accountaccountbagbagzalando logomenu

KAIKKI SUOMEN SUOSIKKIMERKIT

AINA ILMAINEN TOIMITUS JA PALAUTUS

100 P√ĄIV√ĄN PALAUTUSOIKEUS

Luettelo/ Crocs

Brändejä seuraamalla saat tietoa valmistajien uutuuksista omassa feedissäsi.
+ Brändi on tallennettu suosikkeihisi. Voit seurata valmistajan uutuuksia feedissäsi.
Merkki
m
Väri
Tilaisuus
210 tuotetta

Parhaat crocsit kaiken ikäisille

Kengät jalkaan ja menoksi - onnistuu crocsien kanssa!

Vuonna 2002 Coloradossa kehitetyist√§ Crocs-kengist√§ tuli k√§site juuri t√§m√§n periaatteen ansiosta. Eik√§ ihme ‚Äď ovathan nuo kapistukset my√∂s supermukavat jalassa! Klassiset Crocsit ovat malleista todenn√§k√∂isesti tunnetuimmat, vaikka valikoima on vuosien varrella laajentunut hurjasti. Vain 170 grammaa painavien kenkien ohella tarjolla on my√∂s erimallisia ja eriv√§risi√§ kumisaappaita, sandaaleita tai tennareita.

Crocsin menestysresepti on yksinkertainen: käyttömukavuus menee kaiken edelle. Lisäksi nämä trendijalkineet kulkevat mukanasi läpi elämän. Valittavanasi on lukuisia erilaisia malleja, värejä ja kokoja. Esittelemme sinulle nyt kaikkien ikäryhmien hittiparit.

Crocsit lapsille: Perheen pienimm√§t riemastuvat Crocsin kulttimalleista. Minni, Mikki, j√§√§prinsessat tai Salama McQueen koristavat v√§rikk√§it√§ 19-35-kokoisia. Eik√§ huolta ‚Äď vaihdettavien remmien ansiosta keng√§t eiv√§t my√∂sk√§√§n j√§√§ aivan heti pieniksi.

Crocsit nuorille: Perustennarit eivät nappaa? Norlin-pistokkaat ovat jotakin ihan muuta. Samoin kuin muut Crocs-mallit, ovat nämäkin superkevyet jalassa. Tennareita on sitä paitsi myös kaksivärisinä. Nämä ovat takuulla todelliset katseenvangitsijat!

Aikuisten crocsit: Crocsit huomataan ennen kaikkea kirkkaiden väriensä ansiosta. Tosi trendikkäät naiset käyttävät pastellinvärisiä sandaaleita, jotka sopivat arkeen täydellisesti. Ne voi yhdistää myös farkkuhaalareihin, jotka in ovat juuri nyt, sekä merihenkiseen T-paitaan. Tyylikästä!

Miesten kengistä suosituimmat ovat Crocsin urheilulliset nauhakengät. Ne saavat askelluksen tuntumaan siltä, kuin kävelisi pilvien päällä. Crocsin patentoima Croslite-materiaali saa kengät mukautumaan täydellisesti jalan muotoon. Jalkasäryt ovat historiaa!