Suositut filtterit
492 tuotetta
Seuraa suosikkimerkkejäsi
Näe enemmän suosikeiltasi ja bongaa uutuudet ensimmäisenä.

Petrol Industries henkii täyttä häkää periamerikkalaista designia ja sen malliston juuret ovat tiukasti kiinni amerikkalaisen muodin klassikoissa - autenttisuus on käsin kosketeltavaa. Merkin vaatteet ovat ikonografisia ja karuja - petroolin voi jo haistaa nenässään. Yllättävää kyllä, kyseessä on kuitenkin hollantilainen merkki - se on siis onnistunut luomaan amerikkalaista muotia aidolla sydämellä.

Merkillä on plakkarissaan jo 25 vuotta vaatetus- ja nahkateollisuudessa. Laadukkaat nahkavyöt ovat sen ydinosaamista. Vaikka mallisto on täynnä amerikkalaisia klassikoita, ei merkki tyydy toistamaan samaa vanhaa kaavaa, vaan se luo vaatteista omannäköisiä tarkasti jokaista yksityiskohtaa mittaillen. Se haluaa, että tuotteissa on volyymia ja runsautta, ja juuri nuo tarkat yksityiskohdat tekevät niistä aidon vintage-muodin ystävän ehdottomia suosikkeja. Merkin inspiraation lähde on petroolin louhintaprosessi, jossa bensiini uutetaan maasta - huikea lähtökohta!

Petrol Industries luottaa klassikoihin - luo autenttinen look!

Petrol Industries edustaa vahvaa denim-käsityötaitoa. Merkki tietää tulevien suosikkifarkkujesi salaisuuden, etsit sitten perussuoria farkkuja, kapeita farkkuja, slim fittejä, bootcutteja tai porkkanamallia. Oli fiiliksesi sitten tänään revitty, pesty, paikattu tai siisti, niin löydät todellisen farkuttajan housut valikoimasta. Nämä farkut on tehty suoraan denim-sydämestä! Valitse oma suosikkisi asiatyyliin tai rentoon vapaa-aikaan. Siisti palmikkoneule ja kaksirivinen villakangastakki saavat rispaantuneista farkuista ja nahkanilkkureista sopivasti rosoa.

Petrol Industriesin sporttiset printtipaidat eivät näe tylsää päivää. Luot niillä rennon lookin suosikkifarkkujesi kanssa. Yhdistä printtipaita tai -huppari huolettomaan parkaan ja viileisiin retrotennareihin.

Petrol Industries valmistaa funktionaaliset perusvaatteet niin miehille, naisille kuin lapsillekin. Jos siis nautit helpon huolettomasta tyylistä, joka onnistuu vakuuttamaan pröystäilemättä, on tämä uusi suosikkimerkkisi.

Tutustu myös