen elämäntapa ulottuu kaikkiin elämän osa-alueisiin. Peak Performance suunnittelee vaatteita, joissa moderni suunnittelu sulautuu toiminnallisiin kankaisiin ja teknologioihin. Brändi haluaa tarjota vapautta aktiivista ja menevää elämäntapaa viettävälle kaupunkilaiselle, jota odottavat uudet seikkailut milloin ja missä tahansa - joten vaatteidenkin tulee olla valmiina kohtaamaan uudet haasteet. Brändin trendikkäissä parkoissa, bomber- ja untuvatakeissa sekä paidoissa matkaat suoraan toimistolta treeniin, rinteiltä katukuvaan ja hyppäät pyörän selästä tyylikkäänä illanviettoon. Kaupunkikokoelmassa merkki yhdistelee jännittäviä ja ylellisiä materiaaleja klassisiin siluetteihin ja teknisyyteen. Niissä rikotaan rajoja ja luodaan kiinnostavia yksityiskohtia. Nämä miellyttävät ja särmikkäät vaatteet eivät rajoita aktiivista arkeasi tai tylsistytä tyyliäsi.