Mallisto

Suositut filtterit
504 tuotetta
Seuraa suosikkimerkkejäsi
Näe enemmän suosikeiltasi ja bongaa uutuudet ensimmäisenä.

Crocs – oikea valinta kaikenlaisiin arjen eri tilanteisiin

Monille Crocseista puhuttaessa nousee mielikuva niistä vuosituhannen alun suosituista kumikengistä, joihin tavattiin kiinnittää mitä mielenkiintoisimpia koristeita. Niistä kengistä, jotka eläköityivät mökille ja joita tulee käytettyä lähinnä saunareissujen tai puutarhatöiden yhteydessä.

Crocs on brändinä kasvanut kuitenkin valtavasti vuosien saatossa, mikä on tuonut raikkaan muutoksen tuulahduksen myös tarjontaan. Nykyään vaihtoedot eivät rajoitu enää vain eri kokoihin ja väreihin, vaan Crocseja on suunniteltu eri käyttötarkoituksiin ja lukuisia laadukkaita materiaaleja hyödyntäen. On pehmoista aamutossua, kumisaapasta, vuorattua talvikenkää, klassista alkuperäismallia eri kuoseilla, sandaaleja monissa piristävissä väreissä sekä jopa matalavartista tennaria.

Kenkien suunnittelussa on pidetty silmällä käyttäjien tarpeita. Kaikkiin arjen tilanteisiin on tarjolla sopiva malli ja jokaiselle löytyy jotakin – aina vauvasta vaariin saakka. Nykyään Crocsit voikin siis vetää jalkaan oman mökkipihan lisäksi vaikkapa trooppisissa rantalomakohteissa, arktisemmissa olosuhteissa, lenkkipolulle mieliessään, hitaina kotiaamuina lattian ollessa vielä vilpoinen yön jäljiltä sekä vaikkapa kiireisinä kaupunkipäivinä, kun on joustavasti liikuttava paikasta toiseen ilman, että kantapää hiertyy rakoille.

Mukavuus, kestävyys ja tyyli sovitettuna samaan kenkään

Crocsit on tehty istumaan – kuin lasikenkä Tuhkimolle. Moniin jalkapöydästä liian kapeiksi suunniteltuihin tai nilkasta ikävästi raapiviin kenkiin verrattuna ne ovat suoranainen unelma. Kun löytää oman kokonsa, eivät kengät hierrä, paina varpaita tai purista. Ne sujahtavat jalkaan helposti ja niissä voi kävellä vaikkapa koko päivän keräämättä rakkoja kantapäihinsä. Nyt valikoimassa on jopa leveälestisemmille jaloille sopivia malleja. Huolellinen suunnittelu onkin tehnyt Crocseista monien luottokengät ja nyt, kun valinnanvaraa malleistakin riittää, ei tarvitse kompensoida tyylikkyydestä mukavuuden uhalla.

Koska meille Zalandolla on tärkeää planeettamme hyvinvointi vielä huomennakin, haluamme tarjota tuotteita, jotka kestävät ja joita ei tarvitse uusia kausiluonteisesti. Crocsit ovat juuri tätä. Suunnitteluvaiheessa on panostettu niin yksityiskohtiin sekä kulutusta kestävien materiaalien valintaan, jotta kenkäsi näkisivät vielä tulevienkin vuosien seikkailut kanssasi.

Synteettinen materiaali on lisäksi tehnyt kengästä helpon puhdistaa ja huoltaa, minkä ansiosta se ei kulahda käytössä samalla tavalla kuin esimerkiksi monet muut merkit. Kulje siis huoletta läpi kuralätäköiden, perunapellon, hiekkarannan tai tallustele turvallisesti kesäfestareilla.

Valitse Crocsit, kun kaipaat väriä elämääsi

Mikäpä piristäisikään harmaita syysiltoja tai marraskuun kaamosta sen paremmin, kuin uudet, pirteät kengät, joilla erottua joukosta. Crocseja ei ole suunniteltu sulautumaan massaan, vaan niiden kuuluu nimenomaan kääntää katseita kadulla.

Zalandon laajat valikoimat tarjoavat vaihtoehtoja aina kimaltavasta glitteristä erilaisiin neonväreihin ja kuoseihin, joiden avulla piristää tasaista arkea. Toki, jos et mielelläsi pue yllesi sateenkaarta, voit valita myös hillitympiä sävyjä, jotka voi yhdistää hyvin jopa jakkupuvun kanssa toimistopäivinä.

Hemmottele siis itseäsi tai rakkaitasi näillä ikonisen merkin uusilla luottojalkineilla, jotka sopivat varmasti osaksi jokaisen vaatekaappia. Zalandon nopealla toimituksella saat ne käsiisi pikaisesti.