Kumisaappaat

Suositut filtterit
393 tuotetta

Kumisaappaat – käytännöllistä tyyliä yhdellä loiskauksella

Sateisten kelien ei enää tarvitse tarkoittaa sitä, että tyyli on jätettävä narikkaan. Zalandon monipuolisesta valikoimasta löydät kumisaappaat, jotka pitävät jalkasi kuivina, tyylisi pistämättömänä ja lompakkosi tyytyväisenä. Kumisaappaiden käyttö ei ole enää pitkään aikaan tarkoittanut pelkästään harmaita ja jykeviä nokialaisia villasukkien kera – klassikkomalleja on edelleen saatavilla ja ne ovat oiva valinta vaativampaan käyttöön, mutta nykyisin näistä märän kelin jalkineista löytyy vaihtoehtoja korkeista koroista platform-pohjiin.

Kaupunkilaisen toimistotyöläisen kannattaa valita saapasvalikoimasta kevyet nilkkurit, jotka tarjoavat riittävän suojan asfalttikatujen lätäköitä vastaan. Kesäfestareiden kuralätäköt torjut mukavasti vaikkapa värikkäissä retrosaappaissa, joissa on myös mukava seistä keikkoja katsellen, varsinkin jos pukee päälle kunnon sukat.

Ehkä pidät sirommista malleista ja leikkisistä kuvioista? Sadepäivä tarjoaa hyvän tekosyyn pukea päälle vaikkapa kirkkaan kukkakuvioidut jalkineet.

Ajaton klassikko – edulliset kumisaappaat säähän kuin säähän

Kumisaappaiden tarina alkoi 1800-luvun puolivälissä, kun englantilaisten aristokraattien suosimaa käytännöllistä saapasmallia alettiin valmistaa vedenkestävästä kumista. Uudentyyppiset jalkineet levisivät pian maatyöläisten käyttöön, ja he saattoivat nyt selvitä työpäivistään kuivin jaloin. Kätevät jakineet löivät lopullisesti läpi ensimmäisen maailmansodan myötä.

Aikaisemmin kumisaappaat oli tapana riisua hienompia jalkineita vaativissa tilanteissa. Enää se ei ole välttämätöntä. Moni korkean profiilin muotitalokin on alkanut valmistaa omia kumisaapasmallistojaan, eikä käytännöllisiä jalkineita välttämättä aina edes erota normaaleista ulkokengistä. Kumisaappaita on nykyisin kaiken mallisina aina moonbootseista tyylikkäästi muotoiltuihin nilkkureihin. Voit yhdistää hillityn väriset kuminilkkurit vaikka bisneslookiin ja rentoon pukuun, sillä oppujen lopuksi tyylikkyys syntyy ennen kaikkea itsevarmuudesta ja mukavasta olosta.Toisaalta moni kaipaa edelleen retroa huokuvaa perinteistä kumisaapaslookia. Yhdistä silloin vaikkapa kirkkaat nyörisaappaat vintagetyyliseen öljykangastakkiin ja villapaitaan: tuloksena on pohjoismaista hyggeä parhaimmillaan. Kumisaappailla on edelleen paikkansa myös vaativissa pihatöissä. Tähänkin tarkoitukseen löydät Zalandolta sopivat jalkineet.

Kestävä satsaus tyyliin ja mukavuuteen

Kumppareissa kannattaa panostaa laatuun, jotta ne suojaavat sateelta vuosi toisensa jälkeen. Zalandolla shoppaillessasi sinulla on kuitenkin varaa hankkia pari-kolme paria eri tilanteisiin – nilkkurit kaupunkiin ja pitkävartiset saappaat kesämökille tai metsälle. Oikein pidettynä kumisaappaat kestävät vaativaakin käyttöä pitkään, joten ostopäätöstä ei kannata tehdä hätiköiden. Zalandon verkkokaupassa voit kätevästi vertailla eri vaihtoehtoja ja saat tuotteista myös runsaasti hyödyllistä tietoa.

Toisaalta, jos tyylisi on normaalisti kovin hillitty, kumisaappaat tarjoavat mahdollisuuden leikitellä hieman. Kukaan ei katso Suomen syksyssä kirkaskuvioisiakaan kumisaappaita vinoon, joten repäise siis rohkeasti kaupungissakin. Ehkä kaipaat arkilookiisi hiukan rokkihenkeä? Valitse siinä tapauksessa soljilla koristeltu biker-malli. Me Zalandolla haluamme, että löydät juuri oikeat saappaat kaikkiin tilanteisiin.

Kumisaappaat ovat myös hyvä valinta bootsilookia kaipaavalle vegaanille, sillä löydät nahattomat kengät nykyisin jo monen mallisina. Saatat jopa huomata, että saappaita ei kannata säästellä pelkästään sadekelejä varten, sillä viimeisen päälle mietityt yksityiskohdat ja laadukas muotoilu takaavat tyylisi säällä kuin säällä.