Mallisto

Suositut filtterit
1 668 tuotetta
Seuraa suosikkimerkkejäsi
Näe enemmän suosikeiltasi ja bongaa uutuudet ensimmäisenä.

Timberland on tunnettu trendimerkki, jonka vaatteita ja kenkiä leimaa laadukkuus, tyylikäs muotoilu sekä ajattomat mallit. Jo vuosikymmeniä trendikenkien ja -vaatteiden huippusuosiota nauttinut brändi pukee miehet ja naiset tyylikkäästi, mutta asenteella.

Timberlandin klassikkobuutsit ovat aina in

Timberlandin valikoimiin ovat alusta asti kuuluneet laadukkaat nahkakengät, joiden saaman suosion myötä merkki nousikin maailmankuuluksi. Tyylikkäät beiget maiharit ovat Timberlandin ikoninen jalkinemalli ja ne ovatkin todelliset must have -kengät! Nupukin väriset vaaleat, korkeavartiset maiharit ovat klassikko niin miesten kuin naistenkin pukeutumisessa. Maiharit sopivat trendikkääseen city-elämään vaalean neuleen, mustan villakangastakin ja kapeiden farkkujen kanssa. Vielä merkkiaurinkolasit silmille ja street-muotia edustava asukokonaisuus on valmis, jolla kelpaa astella minkä tahansa trendikkään suurkaupungin vilinässä! Nahkakenkien värivalikoimiin kuuluvat myös tyylikäs musta sekä ruskean eri sävyt, joita saa korostettua vaikkapa samaa värimaailmaa edustavilla nahkahansikkailla tai kaulahuivilla.

Timberland tuo muodikasta pukeutumista trendikkäin vivahtein

Timberlandin monipuolisesta valikoimasta löytyy ihastuttavia päällystakkeja, huppareita ja neuleita, joiden korkea laatu loistaa kauas! Yhdistämällä siistin Timberland-neuleen vaalean kauluspaidan ja pikkutakin pariksi syntyy hillitty toimisto-look, jonka alaosan voi rakentaa suorien housujen ja nahkakenkien yhdistelmällä. Astetta rennompi tyyli syntyy vaaleiden farkkujen ja maihareiden avulla!

Kauniit ja kepeät espadrillot sopivat loistavasti rentoon mutta trendikkääseen pukeutumiseen. Espadrilloilla täydennät erinomaisesti vapaa-päivän viettoon sopivan asukokonaisuutesi. Hupparin ja kivipestyjen farkkushortsien yhdistelmä, siistin kauluspaidan ja kirkkaanväristen caprihousujen muodostama tyylikäs look tai suurilogoisen t-paidan ja istuvien kapealahkeisten farkkujen huoleton kokonaisuus – kaikkiin näihin saat tuotua vivahteikasta ilmettä hauskoilla jalkineilla!

Purjehduskengät ovat tehneet paluun takaisin 80-luvulta! Huipputyylikkäät nahkakengät on varustettu paksuilla pohjilla ja laadukas nahka huokuu korkealaatuista ilmettä. Näiden tyylikkäiden kävelykenkien sekä kangashousujen, sinivalkoraidallisen neuleen ja näyttävien aurinkolasien yhdistelmällä saat vaikka kesäiselle purjehdusreissulle sopivan lookin!

Saatat pitää myös seuraavista tuotteista