Kumisaappaat

Suositut filtterit
866 tuotetta

Kumisaappaat

Kumisaappaat ovat trendikkäämpiä kuin koskaan! Niitä ei kannata jättää kaapin pohjalle odottamaan puutarhatöitä tai säilöä mökille marjametsään menoa varten. Jokaiselle löytyy ne yhdet täydelliset kumisaappaat - miten olisi elegantisti kiiltävät kuminilkkurit, soljin koristellut rokkikumpparit tai perinteisemmät kirkkaanväriset retrokumpparit?

Keskieurooppalainen sää sateineen on myös Suomessa nykyään enemmän sääntö kuin poikkeus. Tämähän ei meitä trenditietoisia kuitenkaan hirvitä - se on vain yksi hyvä syy kaivaa esille kulmakunnan viileimmät suosikkikumpparit. Sadekelien pukeutuminen ei ole enää tylsä pakko!

Kumisaappaiden valinta ei ole helppoa - tyylikkäitä pareja on rajattomasti!

Luksus-kumisaappaat ovat vallanneet sekä catwalkit että syyssateen yllättämän katukuvan. Niillä taitat tyylikkäästi sateisenkin työmatkan, sillä ne kulkevat bisnestyylin rinnalla täysin sulassa sovussa. Ratsastussaappaista inspiraation saaneet, tikkiyksityiskohdin koristellut kumisaappaat huokuvat brittiläistä eleganssia. Lyhytvartiset Chelsey-saappaiden sisaret toimivat modernin farkkutyylin kanssa saumattomasti. Miesten minimalistiset nilkkurit täydentävät bisneshaukan sadepäivän tyylin, ja mukavuus on taattu. Nykyaikaisilla sadesaappailla voit huoletta saapastella aamusta iltaan saakka, ilman, että maineesi tyylitaiturina kärsisi.

Rouhea rokkimimmi tai -kukko saa tepastella kuivin jaloin kesäsateessa festareilla, maiharimalliset kumisaappaat tuovat vain lisää asennetta nahkatakin ja pillifarkkujen kanssa. Festareille omat myös omiaan sitruunankeltaiset tai omenanpunaiset, tai muuten kirkkaat retrokumpparit. Yhdistä ne yhtä kirkkaaseen parka- tai sadetakkiin tai anna niiden olla asusi statement piece suosien muissa vaatteissa neutraaleja tai tummia sävyjä. Kukkakuvioiduilla kumisaappailla tuot lookiisi romanttista maalaistunnelmaa. Päivä puutarhassa hurahtaa kuin huomaamatta näissä ihanan naisellisissa saappaissa!

Lasten kirkkaat ja pastelliset, söpöillä kuvioilla hassuttelevat kumpparit tuovat pilkahduksen aurinkoa sadepäiviin. Vetokahvat ja -nyörit tekevät niiden pukemisesta helppoa ja hauskaa!

Saatat pitää myös seuraavista tuotteista