Suodatin1

Timberland
Lasten mallisto

309 tuotetta

Timberland on erityisen tunnettu ulkoilu- ja vaelluskengistään. Tämä, vuonna 1978 perustettu urheiluvaate- ja kenkämerkki on monen ehdoton ykkösvalinta, kun kyseessä ovat huippulaadukkaat, toiminnalliset ja mukavat ulkoiluvaatteet ja kengät. Timberland on amerikkalainen, Nathan Swartzin perustama tuotemerkki. Swartz aloitteli uraansa kenkien valmistajana vuonna 1918 yhtiössä nimeltä The Abington Shoe Company, ja noin kolmekymmentä vuotta osti tämän yhtiön ja perusti perheyhtiön, jonka nimi muuntui Timberland-muotoon 1970-luvun loppupuolella. "Timberland" oli alun perin yhtiön suunnittelema vedenpitävä, nahkainen bootsimalli, joka saavutti suuren suosion ja tämän seurauksena Nathan Swartz päätti muuttaa yhtiönsä nimeksi Timberland. Tämän tuotemerkki tarjoaa laadukasta ja toiminnallista muotia ulkoiluun ja harrastuksiin koko perheelle, ja Timberlandin lasten vaatteiden valikoiman löydät luonnollisesti Zalandolta.

Lasten Timberland-vaatteet ovat ennen kaikkea mukavia ja monikäyttöisiä. Pojille tästä laadukkaasta ja rennon sporttisesta mallistosta löytyy monia mukavia ja trendikkäitä huppareita, collegetakkeja, verryttelyhousuja ja sporttisia shortseja aktiiviseen vapaa-aikaan. Mukana on lisäksi siistejä kangashousuja ja pikeitä, trendikkäitä printtipaitoja, pehmeitä neuleita ja vapaa-ajan kauluspaitoja moneen tilaisuuteen.

Lasten Timberland-vaatteet ja -kengät tuovat mukavuutta ja käytännöllisyyttä lasten puuhaa täynnä olevaan arkeen

Lapset ovat tunnetusti liikkuvaista sorttia, ja jotta lapset voisivat ulkoilla, leikkiä ja harrastaa säässä kuin säässä tuntien olonsa mukavaksi, on hyvillä ulkoiluvaatteilla ja kengillä suuri merkitys. Timberland on ulkoilun asiantuntija ja tietää mitä hyvältä ja toimivalta ulkoilu- ja vapaa-ajan vaatteelta odotetaan, kengistä puhumattakaan. Tyttöjen ja poikien Timberland-kenkämallisto tarjoaa monia laadukkaita ja käytännöllisiä kenkiä lasten aktiiviseen päivään. Tennarit ovat lasten yksi ehdottomia lasten suosikkeja arkeen ja vapaa-aikaan, ja pehmeissä, mukavissa ja trendikkäissä Timberland-tennareissa lasten jalat pysyvät iloisina koko päivän. Tämän tuotemerkin lasten tennareissa yhdistyvät raikkaat värit ja mukavat materiaalit. Niissä on myös monia käytännöllisiä detaljeja, kuten tarranauhakiinnitykset, pukemista helpottavat vetoketjut, sekä vetolenkit, pehmustetut varrensuut ja kulutusta kestävä, joustava ja hyvin pitävä profiloitu ulkopohja.

Valitse omat suosikkitennarit monista trendikkäistä malleista ja pirteistä väreistä. Luontoretkille tuotemerkin lasten kenkien valikoimasta löytyvät sporttiset, joustavat, hengittävät äärimmäisen mukavat vaellussandaalit ja vaelluskengät – tytöille ja pojille. Siistit purjehduskengät ja nauhakengät ovat erinomainen valinta mukavaan päivään kaupungilla, ja jykeväpohjaisilla talvisaappailla ja nilkkureilla kipuaa helposti isommankin lumikinoksen yli. Timberlandin lasten vaatemallistosta löydät myös käytännölliset välikausitakit, muhkean lämpimät talvitakit ja toppaliivit sekä talvihaalarit.

Saatat pitää myös seuraavista tuotteista