Parkatakit

Suositut filtterit
2 293 tuotetta

Parkatakit

Jos et ole valmis tinkimään sen enempää tyylistä kuin mukavuudestakaan, parka on oikea takki sinulle. Sen lämpöinen ja käytännöllinen design – yhdistettynä klassisiin väreihin ja kerros kerrokselta suunniteltuun rakenteeseen – eristää myrskytuulten kylmältä viimalta ja tarjoaa kevyttä suojaa kolean aurinkoisena päivänä. Tuli kiire töihin tai treffeille, parka on aina naulakon ykköspaikalla valmiina lähtöön kelistä ja tyylistä riippumatta.

Parka on ansainnut paikkansa klassikkojen ja luottovaatteiden joukossa niin miesten kuin naistenkin vaatekaapeissa. Se on ollut muotikuvioissa jo 50-luvulta lähtien, jolloin Yhdysvaltojen lentohenkilöstö alkoi käyttää näitä äärimmäisiin olosuhteisiin sopivia talvitakkeja. Modernien parkatakkien suosituimpiin väreihin kuuluu edelleenkin armeijanvihreä ja muut maanläheiset sävyt. Muotonsa puolesta parkatakit ovat monipuolistuneet miesten turkisreunuksisista talvikäyttöön tarkoitetuista parkatakeista naisten keyesti hohtaviin, vyöllä sirosti vyötäröltä sidottaviin juhlatakkeihin.

Parkatakki on käytännöllisen tyylikkään tyylin takeista tärkein

Nykyiset militäärihenkiset parkatakit muistuttavat ehkä eniten vintage-tyylisistä takeista. Modulaariset parkatakit ovat vaateteollisuuden innovaatioiden myötä saaneet jatkuvasti uusia ominaisuuksia. Toisista takeista voi irrottaa ulkokuoren, sisäkerroksen ja itse parkan toisistaan ja muokata näin aina erilaisen, tilanteeseen sopivan takin. Toiset parkatakit ovat sekä talvi- että välikausitakkeja irtoavan vuorensa ansiosta. Kevyet, säänkestävät takit eivät anna sateen lannistaa vaan pitävät tunnelman hilpeänä takin alla.

Parkatakki muuntuu moneksi näppärien, säätövaroilla varustettujen detaljiensa ansiosta. Hupun nyöriä kiristämällä pidät hupun pään ja kasvojen suojana tuulen tuivertaessa. Vyötärönyörillä lisäät takkiin muotoa ja ryhdikkyyttä tai jättämällä sen löysäksi, voit lisätä alle muhkeimman neulepaitasi ja liikkua silti vapaasti täyteen topattuna. Useampien taskujen ansiosta et tarvitse laukkua mukaan joka kerta, kun lähdet ulos. Sujautat näppärästi vain avaimet, kännykän ja rahapussin tilaviin taskuihin.

Saatat pitää myös seuraavista tuotteista