Suodatin1

Puma
Mallisto

6,064 tuotetta

Puma marssittaa vapaa-ajan vaatetuksen ja urheilun kärkivarusteet sesonkien mukaan catwalkille. Perinteisen mutta tiukasti tässä ajassa kiinni olevan merkin juuret ovat 1920-luvun Saksassa ja Dasslerien veljesten kenkätehtaassa Herzogenaurachissa. Rudolf Dassler perusti Puman vuonna 1948 ja loppu on historiaa.

Puma valmistaa vaatteita meneville naisille, aktiivisille miehille ja touhukkaille taaperoille. Rennot hupparit ja colleget vapaa-ajalle sekä huippuunsa hiotut tekniset urheiluvaatteet liikuntasuorituksiin ovat nostaneet Puman yhdeksi maailman suurimmista urheilumerkeistä. Perinteisten urheilulajien juoksun, jalkapallon ja fitnessin lisäksi Puma on kunnostautunut autourheiluun sopivien vaatteiden sekä golffareiden vaatettajana. Merkin kenkiä ovat käyttäneet lukemattomat huippu-urheilijat ja viime vuosina kasvot esimerkiksi juoksupiikkareille on antanut Usain Bolt.

Puma luo vauhdin!

Merkin kehitys lähti liikkeelle erilaisiin urheilulajeihin sopivista jalkineista, mutta myöhemmin mukaan tuli myös vaatetus. Löydät muodikkaat, urbaaniin kaupunkiympäristöön sopivat vaatteet Puman mallistosta sekä jokaiseen harrastamaasi urheilulajiin sopivat varusteet. Vaatteet leikittelevät väreillä ja kuoseilla, mutta mallistosta löytyy myös perinteisen hillittyjä ja ajattomia tennareita, t-paitoja ja housuja.

Puman huumaavan värikkäistä lenkkareista löytyy katu-uskottavat jalkineet jokaiseen jalkaan, unohtamatta tietenkään lapsia. Vaihtoehtoja on lukemattomia! Yhdistelemällä esimerkiksi tennarit, farkut ja hupparin, on rento viikonloppuasu valmis. Treeneihin sopivia ylä- ja alaosia on tiukoista trikoista ja treenipaidoista väljiin shortseihin ja perinteisiin t-paitoihin. Treenivaatteet on valmistettu teknisistä materiaaleista, jotka siirtävät kosteutta tehokkaasti pois iholta ja pitävät näin liikkujan miellyttävän viileänä. Yhdistelemällä klassisen mustaan, ovat villeimmätkin printtikuviot hallinnassa. Myös erilaiset lippikset, pipot ja reput löytyvät merkin kokoelmista viimeistelemään tyyliä.

Yhdistele ja sekoita