Mallisto

413 tuotetta
Seuraa suosikkimerkkejäsi
Näe enemmän suosikeiltasi ja bongaa uutuudet ensimmäisenä.

Huippusuosittu Crocs tekee räiskyvää muotia mukavuudenhaluisille jaloille. Valikoimasta löydät eeppisiä saappaita, kumisaappaita, sandaaleita ja jopa talvikenkiä sekä naisten että miesten jalkaan. Tytöille ja pojille on omia pirteitä crocs-kumppareita ja sandaaleita. Crocseissa pujahdat pihamaalle tai pidemmällekin reissulle.

Crocsit jalkaan ja menoksi

Houkuttaako laittaa Crocsit toimistoon? Siitä vaan! Brändillä on miesten selkeälinjaisia nauhakenkiä ja tennareita, jotka käyvät yhteen lempifarkkujesi kanssa. Tämä yhdistelmä sopii pidemmänkin collegepaidan seuraksi. Vajaamittaiset lahkeet voit yhdistää siistin näköisiin tennareihin. Jos olet hameväkeä, pidät varmasti minihameista kuumana kesäpäivänä! Astelisitko asfaltilla sievissä varvassandaaleissa vai pistokkaissa? Alicia Silverstone on bongattu kaupungilla reilut crocs-sandaalit jalassaan. Hän yhdistää niitä väljiin mustiin housuihin ja suurikuvioiseen printtipaitaan. Lapset riemuitsevat helposta pukemisesta ja vauhtiahan heillä tietenkin riittää. Pirtsakat lasten crocs-kumisaappaat ja saappaat solahtavat jalkaan hetkessä.

Crocs tekee trendikkäät jalkineet menevälle perheelle

Onko sinunkin lapsesi totaalisen ihastunut suloisiin piirroshahmoihin? Mitäpä, jos ne kulkisivat hänen mukanaan jalkineissa? Lasten kenkiin on taiteiltu vastustamattomia satumaailmoja. Vaikuttavat elokuvateematkin ovat päässeet tyttöjen ja poikien crocsien pintoihin. Naisten ja miesten kenkien pyöreäkärkiset muodot ja takaosan tukiremmit ovat tuttuja katseen kiinnittäjiä. Rei'itykset ja tehosteviivat lisäävät jalkineiden näyttävyyttä. Pohjien kuvioinnit ovat osa rempseää ulkoasua.

Pidätkö värien ilotulituksesta asussasi? Crocs tunnetaan värikylläisyydestään, mutta sen kengistä löytyy myös hillittyjä värisävyjä. Jos olet naisellinen pastellien ystävä, löydät brändiltä herkkiä sävyjä asusi tehokeinoksi. Monet miehet vaalivat tummaa värimaailmaa myös vapaa-ajan vaatteissaan. Rohkene heittää pari väripilkkua hillittyyn asukokonaisuuteen – nehän voisivat olla vaikka kaksi pirteän näköistä kenkää!

Naisen huoleton kenkäpari houkuttelee seuraansa kauniisti kuvioituja huiveja. Pidätkö erottuvista kuvioista myös shopping bagissasi? Huomaa, että miehen jalkineet saavat lisävoimaa vaikka kaksivärisestä punosvyöstä ja olkalaukusta. Tyttöjen ja poikien hauskat hatut toistavat jalkineiden ilakoivaa tunnelmaa!

Tutustu myös

Parhaat crocsit kaiken ikäisille

Kengät jalkaan ja menoksi - onnistuu crocsien kanssa!

Vuonna 2002 Coloradossa kehitetyistä Crocs-kengistä tuli käsite juuri tämän periaatteen ansiosta. Eikä ihme – ovathan nuo kapistukset myös supermukavat jalassa! Klassiset Crocsit ovat malleista todennäköisesti tunnetuimmat, vaikka valikoima on vuosien varrella laajentunut hurjasti. Vain 170 grammaa painavien kenkien ohella tarjolla on myös erimallisia ja erivärisiä kumisaappaita, sandaaleita tai tennareita.

Crocsin menestysresepti on yksinkertainen: käyttömukavuus menee kaiken edelle. Lisäksi nämä trendijalkineet kulkevat mukanasi läpi elämän. Valittavanasi on lukuisia erilaisia malleja, värejä ja kokoja. Esittelemme sinulle nyt kaikkien ikäryhmien hittiparit.

Crocsit lapsille: Perheen pienimmät riemastuvat Crocsin kulttimalleista. Minni, Mikki, jääprinsessat tai Salama McQueen koristavat värikkäitä 19-35-kokoisia. Eikä huolta – vaihdettavien remmien ansiosta kengät eivät myöskään jää aivan heti pieniksi.

Crocsit nuorille: Perustennarit eivät nappaa? Norlin-pistokkaat ovat jotakin ihan muuta. Samoin kuin muut Crocs-mallit, ovat nämäkin superkevyet jalassa. Tennareita on sitä paitsi myös kaksivärisinä. Nämä ovat takuulla todelliset katseenvangitsijat!

Aikuisten crocsit: Crocsit huomataan ennen kaikkea kirkkaiden väriensä ansiosta. Tosi trendikkäät naiset käyttävät pastellinvärisiä sandaaleita, jotka sopivat arkeen täydellisesti. Ne voi yhdistää myös farkkuhaalareihin, jotka in ovat juuri nyt, sekä merihenkiseen T-paitaan. Tyylikästä!

Miesten kengistä suosituimmat ovat Crocsin urheilulliset nauhakengät. Ne saavat askelluksen tuntumaan siltä, kuin kävelisi pilvien päällä. Crocsin patentoima Croslite-materiaali saa kengät mukautumaan täydellisesti jalan muotoon. Jalkasäryt ovat historiaa!