Mallisto

Suositut filtterit
1 123 tuotetta
Seuraa suosikkimerkkejäsi
Näe enemmän suosikeiltasi ja bongaa uutuudet ensimmäisenä.

Desigual - koska kaiken ei tarvitse olla niin vakavaa tai väritöntä!

Desigual - värikäs, rohkea ja eläväinen. Desigual tekee huomiotaherättäviä vaatteita omaleimaisella tyylillään. Merkki perustettiin vuonna 1984 Espanjassa kun 20-vuotias sveitsiläissyntyinen Thomas Meyer halusi luoda yrityksen omien visioidensa pohjalle. Meyerin mielestä tulevaisuuden ihmiset pukeutuvat erilaisesti ja toisistaan poikkeavasti. Tänä päivänäkin Desigual rohkaisee ihmisiä pukeutumaan persoonallisesti eikä kenenkään tarvitse näyttää samalta. Merkin värit, epätavalliset leikkaukset ja villit kuosit säväyttävät ympäri maailmaa kiihtyvällä tahdilla, vaatteita voi ostaa jo 72 maassa. Omien sanojensa mukaan Desigual ei ole sitä samaa kuin kaikki muut. Yritys haluaa korostaa positiivisuutta, sitoutumista, suvaitsevaisuutta ja hauskuutta ja nämä todellakin näkyvät mallistoissa. Tämän merkin kannattajat eivät ole harmaita hiirulaisia, vaan rohkeita itsevarmoja ihmisiä, jotka nauttivat ja saavat voimaa väreistä.

Desigual - erotu väreillä ja kuoseilla

Desigual on yksi tämän hetken kuumimmista ja värikkäimmistä tuotemerkeistä. Desigualin vaatteet ja asusteet piristävät arkea rohkeilla väreillään ja persoonallisella tyyliillään. Desigual syntyi Barcelonassa, Espanjassa vuonna 1984, kun 20-vuotias sveitsiläissyntyinen Thomas Meyer halusi tuoda markkinoille vaatteita, jotka luovat positiivisen fiiliksen ja ovat kaikkien ulottuvilla. Desigual on jotain erilaista, hauskaa ja innovatiivista. Merkki kunnioittaa erilaisuutta ja yksilöllisyyttä ja rohkaisee ihmisiä olemaan oma itsensä. Vaatteissa korostuvat rohkeat kuosit, monipuolinen värien käyttö sekä erikoiset leikkaukset. Vaatteet erottuvat katukuvasta poikkeavalla tyylillään ja rohkealla ilmeellään, mutta vaatteet ovat kuitenkin rentoja ja käytännöllisiä sekä jokapäiväiseen käyttöön sopivia. Desigual on aidosti kansainvälinen tuotemerkki. Merkin takana ahertaa suuri joukko kansainvälisiä ammattilaisia. Valikoimaan kuuluvat niin naisten kuin miesten vaatteet, lasten vaatteet, asusteet sekä naisten kengät. Merkin arvot perustuvat positiivisuuteen, suvaitsevaisuuteen, sitoutumiseen ja hauskuuteen. Nämä kaikki elementit näkyvät myös vaatteissa. Merkin persoonallinen tyyli herättää huomiota, eikä jätä ketään kylmäksi. Oletko kyllästynyt tylsiin ja yksivärisiin vaatteisiin? Kaipaatko vaihtelua mustan ja harmaan tilalle? Haluatko, että vaatteesi piristäisivät päivääsi ja saisivat sinut hyvälle tuulelle? Jos vastasit kyllä, Desigual on sinulle oikea valinta. Kokeile vaikka itse!

Desigual - uskalla olla oma itsesi

Runsaasta ja rohkeasta valikoimasta onkin helppo valita uutta ja yllättävää päällepantavaa. Ellet ole aivan minimalismiin ja hillittyihin väreihin taipuvainen, Zalandon Desigual-mallistoissa on sinulle toinen toisensa perään trendikkäitä vaatteita. Brändin vaatteet henkivät mielikuvituksellisuutta ja uusia jujuja, eikä yllätä että vaatteiden takana on suuri joukko kansainvälisiä ammattilaisia. Desigual on onneksi muutakin kuin vaatteita, sillä värien ilottelu jatkuu muun muassa asusteissa, kengissä ja laukuissa. Naisten näyttävät ja keveät mekot ovat täydellisiä kesävaatteita ja takit synkempäänkin vuodenaikaan piristäviä. Miesten mallistosta voi löytää näyttäviä kauluspaitoja tai kesäisiä T-paitoja. Myös Desigualin alusvaatteissa ja uimapuvuissa on tarjolla rohkeita kuoseja ja laadukkaita materiaaleja. Lapsia Desigual ilahduttaa leikkisillä kuoseilla ja tyylikkäillä, muttei kuitenkaan liian lapsellisilla vaatteilla. Tutustu, ihastu ja valitse!