Miesten koripallokengät

Suositut filtterit
sizes
brands
Väri
Hinta
Pintamateriaali
Kestävä kehitys
Mallisto
118 tuotetta

Miesten koripallokengät ovat loistava yhdistelmä teknologiaa, tyyliä ja laatua. Satsaa siis erinomaisiin koriskenkiin, ja treenisi saa uutta pontta! Valittavanasi on legendaaristen sporttibrändien klassikkomalleja sekä huippumoderneja uutuusluomuksia.

Miesten koripallokengät edustavat urheilukenkädesignin aatelia

Miesten koripallokengät vastaavat moniin haasteisiin. Niiden on oltava kevyet, jalkaa tukevat ja joustavat. Ja onhan treenikenkien oltava myös tyylikkäät! Makeasta valikoimasta on kuitenkin erittäin helppo löytää omat lempikengät, etsit sitten klassisia koriskenkiä tai virtaviivaista modernia kenkäparia. Klassisten koriskenkien design viittaa 80-lukuun. Niiden muotoilu on muhkeaa, ja korkeavartisissa malleissa korostuvat paksu pohja ja näyttävät materiaalit. Yksityiskohtien roolin saavat erilaiset vahvikkeet ja jalkaa tukeva muotoilu. Nämä miesten koripallokengät sopivat niin sisätiloissa kuin kadullakin treenaamiseen. Retrotunnelmalla leikittelevät, harmaalla ja perusväreillä väritetyt koripallokengät ovat niin trendikkäät, että ne sopivat myös loistavasti korkeavyötäröisten farkkujen ja hihattomien paitojen seuraan.

Kevyet miesten koripallokengät siivittävät nautinnollista peliä

Klassisten, korkeavartisten miesten koripallokenkien rinnalla nähdään myös kevyempiä, matalavartisia malleja. Ne sopivat etenkin sisäpeleihin. Keveys ei ulotu ainoastaan kenkien ilmeeseen, vaan tekninen kehittely takaa sen, että ne myös tuntuvat kevyiltä. Pohjassa puolestaan yhdistyy hyvä pito, tuki ja joustavuus. Materiaalit taas ovat innovatiivisia ja hengittäviä. Näissäkin malleissa pääosassa ovat sporttinen design ja näyttävä värimaailma. Jos klassiseen koriskenkätyyliin kuuluvat harmaan sävyt ja näyttävät väriläiskät, modernien koristossujen juju voi olla myös tyylikäs liukuvärjäys tai raikkaat trendisävyt. Osui valintasi sitten muhkeaan klassikkomalliin tai sulavasti muotoiltuun moderniin pariin, tekniset yksityiskohdat ovat taatusti harmoniassa makean ulkonäön kanssa. Se takaa sujuvan treenin ja auttaa myös loukkaantumisten torjumisessa. Yhdistä siis lempikoriskenkäsi kevyisiin shortseihin ja hihattomaan korispaitaan, ja nauti harjoittelusta täysin siemauksin!

Yhdistele ja sekoita