Katalogi

Suositut filtterit
52 tuotetta
Seuraa suosikkimerkkejäsi
Näe enemmän suosikeiltasi ja bongaa uutuudet ensimmäisenä.

Tahtoisitko solahtaa ylellisen tuntuiseen italialaiseen asuun? Deha suunnittelee upeita naisten vaatteita, joita tähdittävät persoonallinen trendikkyys ja miellyttävä käyttömukavuus. Näitä soreita vaatekappaleita voit yhdistellä kauniisti keskenään, mutta ne käyvät hyvin vaikkapa asiatyylin pehmentäjiksi.

Deha tekee muotia naisille, jotka nauttivat sporttisuudesta päivittäin. Fantastisilla muotiluomuksillaan brändi todistaa myös sen, että urheilullinen muoti voi olla erittäin naisellista! Sen hienostuneita paitoja voit mainiosti yhdistää kuumiin merkkifarkkuihin ja farkkutakkeihin. Vai toimisiko sinulla ihana collegepaita ja nahkainen kynähame? Ehkä tahtoisit testata toimistossa brändin haaremityylisiä verryttelyhousujakin. Mena Suvari on nähty sellaisissa väljän paidan kanssa kaupungilla. Korkeat korot korostavat näyttelijättären naisellista tyyliä entisestään. Ihastuitko ideaan? Voisit tietysti pitää yläosan myös vartalonmyötäisenä kauniilla topilla ja kietaisuneuleella.

Deha luo omaperäistä urheilumuotia

Oletko kaivannut carderobisi urheiluosastoon lisää feminiinisyyttä? Deha on suunnitellut upeat vaatteensa korostamaan naisellisia muotoja ja täydentämään viehättävää siluettia. Niiden ainutlaatuiseen istuvuuteen ja kauniisiin kankaisiin on miellyttävä kietoutua arjessa ja liikunnassa. Pidätkö paidassasi putousmaisesta kauluksesta tai sensuellista väljyydestä? Vaatteiden kuvioinneissakin näkyy taiteellista vaikutelmaa ja eteeristä herkkyyttä.

Brändin toisiinsa sopivat värit ovat kauniita mutta myös hämmästyttävän käytännöllisiä! Deha on luonut värimaailmastaan hempeän ja houkuttelevan. Naisten vaatevalikoimassa on vahvoja ja tunteisiin vetoavia sävyjä, jotka sointuvat hyvin vaaleampiin väreihin. Voit tietysti rakentaa niillä kokonaan tummia tai vaaleita asukokonaisuuksia tai sekoittaa sävyjä esteettiseksi kokonaisuudeksi!

Deha on perehtynyt myös tanssijattarien vaatetukseen. Sen sporttisissa vaatteissa treenaat koreografioitasi kauniina tai rentoudut vaativien esitysten jälkeen. Niiden elegantti tyylikkyys sopii loistavasti myös liikkeiden sulavuutta korostavaan joogaan. Tee persoonallisia asuja yhdistämällä asuihin yhteensopivia urheilureppuja ja urheilukenkiä. Voit tehdä lajiisi täydellisen kokonaisuuden valitsemalla yhteensopivia kuntoiluvälineitä, kuten joogamattoja tai värikkäitä vesipulloja.

Tutustu myös